₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دنیای حیوانات » &&& قانون وحش می گوید تنها زمانی که گرسنه هستید بکشید &&&
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دنیای حیوانات » &&& قانون وحش می گوید تنها زمانی که گرسنه هستید بکشید &&&

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

&&& قانون وحش می گوید تنها زمانی که گرسنه هستید بکشید &&&

435 بازدید، 6 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

قانون وحش می گوید تنها زمانی که گرسنه هستید بکشید

عکاس میشل دنیس - Huot، که این تصاویر شگفت انگیز را در سیاحت اکتشافی در افریقا در کنیا گرفته است ، گفت که او بود از آنچه که دیدم حیرت کردم.
    "این سه برادر (یوزپلنگ) که با هم زندگی میکنند ، ' او گفت : 'در صبح یکروز ما آنها را دیدیم، به نظر می رسیدکه گرسنه نباشند ، با هم بازی میکردند . 'در یک نقطه ، آنها گروهی از اهوان را دیدند که فرار میکردند. اما یک اهو که جوانبود به اندازه کافی سریع نبود و به راحتی گرفتار ان برادران شد".
    این صحنه های فوق العاده را در زیر ببینید

4 تصویر این بخش در دسترس نیست و بعد بدون اینکه به او اسیبی برسانند از انجا دور شدند

• hadi04

44 کاش انسانها هم یه چیزی از قوانین وحش خالیشون میشد بعضی ها از حیوون هم کمتر هستن

• shaparak64

ای خداااا79
    آدما گرسنه و سیر میکشن 79

• boof divoone

من همیشه معتقدم قانون جنگل مقدس ترین قانونه طبیعته 105
    احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• ماهی

طبیعت رو با خشونتهاش هم دوست دارم 65

• Holtek

همه چیزای طبیعت برای اوناییکه بفهمن درسه 1
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: