میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اَه عامو چرو من این تاپیکو رِه ندیده بودم؟ تولدت مبارک قناری ایشالوو صد بیست سال دیگه درست بشی شوخی کِردم ایشالو 120 ساله بشی و همیشه پیروز و پاینده و پویا باشی و همیشه بهترین باشی
خدایا بابت آفرین سایت بوفی از تو متشکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم
واقعا افتخار میکنم دوستان به این خوبی دارم
باور کنید واسه بار اولمه که تولدم اینقدر بهم حال میده...
از همه ی دوستان گلم تشکر می کنم ایشالله خودتون و خودمون و خودشون 150 ساله بشیم و جشنمونو اینجا بگیریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
نقل قول: aliiiiiii
jigar tala tavalodet mobarak
فدات داداش علی ... مرسی که تو تولدم شرکت کردی عزیزم
نقل قول: gilas
خشکه هم قبول میکنیم شماره حساب میدم بهت
خوب اگه پول داشتم که برات کادو میاوردم
نقل قول: shaparak64
مبارکه مباررررررررررک 1244 امیدوارم 120 ساله بشی
مرسی شاپلی
راستی! میگم تو که آزاد شدی، خرمشهرم آزاد شدا 4 چه جالب4 نسبتی دارین؟؟ 4
اره دوتامونو خدا ازاد کرد نمايش يا پنهان متنراستی این جریان خرمشهر مربوط به یکی دیگه میشه ها همون جریان امشب نه
نمايش يا پنهان متنحالا بذار یه جکی هم بگم... به یکی میگن خرمشهر را خدا ازاد کرد ... میگه پس من اون همه توی سنگر داشتم .... میدادم دیگه؟ منم دیگه تیر چراغ برق؟
نقل قول: levrone
تولدت مبارک مجتبی جان
مرسی داداش بهروز که تو تولدم شرکت کردی . فدات بهروز جان عزیز
نقل قول: mz56mz
به به برين كنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار تولد كاكو گلووووووووووووووووووووو خودمه
مرسی داداش بهرزو گل که تو تولدم شرکت کردی... برات شادی رو ارزومندم از درگاهش
نقل قول: maryamlondon1
به هر حال 4 تولدت مبارک اقای مجتبی سعید ملقب به کیش مهر دامت بر کاته ..انشالله 1500 زنده باشی خوب کاری کردی دنیا امدی 4
مرسی مامی مریمی گل... حالا از بین اون همه متن این یکی رو پیدا کردید؟ مرسی مامی که تشریف فرما شدید و شرکت کردید تو تولدم. براتون بهترین ها رو ارزو میکنم مامی گل
نقل قول: sanam
خدا رو شکر که به دنیا اومدی سعید جان
مرسی ابجی صنم... خیلی لطف کردید تشریف اوردید صفا اوردید ... براتون بهترین ها رو ارزومندم ابجی گلم 311:
سایت بدون کیش مهر واقعا صفا نداره
وای واقعا؟ جدی میگید؟ مرسی صنم جان... از بودنتون در سایت لذت میبرم همیشه شاد و موفق باشید
نقل قول: بچه مثبت
مجتبي جان تولدت مبارك 46
مرسی و درود بر امین جان بچه مثبت نژاد... خیلی مرسی که تو تولدم شرکت گزیدی گلو .... برات بهترینها رو ارزو میکنم داداش
آهای سعید پس ما که تو صفحه قبل تبریک گفتیم چی؟
خانوم صنم جان، ماشالله بچه ها یکی دو تا که نیستن زحمت کشیدن تبریک گفتن، اخه داشتم جواب رو یکی یکی می دادم... هنوز نوبت به شما نرسیده بود.. جوابتونو دادما به جون خودم
man diroz goftam man aval mojtaba jon tavalodet mobarak
به به ابجی متی. این اجی متی اولین کسی بود که کشف کرد که تولدم و زودتر از همه بهم تبریک گفت مرسی عزیزم که تبریکیدی.. برات بهترین ها رو ارزو میکنم
نقل قول: ساحل ناقلا
تولد تولدم تولدش تولد مبارک
همه رو یکجا جمع زدیا مرسی دایی که تشریف اوردی تو تولدم
این گاوم مادس
وای مردم از خنده دایی جون این گاوا شیر هم دارن؟ ولی میگم دایی جون کاش این گاوها رو توی تولد نمی اوردی. میترسم آبرو ریزی بشه
دایی قشم مهرزاده تنبون کوچک ابو موسوی
وای دلممممم مردم از خنده فدات دایی چقدر بامزه ای تو
مرسی دایی ساحل گل که تو تولدم شرکت کردی راستی از شرکت کننده ها بلیط گرفتی؟ بدو بدووووووو بلیط بگیر. اگه نداشتن پول نقد بگیر . بخصوص از این بچه منفی موج اخر کلاسی
نقل قول: Galexy
100 سال زنده باشی جوان 80
درود بر داداش محمد گل اوستادددددددد ... مرسی اخوی که تو تولدم شرکت گزیدی برات بهترینها رو ارزو میکنم
معلوم نیست الان داره چیکار میکنه که نمیاد اینجا
باز تو اومدی که بخور بخور برقص برقص
داری کادوهاتو باز میکنی؟
اره دلت بسوزه
بیا بگو چیا گرفتی
به تو چه نمايش يا پنهان متنیه دونه بی ام و ضربدر 6 با یکی از این کوپه ها
دلشاد
maryamlondon1
به هر حال
sanam
سایت بدون کیش مهر واقعا صفا نداره
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
ساحل ناقلا
این گاوم مادس تقدیم به شما دایی قشم مهرزاده تنبون کوچک ابو موسوی
Galexy
مبارکه سعید جان
100 سال زنده باشی جوان
shaparak64
داری کادوهاتو باز میکنی؟
ای ندید بدید
بیا بگو چیا گرفتی
Mahboob
بیا شمع هارو به فوت
mati
mojtaba jon tavalodet mobarak
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
تولدت مبارک قناری ایشالوو صد بیست سال دیگه درست بشی
ماهی
ایشالله صد و بیست ساله شی.
Kishe Mehr
واقعا افتخار میکنم دوستان به این خوبی دارم
باور کنید واسه بار اولمه که تولدم اینقدر بهم حال میده...
از همه ی دوستان گلم تشکر می کنم
فدات داداش علی ... مرسی که تو تولدم شرکت کردی عزیزم
امیدوارم 120 ساله بشی
مرسی شاپلی
اره دوتامونو خدا ازاد کرد
نمايش يا پنهان متن
راستی این جریان خرمشهر مربوط به یکی دیگه میشه هانمايش يا پنهان متن
حالا بذار یه جکی هم بگم... به یکی میگن خرمشهر را خدا ازاد کرد ... میگهمرسی داداش بهروز که تو تولدم شرکت کردی . فدات بهروز جان عزیز
هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جیگر خودومممممممممممممم
ممنونم نانا جان که تشریف فرما شدید.. براتون بهترین ها رو ارزو میکنم
Kishe Mehr
مرسی داداش رضای گل... مرسی که شرکت کردید. براتون بهترین ها رو ارزو میکنم داداش گلم
Yalda Anwari,
مرسی یلدا جان ممنونم از تشریف فرمایی و شرت در تولدم. براتون بهترین ها رو ارزو میکنم
مرسی داداش بهرزو گل که تو تولدم شرکت کردی... برات شادی رو ارزومندم از درگاهش
مرسی مامی که تشریف فرما شدید و شرکت کردید تو تولدم. براتون بهترین ها رو ارزو میکنم مامی گل
Kishe Mehr
mojtaba jon tavalodet mobarak
به به ابجی متی. این اجی متی اولین کسی بود که کشف کرد که تولدم و زودتر از همه بهم تبریک گفت
مرسی دایی ساحل گل که تو تولدم شرکت کردی
درود بر داداش محمد گل اوستادددددددد ... مرسی اخوی که تو تولدم شرکت گزیدی برات بهترینها رو ارزو میکنم
باز تو اومدی که
نمايش يا پنهان متن
یه دونه بی ام و ضربدر 6 با یکی از این کوپه هاmaryamlondon1
ای شیطون مردم از خنده
EVANESCENCE
نخبه
نمايش يا پنهان متن
مجی جون شرمنده دیر اومدم این چند روز سرعتم کم بود اصلا این صفحه برام باز نمیشدتولدت مبارک ایشالله که 120 ساله بشی و به تمام ارزوهات برسی
Kishe Mehr
مرسی ابجی پرستوی گل گلی عزیز جهرمی کرج ابادی... نه بابا اختیار داری. لطف کردی تشریف اوردی... بابت هدیه ای هم که دادی خیلی ممنونم شرمنده کردی
مرسی شیرین جون زحمت کشیدی. نه بابا این حرفا چیه.. لطف داری... بابت هدیه ات هم خیلی مرسی... شرمنده کردی.. .
تولدت مبارک ایشالله که 120 ساله بشی و به تمام ارزوهات برسی
مرسی ایشالله شما هم خوشبخت بشی و به تمام ارزوهات برسی. ارزوی قلبیمه
SaMaN TaJ
ایشالا تنت سالم باشه و 120 سال مثل بنز عمر لایتی داشته باشی
نمايش يا پنهان متن
پنج شنبه هم به جون تو خبری نبود...مهمون داشتیمآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→