ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
معنی برخی کلماتی که از زنها میشنوید
Yalda Anwari
1. خبٌ : این کلمهای است که زنان برای پایان دادن به مکالمه هایی استفاده میکنند که در آن حق با آنهاست و شما باید خفه بشوید.
2. پنج دقیقه : اگر مشغول لباسپوشیدن است یعنی حداقل نیم ساعت. هرچند پنج دقیقه دقیقاً معادل پنج دقیقه است اگر به شما پنج دقیقه بیشتر زمان جهت تماشای فوتبال داده شده باشد.
3. هیچٌی : این آرامش قبل از توفان است. معنی و مفهوم آن این است که باید به شدت گوش به زنگ باشید . بحثهایی که با هیچی شروع میشوند، غالباً با خبٌ تمام میشوند.
4. بفرمایید: این کلمه اصلاً ربطی به اجازه دادن انجام کاری ندارد. \"اگه جرئت داری\" در آن مستتر است .
5. آه بلند : این در حقیقت یک کلمه محسوب میشود که معمولاً درست فهمیده نمیشود. آه بلند یعنی او فکر میکند شما یک احمق بهدردنخور هستید و او نمیداند چرا دارد وقتش را با ماندن و بحث با شما سر هیچٌی تلف میکند .
6. اشکال نداره : این یکی از خطرناک ترین جملاتي است که زن شما ممکن است به شما بگوید. اشکال نداره یعنی اون به زمان طولانیتری احتیاج دارد که تصمیم بگیرد شما چگونه باید تاوان این اشتباهتان را پس بدهید.
7. ممنون : از شما تشکر میکند. فقط بگویید خواهش میکنم. هیچ حرف اضافهای نزنید . خیلی ممنون میتواند نشان دهنده یک خطر بالقوٌه باشد .
8. اصلاً هرچی : این ترکیب برای گفتن دهنت سرویسه یا مرده شورت رو ببرن استفاده میشود .
9. نگرانش نباش عزیزم، خودم انجام میدم: یک جمله بسیار خطرناک دیگر. به معنی آنکه این کار به دفعات متعدد به شما محول شده و حالا تصمیم گرفته خودش دست به کار شود. این حالت معمولاً منجر به حالتی خواهد شد که شما بپرسید چی شده؟.
منبع : سایت کوچولو
aliiiiiii
sar be sare pesara nazarrrrrrrrrrrr
age mojde ina ro migoft ta hala 100 bar javab midadam
Yalda Anwari
بهونه
Yalda Anwari
aliiiiiii
naziiiiiiiiiiiiiii
بهونه
ما هم شوخی کردیم خواستیم دور هم باشیم
Yalda Anwari
بهونه,
IQ
تشكر
نويسنده اين طنز قطعا متاهل بوده.
خيلي جالب بود مرسي
Yalda Anwari
مرسی از شما
shaparak64
مرسی یلدا جونم
کسی خواست اذیتت کنه ، بگو خودم میام
با شلاقم
نمايش يا پنهان متن
Yalda Anwari
مرسی یلدا جونم
کسی خواست اذیتت کنه ، بگو خودم میام
با شلاقم
ای جونمممممممممممممممم ...
یکی بهم منفی داد
shaparak64
وااااا
بذار ببینم
یلدا
ولی فکر کنم 643 بودی، الان 642 شدی، آره؟
عزیزم! فکر کنم به خاطر پیغام خصوصی هاته!
وقتی اینباکستو خالی نکنی، از امتیازت کم میشه، وقتی که خالیش کردی، دوباره اضافه میشه
البته پیغامای غیر ضروریتو پاک کنا
فقط خیالت راحت کسی منفی نداده! رو امتیازات کلیک کنی، صفحه ش باز میشه و میتونی ببینی کیا بهت امتیاز دادن و احیانا کی منفی داده.
Yalda Anwari
بذار ببینم
آره
shaparak64
پست قبلیو بخون
اینم عکس صفحه ی مثبت هات خوشمل خانوم
▧ تصویر در دسترس نیست
Yalda Anwari
پست قبلیو بخون
اینم عکس صفحه ی مثبت هات خوشمل خانوم ببین همممممممش مثبته
واییییییییییییی کلی ذوق یا زوق زده شدم
آب شدم