₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » محمد رسول اف بهترین کارگردان بخش "نوعی نگاه" جشنواره "کن" شناخته ش
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » محمد رسول اف بهترین کارگردان بخش "نوعی نگاه" جشنواره "کن" شناخته ش

بدون عکس

محمد رسول اف بهترین کارگردان بخش "نوعی نگاه" جشنواره "کن" شناخته ش

1311 بازدید، 10 پست، نویسنده: sanam

• sanam

محمد رسول اف بهترین کارگردان بخش "نوعی نگاه" جشنواره "کن" شناخته شد

همسر رسول اف در این مراسم اعلام کرد که بجای او در جشنواره حضور یافته است. او از هیئت داوران و نیز "از کسانی که کمک کردند تا این فیلم به جشنواره برسد" تشکر کرد.

شب گذشته، درست بیست و چهار ساعت قبل از اعلام برندگان اصلی جشنواره " کن " بخش نوعی نگاه این جشنواره که امسال به ریاست "امیر کوستاریکا" سینماگر سرشناس بین المللی برگزار شد، جایزه بهترین کارگردانی را به فیلم "به امید دیدار" از محمود رسول اف اختصاص داد. دیشب همسر او، در غیاب کارگردان که نتوانسته بود از ایران خارج شود، به صحنه آمد و با ابراز تشکر از هیات داوران جایزه را دریافت کرد.

جایزه عمومی " نوعی نگاه" به دو فیلم کره ای و آلمانی تعلق گرفت و جایزه ویژه هیئت داوران نصیب فیلم "النا" به کارگردانی "آندرئی زویا ژینسف" شد.

محمد رسول اف سی و هفت ساله که به شش سال زندان محکوم شده است بنظر می رسد که اجازه خروج از کشور را دریافت کرده بود، ولی نتوانست در مراسم شرکت کند. توزیع کننده فیلم های او در جشنواره به خبرنگاران گفت که در ایران اگر کسانی به شما بگویند که می توانید از کشور خارج شوید، لزوماً به این معنا نیست که چنین کاری انجام شدنی است!

تصویر در دسترس نیست

همسر رسول اف در این مراسم اعلام کرد که بجای او در جشنواره حضور یافته است. او از هیئت داوران و نیز "از کسانی که کمک کردند تا این فیلم به جشنواره برسد" تشکر کرد.
    محمد رسول اف که به همراه سینماگر نامدار ایرانی جعفر پناهی متهم است که بطور مشترک فیلمی ساخته اند که مقامات آنرا تبلیغات خصمانه علیه دولت ارزیابی کرده اند، پس از محکوم شدن به شش سال زندان تقاضای تجدید نظر کرده است و اینک در اقامتگاهی محافظت شده ، انتظار دادگاه را می کشد.

خبرگزاری فرانسه از قول توزیع کننده فیلم می نویسد که فیلم به امید دیدار که در زمستان گذشته فیلم برداری شد در شرایطی "نیمه قانونی" ساخته شده است.

• محسن صائب

کارهای اقای پناهی رو دیدم ولی در مورد کارهای اقای رسول اف شناختی ندادم
    ولی فکر میکنم این جایزه حقش باشه

• hadi04

نقل قول: sanam
    نیمه قانونی

این دیگه چه مدلیه ؟ 99
    ممنون صنم جان براش آرزوی موفقیت دارم 46

• ماهی

ممنون.خیلی وقته اخبار سینمای ایران رو ندارم 2

• Holtek

فکر کردم منظورت فیلم محمد رسوا.. هست 37

• mati

eyyal sar bolandemon kard
    merc sanam jonam 46

• ساحل ناقلا

ایرانیه؟ ولی فامیلش اونوری میزنه خاله صنم بهرحال باید فیلمش رو ببینم و بعد نظر کارشناسانه بدم 25

• shaparak64

راستش چون فیلمو ندیدم نمیتونم نظر خوبی بدم 5
    ولی خوش قیافه ستا 4
    نمايش يا پنهان متن83 چیزی گیر نیاوردم 4 گفتم یه چیزی بگم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: