نيروهاي مسلح ايران سوم خرداد از سال هجري خورشيدي1361 (24 مه 1982)، و 20 ماه پس از تعرض نظامي عراق، با از جان گذشتگي و فداكاري تحسين آميز و تاريخساز خود خرمشهر را از نيروهاي متجاوز پس گرفتند و مسير جنگ را تغيير دادند. در اين پيروزي - كه براي برخي كه تاريخ پر عظمت ايران را نخوانده اند غير منتظره بود - تلفات سنگيني به عراقي ها وارد آمد و بيش از 30 هزار عراقي به اسارت گرفته شدند. آزادكردن خرمشهر كه رويدادي بزرگ و چشمگير در تاريخ طولاني وطن ماست، «روز ايستادگي و ازجان گذشتگي (مقاومت و ايثار)» نام گرفته است.
یاد اون روزها به خیر که نیست!!! چه روزایی بود!!! غیر از بحث دینیش واقعا عجب دلیر مردایی،امروز هم دور و برمون اسمشون رو کوچه ها باقی مونده..... چه جوانهایی رفتن..... افسوس
الانی داشتم فیلم دوئل رو میدم چقدر جنگ سخت بوده واقعا کار بزرگی کردم اون آدما خرمشهر رو دوست دارم البته تا حالا ندیدم و نرفتم قراره با خاله سیلین و عمو آرس برم
دلت هم بخواد مگه من چمه؟ يه عمر ساحل دايي خونه ي ما بود كلي هم باهاش پلي استيشن بازي كرديم كلي هم خوش گذشت خونه خودتون كه بود همش با شلاقت كتكش ميزدي نمايش يا پنهان متن
hadi04
نيروهاي مسلح ايران سوم خرداد از سال هجري خورشيدي1361 (24 مه 1982)، و 20 ماه پس از تعرض نظامي عراق، با از جان گذشتگي و فداكاري تحسين آميز و تاريخساز خود خرمشهر را از نيروهاي متجاوز پس گرفتند و مسير جنگ را تغيير دادند. در اين پيروزي - كه براي برخي كه تاريخ پر عظمت ايران را نخوانده اند غير منتظره بود - تلفات سنگيني به عراقي ها وارد آمد و بيش از 30 هزار عراقي به اسارت گرفته شدند. آزادكردن خرمشهر كه رويدادي بزرگ و چشمگير در تاريخ طولاني وطن ماست، «روز ايستادگي و ازجان گذشتگي (مقاومت و ايثار)» نام گرفته است.
Galexy
ساحل ناقلا
قراره با خاله سیلین و عمو آرس برم
hadi04
من رو هم با خودتون ببريد چون همه جاش رو خوب بلدم به دردتون مي خورم مدتي اون اطراف زندگي كردم
ساحل ناقلا
ما باشیم بهتره
hadi04
اي بابا يعني مي خواي بگي دوباره جنگ شده؟
shaparak64
خنده م به خرمشهر نیستا
hadi04
تو هم مياي؟ خدا رحم كنه....نه چيييييييز يعني چقدر خوب
ساحل ناقلا
خاله سیلین و عمو آرس جنگ رو شروع کردن ما باید بریم جنگ رو گنترل کنیم
اسلام الان رو ویبرس
ای کاربرای بوف بوفی به داد اسلام برسید اسلام رفت
hadi04
خيالت راحت ساحل دايي اسلام پيروز است
shaparak64
مررررررررررض
دخملمو نمیتونم بسپرم به تو
hadi04
دلت هم بخواد مگه من چمه؟ يه عمر ساحل دايي خونه ي ما بود كلي هم باهاش پلي استيشن بازي كرديم كلي هم خوش گذشت خونه خودتون كه بود همش با شلاقت كتكش ميزدي
نمايش يا پنهان متن
Mahboob
حورا
sanam
برای نمایش پلیر باید از ویرایش کامل یا پاسخ پیشرفته استفاده نمایید.
shaparak64
دیوونه
نخیر من دخملمو که با شلاق نمیزنم
Holtek
مرسی ، آرسام جان
sanam,
مرسی صنم ، با این آهنگ که گذاشتی ، بردیم به اون سالها
gilas
اما منم میام که ببین خرمشهرو
دلشاد
« خرمشهر، شهر خون و قيام آزاد شد ».
اين صدا بسان انفجار بزرگ نه در جاي جاي ايران بلكه جهان شنيده شد، آري خرمشهر پس از578روز اسارت آزاد شد.
ماهی
عکساشون رو توی بلوار ها زدن.واقعا بعضی هاشون خیلی بچه هستن.شاید 10 ساله
روحشون شاد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→