بنا بر درخواست چند تا از دوستان كه در مورد قرار دادن فايل فلش موزيك در داخل تاپيكهايشان سوال پرسيده بودند و با اجازه از عليرضاي عزيز، آموزش ساخت و استفاده فايل فلش موزيك در داخل تاپيك رو شرح ميدم.
خيلي خلاصه و مختصر ميگم تا زياد گنگ نشه (براي درك بهتر به شكل مبتدي توضيح ميدم):
3- برنامه را نصب و سپس كرك رو هم نصب كنيد، براي نصب كرك در صورت گرفتن تايديه، آن را تاييد كنيد.
4- حالا برنامه نصب و آماده كار است.
5- حالا فايل موزيك خود را انتخاب كنيد.
6- برنامه رو اجرا كنيد.
▧ تصویر در دسترس نیست
7- حالا قبل از هر كاري به گزينه Options برويد و تنظيمات رو طبق دو شكل زير اعمال كنيد، به تب سوم كاري نداشته باشيد!
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
8- حالا Ok رو بزنيد.
9- كليد Add Files را بزنيد، سپس فايل يا فايلهاي موزيك خود را انتخاب و وارد برنامه كنيد.
10- حالا كليد Convert All رو بزنيد.
11- فايل فلش موزيك شما آماده و ساخته شد.
12- حالا بايد آن را بر روي يك سرور مانند http://www.upload.iran-forum.ir آپلود كنيد! اگر سرور ديگري با لينك مستقيم در نظر داريد، ميتوانيد آنجا نيز آپلود كنيد (بسته به اطمينان خود).
13- لينك مستقيم را دريافت و آن را در كد زير قرار دهيد (در واقع جايگذين كنيد!).
الف) خط قرمز اول به معني عرض فايل فلش موزيك هست (متغير - هماني كه زيرش خط قرمز كشيدم!). ب) خط قرمز دوم به معني طول فايل فلش موزيك هست (متغير - هماني كه زيرش خط قرمز كشيدم!). ج) خط صورتي همان لينك مستقيم فلش موزيك هست كه بايد كد خود را با كد من (هماني كه زيرش خط صورتي كشيدم)، جايگذين كنيد! د) براي به دست آوردن درست طول و عرض، يه راه ساده هست، فايل فلش موزيكي را كه ساخته ايد را اجرا كنيد، حالا كليد Print Screen كيبورد را فشار بدهيد، به برنامه Paint خود ويندوز رفته و گزينه Past را بزنيد، حالا از ابزار Select در Toolsbar استفاده كنيد، يعني براي عكس فلش موزيك با دقت يك حاشيه بكشيد، حالا از منوي Edit گزينه Copy To را بزنيد و آن را ذخيره كنيد. از برنامه Paint خارج شده و بريد سراغ فايل عكس ذخيره شده، رويش راست كليك كرده و Properties را بزنيد، طول و عرض به دست آمده همان طول و عرض اصل فايل فلش موزيك هست كه بايد آن را در داخل كد مربوطه جايگذين كنيد (يعني شماره 1 و 2).
15- حالا كد كامل شده را در داخل تاپيكتان كپي كنيد.
16- كار تمام شد، تاپيك شما در حال پخش كردن موزيك مورد علاقتان است.
* با استفاده از روش فوق، سرعت لود شدن تاپيك شما كم نخواهد شد، همچنين موزيك بافر نشده و سريع پخش خواهد شد، در كش باقي خواهد ماند و براي دفعات بعد مجدداً بارگذاري نخواهد شد.
نكته مهم:
براي گرفتن كد رنگهاي بيشتر ميتونيد از پالت فتوشاپ استفاده كنيد تا كدرنگهاي مورد علاقه خود را به دست آوريد و وارد تنظيمات برنامه كنيد. (مثل من). دوستان تنظيمات را درست مانند شكل هاي بالا انجام بدهيد تا بهترين نتيجه رو بگيريد! البته قسمت انتخاب شكل فايل، به سليقه خودتان مربوط ميشه.
مازی جون این تاپیکت همیشه سیو میکنم ..ولی دوبارشماره2کامپیوترم فرمت کرد باید از اول این برنامه را دانلود کنم ..ولی یک بارسایت که فلتر شده بود اشکم درامد ..الان دوباره سیو کردم ممنون
مازی جون این تاپیکت همیشه سیو میکنم ..ولی دوبارشماره2کامپیوترم فرمت کرد باید از اول این برنامه را دانلود کنم ..ولی یک بارسایت که فلتر شده بود اشکم درامد ..الان دوباره سیو کردم ممنون
خواهش ميكنم مامان مريمي گلم، ديدي قبل از شما افتادم
Life Dream
بنا بر درخواست چند تا از دوستان كه در مورد قرار دادن فايل فلش موزيك در داخل تاپيكهايشان سوال پرسيده بودند و با اجازه از عليرضاي عزيز، آموزش ساخت و استفاده فايل فلش موزيك در داخل تاپيك رو شرح ميدم.
خيلي خلاصه و مختصر ميگم تا زياد گنگ نشه (براي درك بهتر به شكل مبتدي توضيح ميدم):
1- ابتدا برنامه MP3 to SWF Converter را از آدرس زير دانلود كنيد (لينك مستقيم).
http://www.hootech.com/mp3_to_swf_converter/mp32swf_converter.exe
2- حالا كرك برنامه رو هم دانلود كنيد.
http://50.up.boooofi.com/download.php?file=d2f54f429708dd93a5330b2e92ccdeca
3- برنامه را نصب و سپس كرك رو هم نصب كنيد، براي نصب كرك در صورت گرفتن تايديه، آن را تاييد كنيد.
4- حالا برنامه نصب و آماده كار است.
5- حالا فايل موزيك خود را انتخاب كنيد.
6- برنامه رو اجرا كنيد.
7- حالا قبل از هر كاري به گزينه Options برويد و تنظيمات رو طبق دو شكل زير اعمال كنيد، به تب سوم كاري نداشته باشيد!
8- حالا Ok رو بزنيد.
9- كليد Add Files را بزنيد، سپس فايل يا فايلهاي موزيك خود را انتخاب و وارد برنامه كنيد.
10- حالا كليد Convert All رو بزنيد.
11- فايل فلش موزيك شما آماده و ساخته شد.
12- حالا بايد آن را بر روي يك سرور مانند http://www.upload.iran-forum.ir آپلود كنيد!
اگر سرور ديگري با لينك مستقيم در نظر داريد، ميتوانيد آنجا نيز آپلود كنيد (بسته به اطمينان خود).
13- لينك مستقيم را دريافت و آن را در كد زير قرار دهيد (در واقع جايگذين كنيد!).
اينم از عكسش:
14- نكات مربوط به قرار دادن كد:
الف) خط قرمز اول به معني عرض فايل فلش موزيك هست (متغير - هماني كه زيرش خط قرمز كشيدم!).
ب) خط قرمز دوم به معني طول فايل فلش موزيك هست (متغير - هماني كه زيرش خط قرمز كشيدم!).
ج) خط صورتي همان لينك مستقيم فلش موزيك هست كه بايد كد خود را با كد من (هماني كه زيرش خط صورتي كشيدم)، جايگذين كنيد!
د) براي به دست آوردن درست طول و عرض، يه راه ساده هست، فايل فلش موزيكي را كه ساخته ايد را اجرا كنيد، حالا كليد Print Screen كيبورد را فشار بدهيد، به برنامه Paint خود ويندوز رفته و گزينه Past را بزنيد، حالا از ابزار Select در Toolsbar استفاده كنيد، يعني براي عكس فلش موزيك با دقت يك حاشيه بكشيد، حالا از منوي Edit گزينه Copy To را بزنيد و آن را ذخيره كنيد. از برنامه Paint خارج شده و بريد سراغ فايل عكس ذخيره شده، رويش راست كليك كرده و Properties را بزنيد، طول و عرض به دست آمده همان طول و عرض اصل فايل فلش موزيك هست كه بايد آن را در داخل كد مربوطه جايگذين كنيد (يعني شماره 1 و 2).
15- حالا كد كامل شده را در داخل تاپيكتان كپي كنيد.
16- كار تمام شد، تاپيك شما در حال پخش كردن موزيك مورد علاقتان است.
* با استفاده از روش فوق، سرعت لود شدن تاپيك شما كم نخواهد شد، همچنين موزيك بافر نشده و سريع پخش خواهد شد، در كش باقي خواهد ماند و براي دفعات بعد مجدداً بارگذاري نخواهد شد.
نكته مهم:
براي گرفتن كد رنگهاي بيشتر ميتونيد از پالت فتوشاپ استفاده كنيد تا كدرنگهاي مورد علاقه خود را به دست آوريد و وارد تنظيمات برنامه كنيد. (مثل من).
دوستان تنظيمات را درست مانند شكل هاي بالا انجام بدهيد تا بهترين نتيجه رو بگيريد! البته قسمت انتخاب شكل فايل، به سليقه خودتان مربوط ميشه.
با تشكر: Life Dream
دلشاد
gilas
بندری
Life Dream
نمايش يا پنهان متن
maryamlondon1
Life Dream
خواهش ميكنم مامان مريمي گلم، ديدي قبل از شما افتادم
هاچو هاچو
maryamlondon1
Mahboob
ساحل ناقلا
نمايش يا پنهان متن
گولت زدمLife Dream
مواد لازم:
يك عدد نرم افزار MP3 to SWF Converter
يك عدد كرك نرم افزار
يك عدد آموزش
هنوزم ياد نگرفتي؟!!
كدهاي اماده زيادي داشتم ولي همشون منفجر شدن!!
محسن صائب
زحمت کشیدی
gilas
گریه نکن
منم یه زمانی یه عالمه داشتم
دیدم هی منفجر میشه دوباره باید درست کنم گفتم مگه بیکارم هر وقت خواستم درست کردنش 10 ثانیه زمان میبره درست میکنم
ماهی
levrone
کارت درسته مازیار جان! خدایی نداریم مثل مازیار
Life Dream
منم یه زمانی یه عالمه داشتم
دیدم هی منفجر میشه دوباره باید درست کنم گفتم مگه بیکارم هر وقت خواستم درست کردنش 10 ثانیه زمان میبره درست میکنم
ولي مال من خيلي زياد بود، كلي زحمت كشيده بودم
مرسي بهروز جان، ولي:
نمايش يا پنهان متن
استغفراللهنمايش يا پنهان متن
gilas
با اجازه همون رو تو آپلود سنتر سایت آپلود کردم دوستانی که با اون لینک مشکل دارن از این استفاده کنن
http://boofiup.com/50mb/download.php?file=0388bcc54a257f189915ed2aecbf3254
ژنرال
baron jon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→