₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » :: آموزش ساخت فلش موزيك و استفاده آن در داخل تاپيك ها براي پخش موزيك :
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » :: آموزش ساخت فلش موزيك و استفاده آن در داخل تاپيك ها براي پخش موزيك :
1 2 3

بدون عکس

:: آموزش ساخت فلش موزيك و استفاده آن در داخل تاپيك ها براي پخش موزيك :

4264 بازدید، 44 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

سلام به همگي :6:

بنا بر درخواست چند تا از دوستان كه در مورد قرار دادن فايل فلش موزيك در داخل تاپيكهايشان سوال پرسيده بودند و با اجازه از عليرضاي عزيز، آموزش ساخت و استفاده فايل فلش موزيك در داخل تاپيك رو شرح ميدم. :1:

خيلي خلاصه و مختصر ميگم تا زياد گنگ نشه (براي درك بهتر به شكل مبتدي توضيح ميدم):

1- ابتدا برنامه MP3 to SWF Converter را از آدرس زير دانلود كنيد (لينك مستقيم).
    http://www.hootech.com/mp3_to_swf_converter/mp32swf_converter.exe

2- حالا كرك برنامه رو هم دانلود كنيد.
    http://50.up.boooofi.com/download.php?file=d2f54f429708dd93a5330b2e92ccdeca

3- برنامه را نصب و سپس كرك رو هم نصب كنيد، براي نصب كرك در صورت گرفتن تايديه، آن را تاييد كنيد.

4- حالا برنامه نصب و آماده كار است.

5- حالا فايل موزيك خود را انتخاب كنيد.

6- برنامه رو اجرا كنيد.

تصویر در دسترس نیست

7- حالا قبل از هر كاري به گزينه Options برويد و تنظيمات رو طبق دو شكل زير اعمال كنيد، به تب سوم كاري نداشته باشيد!

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

8- حالا Ok رو بزنيد.

9- كليد Add Files را بزنيد، سپس فايل يا فايلهاي موزيك خود را انتخاب و وارد برنامه كنيد.

10- حالا كليد Convert All رو بزنيد.

11- فايل فلش موزيك شما آماده و ساخته شد.

12- حالا بايد آن را بر روي يك سرور مانند http://www.upload.iran-forum.ir آپلود كنيد!
    اگر سرور ديگري با لينك مستقيم در نظر داريد، ميتوانيد آنجا نيز آپلود كنيد (بسته به اطمينان خود).

13- لينك مستقيم را دريافت و آن را در كد زير قرار دهيد (در واقع جايگذين كنيد!).
    [flash=240,45]http://m.mibinamet.com//files/music1.swf[/flash]

اينم از عكسش:

تصویر در دسترس نیست

14- نكات مربوط به قرار دادن كد:

الف) خط قرمز اول به معني عرض فايل فلش موزيك هست (متغير - هماني كه زيرش خط قرمز كشيدم!).
    ب) خط قرمز دوم به معني طول فايل فلش موزيك هست (متغير - هماني كه زيرش خط قرمز كشيدم!).
    ج) خط صورتي همان لينك مستقيم فلش موزيك هست كه بايد كد خود را با كد من (هماني كه زيرش خط صورتي كشيدم)، جايگذين كنيد!
    د) براي به دست آوردن درست طول و عرض، يه راه ساده هست، فايل فلش موزيكي را كه ساخته ايد را اجرا كنيد، حالا كليد Print Screen كيبورد را فشار بدهيد، به برنامه Paint خود ويندوز رفته و گزينه Past را بزنيد، حالا از ابزار Select در Toolsbar استفاده كنيد، يعني براي عكس فلش موزيك با دقت يك حاشيه بكشيد، حالا از منوي Edit گزينه Copy To را بزنيد و آن را ذخيره كنيد. از برنامه Paint خارج شده و بريد سراغ فايل عكس ذخيره شده، رويش راست كليك كرده و Properties را بزنيد، طول و عرض به دست آمده همان طول و عرض اصل فايل فلش موزيك هست كه بايد آن را در داخل كد مربوطه جايگذين كنيد (يعني شماره 1 و 2).

15- حالا كد كامل شده را در داخل تاپيكتان كپي كنيد.

16- كار تمام شد، تاپيك شما در حال پخش كردن موزيك مورد علاقتان است.

* با استفاده از روش فوق، سرعت لود شدن تاپيك شما كم نخواهد شد، همچنين موزيك بافر نشده و سريع پخش خواهد شد، در كش باقي خواهد ماند و براي دفعات بعد مجدداً بارگذاري نخواهد شد.

نكته مهم:

براي گرفتن كد رنگهاي بيشتر ميتونيد از پالت فتوشاپ استفاده كنيد تا كدرنگهاي مورد علاقه خود را به دست آوريد و وارد تنظيمات برنامه كنيد. (مثل من).
    دوستان تنظيمات را درست مانند شكل هاي بالا انجام بدهيد تا بهترين نتيجه رو بگيريد! البته قسمت انتخاب شكل فايل، به سليقه خودتان مربوط ميشه.

با تشكر: Life Dream

9 سپاس: یواش، پری سا، بچه مثبت، ژنرال، Kishe Mehr، SePaNDaR313، ♥Rose♥، علیرضا، تنها

• دلشاد

داداش مازیار ممنون
    1 سپاس: Life Dream

• gilas

بازم دستت درد نکنه 1

• بندری

سپاس دارم مازیار جان 46

• Life Dream

اول من نظر ميدم مامان مريمي، قبل از شما، اول 1244
    نمايش يا پنهان متن4 4 4

• maryamlondon1

مازی جون این تاپیکت همیشه سیو میکنم ..ولی دوبارشماره2کامپیوترم فرمت کرد باید از اول این برنامه را دانلود کنم ..ولی یک بارسایت که فلتر شده بود اشکم درامد ..الان دوباره سیو کردم 93 ممنون 6

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    مازی جون این تاپیکت همیشه سیو میکنم ..ولی دوبارشماره2کامپیوترم فرمت کرد باید از اول این برنامه را دانلود کنم ..ولی یک بارسایت که فلتر شده بود اشکم درامد ..الان دوباره سیو کردم ممنون

خواهش ميكنم مامان مريمي گلم، ديدي قبل از شما افتادم 4

• هاچو هاچو

ممنون داداش 3

• maryamlondon1

• Mahboob

و باز هم ممنون 386

• ساحل ناقلا

میشه ساخت فلش پلیر رو بهم آموزش بدی؟ 2

نمايش يا پنهان متنگولت زدم 264

• Life Dream

نقل قول: ساحل ناقلا 
    میشه ساخت فلش پلیر رو بهم آموزش بدی؟ 2

مواد لازم:
    يك عدد نرم افزار MP3 to SWF Converter
    يك عدد كرك نرم افزار
    يك عدد آموزش
    هنوزم ياد نگرفتي؟!! 43
    كدهاي اماده زيادي داشتم ولي همشون منفجر شدن!! 20

• محسن صائب

ممنون مازیار جان
    زحمت کشیدی

• gilas

نقل قول: Life Dream
    كدهاي اماده زيادي داشتم ولي همشون منفجر شدن!!

گریه نکن 362

منم یه زمانی یه عالمه داشتم 387
    دیدم هی منفجر میشه دوباره باید درست کنم گفتم مگه بیکارم هر وقت خواستم درست کردنش 10 ثانیه زمان میبره درست میکنم 10

• ماهی

ممنون .خیلی مفیده این تاپیک 72

• levrone

Life Dream,
    کارت درسته مازیار جان! خدایی نداریم مثل مازیار 46

• Life Dream

نقل قول: gilas
    گریه نکن

منم یه زمانی یه عالمه داشتم
    دیدم هی منفجر میشه دوباره باید درست کنم گفتم مگه بیکارم هر وقت خواستم درست کردنش 10 ثانیه زمان میبره درست میکنم

ولي مال من خيلي زياد بود، كلي زحمت كشيده بودم 101 62 20 95 تا كد بود كه هر كدوم رو كه ميخواستم يه ثانيه اي درج ميكردم! 44 ولي الان دو باره از نو!!! 62
    نقل قول: levrone
    کارت درسته مازیار جان! خدایی نداریم مثل مازیار

مرسي بهروز جان، ولي:
    نمايش يا پنهان متناستغفرالله 58

نمايش يا پنهان متن4 11

• gilas

دوستان گفتم لینک کرک برنامه فیلتره

با اجازه همون رو تو آپلود سنتر سایت آپلود کردم دوستانی که با اون لینک مشکل دارن از این استفاده کنن :1:
    http://boofiup.com/50mb/download.php?file=0388bcc54a257f189915ed2aecbf3254

• ژنرال

هرکی این تایپیکو زده دستش درد نکنه ایشالا :58: :4:

• baron jon

مرسي . من هر چند وقتي اين برنامه ام خراب ميشه مجبور مي شم به اين تاپيك سر بزنم :46:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: