ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
؟؟؟ آنجایی که خدا می خواست من نباشم ؟؟؟
بندری
خودتون می دونید که خانوما موقع خرید چقدر معطل می کنند تا یه چیزی رو بخرند بعد از حدوداً 5 دقیقه موندن حوصله ام سر رفته بود برا همین از پشت پرایدی که ایستاده بودم اومدم بیرون و حدود یه 10 متری جا به جا شدم هنوز چند ثانیه از جابجایی من نگذشته بود که یهو یه تویوتا با شدت تمام با پرایدی که من پشتش ایستاده بودم تصادف کرد و شدت ضربه به حدی بود که صندوق پراید کاملاً جمع شد و همینطور پنج تا ماشین با هم برخورد کردند و همشون خسارت جدی دیدند .
واقعا دیدم خدا خواست که من اون لحظه از پشت اون پراید برم بیرون ، حالا خودم هیچی ولی پسرم . این دومین اتفاقی بود که تو سال 89 برام پیش می اومد و به خیر گذشته بود .
اوقعاً خدا می خواست اونجا نباشم .
این عکسا رو که دیدم یاد اون ماجرا افتادم برا همین هم عکسا رو گذاشتم و هم ماجرایی که برام پیش اومده بود رو براتون تعریف کردم و مطمئنم که خیلی وقتا برا همه مون مشابه این اتفاقات پیش اومده در هر قالبی
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
mati
khodaro shokr k alan salemi va to bof bofi hasti
نخبه
عمو معتاد شدییییییییییییییییی
خدا رو شکر که برای عمو خسرو و پسر نازنینش اتفاقی نیفتاد و امیدوارم کسه دیگه ای هم توی ان تصادف اسیب ندیده باشه
تصادف خیلی بدهههههههههههه دوستش ندارم
hadi04
ipek-n
خدا همه رو از قضا و بلا حفظ کنه انشاالله
بندری,
خدا همه رو از قضا و بلا حفظ کنه انشاالله
حورا
دلشاد
مرسی داداش خسرو عکسهای جالب انگیزی بود
soroosh
Mahboob
ولی واقعا آرهههههههههههههههه
ساحل ناقلا
Galexy
عکسای خوبی هستند
محسن صائب
gilas
چکاوک
ماهی
پردازه.می خواستم تاپیکش کنم وقت نکردم
این فیلم نشون می ده که ما آدمها تا حدود زیادی ناگزیر از سرنوشتیم.این همون چیزیه که ما بهش می گیم خواست خدا
Holtek
یبار دنده عقب میرفتم ، برگشتم پشت رو نگاه کردم کسی نبود ، چون دوطرف ماشین وایستاده بود مجبور بودم با به آینه بغلها نگاه کنم ، نگو لحظه آخر یکی اومده وایستاده پشت ماشین که آینه بغل ها نشون نمیداد ، خدا هم به اون هم بمن خیلی رحم کرد که سرعتم خیلی کم بود وگرنه له اش میکردم ....
بندری
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→