ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
&&& خوراک دخترای سایت ایرانیان عجله نکنید برا همه تون میرسه &&&
بندری
mojde
نخبه
maryamlondon1
چکاوک
بندری
قابلی نداره آبجی جهت اخذ لپ گیری
همین الان بگم عمو که به چشم قشنگیش نگاه نکن . از بس شیطونه پدر آدمو در میاره ها گفته باشم
آبجی گیلاسی اومد یکی شو سریع برد .
ممنونم از همه تون
ممنونم از شما
نخبه
عمو خسرو من بچه چشم قشنگ میخام (چشم رنگی) از چشاش شیطنت بباره.. پسر داداشم خیلی خیلی شیطونه اونقدر دوسش دارم و کلی ذوق میکنم با شیطنتهاش.. ادم مامان بابا که میشه خب باید یکم هم صبور بشه که بتونه شیطنتهای بچه رو تحمل کنه.. خب خودمونم بچه بودیم
دلشاد
بندری
قابلی نداره آبجی هر کدومو خواستی ببر این چه حرفیه
راستیتش آبجی احتمالاً شیطون های ما با شیطون های شما یخورده ای فرق داره . آخه بچه داداشم و بچه باجناقم وقتی بیان تو خونه و زندگی یکی دیگه امیدی نباید داشته باشی که اون خونه از دستشون سالم باشه . زندگی آدمو تار و مار می کنن ماشا الله باید چی بگم والله که غیر قابل توصیفن . البته شایدم مقتضای سنشون باشه
gilas
اینم گیلاسی
آره اومدم بدیو سوا کردم
نخبه
بچه پرو و بی ادب که اصلا حرف گوش ندن دوست ندارم ولی بچه شیطون که شیرین زبونی کنه از دیوار راست هم بالا بره عیب نداره فقط وقتی بهش گفتی اروم باش حرف گوش کنه.. از بچه هایی که میرن مهمونی کز میکنن یه گوشه و اصلا بلد نیستن حرف بزنن هم اصلا خوشم نمیاد... بچه باید زبون داشته باشه این هواااااااااااااا
shaparak64
مرسی داداشی
بهونه
Mahboob
Kishe Mehr
مرسی بر چوک بندر
حورا
mati
مرسی
Yalda Anwari
maryamlondon1
الهی چه نازه گیلاس کوچلومون
Life Dream
gilas,
گيلاس معلومه زمان جوجويي خيلي اتيش پاره بودي ها!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→