ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دختر بچه ترک که ملیونها چشم گریان کرد + ویدیو
maryamlondon1
ترجمه این ویدیو یک مقدار مینویسم البته با عرض معذرت از ادبیات در هم برهم بنده .. ماجرای این ویدیو در باره دختری کوچلو که در مسابقه شرکت میکنه به نام بیرانا. خانم واقای مجری ازاو میپرسند چرا میخواهی این ترانه را بخوانی ؟؟ چه اهمیت داره برات؟... دختر در جواب میگه ... مامانم این ترانه را خیلی دوست داره ومن از او دورم این ترانه را تقدیمش میکنم... مجری دوباره میپرسه... بابات این ترانه را هم دوست داره که پدرش جواب میده این ترانه در منطقه که ساکن هستیم مشهوره ومردم تو جشنها ومناسبتها این ترانه را ازش درخواست میکنن ..مجری برنامه دوباره ازش میپرسه وبهش میگه مادرت الان برنامه مارا میبینه چه دوست داری بهش بگی ..؟؟ دختر جواب میده دستهای وچشمهای وگونه مادرم میبوسم ومیگم خیلی دوستش دارم ..... .ترانه به این مضمون بود....
دستش از من کشید...ومحبوب من امروز از من جدا شد
عاشق ومعشوق بودیم ..پس چرا این جدائی
... سوختم از عشق معشوق/ به جاهای دور سفر کردم
جسد از تو جدا شد ولی قلب نه.. قلبم کباب شد ... گلهای تو باغچه ام از غصه پژمرده شدن
من نمی خواستم از تو جدا بشم .. پس چرا جدائی اتفاق افتاد
که همون موقع ............
دانلود
http://www.4shared.com/video/fO2vdA_x/__online.html :
خدایا سایه مامانم و مامان همه رو بالا سرشون حفظ کن الهی امین
امیدوارم ویدیو را مشاهده کنید
Yalda Anwari
چه با احساس
با اینکه چیزی هم متوجه نشدم ... ولی
maryamlondon1
Yalda Anwari
آره گل نازم ... خودشم گریه اش گرفته بود
مامانشم اومد
maryamlondon1
مامانشم اومد
قربونت برم الهی خیلی خوشحال شدم ویدیو مشاهده میشه ..ولی متاسفانه دوتا از دوستان سر زدن
دوستان عزیز بلخصوص مدیران محترم ..من فردا نمی تونم سایت حضور داشته باشم اگر تا پیکم اشکال داره تکراریه احتیاج به ویرایش داره ..خودتون زحمتش بکشید ممنون
دلشاد
Yalda Anwari
فدات گلم .. حتما چیزی مشاهده نکردن ... مدیران سایت درستش میکنن
maryamlondon1
قابل نداشت بهروز جان
بهروز جان گفت خیلی زیبا یعنی مشاهده کرد
mati
حورا
Mahboob
Aramesh
خیلـــــی لحظه ی زیبا و پر احساسی بود امیدوارم هیچ دوری و جدایی بین والدین و فرزند پیش نیاد
خیلی سخته. خیلی...
احساس این دختر کوچولو احساسی بود که من از ١۴-١۳ سالگی داشتم و هر شب بالشتم از اشکهام خیس بود ...
ممنون مریم جان
sib
maryamlondon1
فدای اشک تو برم الهی
خیلـــــی لحظه ی زیبا و پر احساسی بود امیدوارم هیچ دوری و جدایی بین والدین و فرزند پیش نیاد
خیلی سخته. خیلی...
احساس این دختر کوچولو احساسی بود که من از ١۴-١۳ سالگی داشتم و هر شب بالشتم از اشکهام خیس بود ...
ممنون مریم جان
خدا اون روزی نیاره بچه از مادر جدا بشه . خیلی سخته من که طاقت دوری بچه هام
الهی بمیرم خیلی بهت سخت گذشته احساس تو درک می کنم
فدات بشم الهی سانازی جونم
چکاوک
Life Dream
maryamlondon1
مازیار جان ده بار این ویدیو دیدم وهر بار اشک ریختم
shaparak64
مامانی مریمی
Holtek
خیلی زیبا بود