₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @مژده به حراف ها : زیاد حرف بزنید تا سالم بمانید@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @مژده به حراف ها : زیاد حرف بزنید تا سالم بمانید@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@مژده به حراف ها : زیاد حرف بزنید تا سالم بمانید@

536 بازدید، 12 پست، نویسنده: arash52

• arash52

تحقیقات جدید نشان می دهد که پرحرفی و بذله گویی برای سلامتی کارمندان مفید است و در کاهش میزان کشمکش و تنش میان کارمندان بسیار موثر است.

تصویر در دسترس نیست

برنا: تحقیقات جدید نشان می دهد که پرحرفی و گفتن سخنان بیهوده برای سلامتی انسان مفید است.

روزنامه \"دیلی اکسپرس\" چاپ انگلیس در گزارش اخیرخود منتشر کرد که تحقیقات جدید نشان می دهد که پرحرفی و بذله گویی برای سلامتی کارمندان مفید است و در کاهش میزان کشمکش و تنش میان کارمندان بسیار موثر است.

این تحقیقات که بر روی ۲۰۰۰ کارمند انگلیسی صورت گرفته است، نشان می دهد که گفتن سخنان بی اساس موجب برانگیختن احساسات انسان مانند خنده می شود.

محققان انگلیس معتقدند که خنده، تمام عضلات اصلی صورت را آرام می کند و باعث می شود که زنجیره ای از واکنش های احساسی ایجاد شود و در نتیجه آن احساس خوشایندی به انسان دست دهد.

تحقیقات علمی نشان می دهد که خندیدن ترشح آندروفین ها را در بدن افزایش می دهد. آندروفین ها، موادی شبه مورفینی در بدن هستند که اثر آرام بخشی دارند.

محققان می گویند که خندیدن با صدای بلند و از ته دل از میزان هورمونهای استرس مانند کورتیزول می کاهد و بر سلامت بدن می افزاید. علاوه بر آن اثرات مفید آن به مدت ۲۴ ساعت در بدن انسان باقی می ماند.

بر اساس این گزارش، میزان خوشایندی و احساس خوشبختی کارمندانی که با همکاران خود حرفهای بیهوده زیادی جهت خندیدن می زنند، بیشتر از کارمندانی است که شخصیت آرامی دارند و علاوه برآن کارآیی آنها بهتر است.

• ماهی

قربون بچم برم که خیلی وراج ببخشید حرررررافه 6

• mz56mz

ممنون حسين جان 84
    بذله گو , و خنده رو هستم ولى كم حرف ميزنم بيشتر دوست دارم بشنوم 1

• gilas

پس بگو چرا اینقدره سرحالم چرت و پرت زیاد میگم 4

• Holtek

قبلنا که بذله گوی خوبی بودم ، ولی چند وقته دارم به سمت صفر میل میکنم 2

• mojde

خوب مژده بهشون 66

مدیر جون دوست داری از اسم من استفاده کنیا 791