بچه ها امروز رفتم استادیوم بزرگ ویبملی .لندن وچند تا عکس از هودارن تیم بارسلونه براتون اوردم .. هوادران تیم منچستر یونایتد ..جای دیگه بودن پلیس انها را سوا میکنه تا زدوخورد پیش نیاد ومن خیلی خسته شده ام واخر سر باران شروع به باریدن کرد .واحسان همراهم بود مجبور شدم برگردم .. امیدارم خوشتون بیاد ..تا دقایق دیگر بازی شروع میشه بارسلونه 3 بر یک میبره البته منچستر یونایتد تیم مورد علاقه من هست ..وتیم بارسلونه همنطور ولی میدونم بارسلونه میبره
مرسی مامان،واقعا فکم افتاد ،عالی پیش بینی کردی پس چرا با این پیشگوییتون تو این پیش بینی مسابقات لیگ برتر سایت رتبه ای نیاوردین حتما شرکت نکردین ،در کل واقعا عالی پیش بینی کردین،آفرین
ایول بابا ایول! درست زدی تو خال! چه پیش بینی معرکه ای!
بهروز جان انچه عیان است چه حاجت به بیان است اون گل هم دلم سوخت برا منچستر گذشتم واون هم تقریبا افسایت بود ولی حساب نکردن.من امروز در جمع هودارن اسپانیها حضور داشتم شور وحالشون میدیدم .
نقل قول: هاچو هاچو
پس چرا با این پیشگوییتون تو این پیش بینی مسابقات لیگ برتر سایت رتبه ای نیاوردین
من اصلا شرکت نکردم ..وگرنه تو مسابقات جام جهانی افریقا بچه ها میدونن
بچه ها خواهش می کنم بگید عکسها مشاهده میشه یا نه اخه خیلی زحمت کشیدم واسشون
خدا بگم چکارت نکنه بهروز مردم از خنده چقدر چشم چرونی پسر این دختره چینی دوست همون پسره بود من ازش خواهش کردم با احسان عکس بگیره بیچاره دختر خانم شال گردن خودش در اورد انداخت گردن احسان یعنی منچستری بود. حالا چرا فلاش زدی اون پائین موهاش هم میتونستی فلاش بزنی وای از دست برو زن بگیر چشمهات ضعیف میشه حورا,
maryamlondon1
بچه ها امروز رفتم استادیوم بزرگ ویبملی .لندن وچند تا عکس از هودارن تیم بارسلونه براتون اوردم .. هوادران تیم منچستر یونایتد ..جای دیگه بودن پلیس انها را سوا میکنه تا زدوخورد پیش نیاد ومن خیلی خسته شده ام واخر سر باران شروع به باریدن کرد .واحسان همراهم بود مجبور شدم برگردم .. امیدارم خوشتون بیاد ..تا دقایق دیگر بازی شروع میشه بارسلونه 3 بر یک میبره
mati
نمايش يا پنهان متن
تو تاپیک مریم جونم اولmz56mz
به به کوچولو عزيز هم هست
انشاء الله كه بارسلونا ميبره
maryamlondon1
زرنگی
به به کوچولو عزيز هم هست
انشاء الله كه بارسلونا ميبره
انشالله با هم مساوی بشن .واگر نه امشب خیابانها ویمبلی وا ویلا
هاچو هاچو
maryamlondon1
levrone
ایول بابا ایول! درست زدی تو خال! چه پیش بینی معرکه ای!
بارسا با گلهای پدرو مسی و ویا در مقابل تک گل رونی بازی رو سه یک برد.
هاچو هاچو
پس چرا با این پیشگوییتون تو این پیش بینی مسابقات لیگ برتر سایت رتبه ای نیاوردین
حتما شرکت نکردین
حورا
احسان کوچولو ▧ تصویر در دسترس نیست
maryamlondon1
بهروز جان انچه عیان است چه حاجت به بیان است
من اصلا شرکت نکردم ..وگرنه تو مسابقات جام جهانی افریقا بچه ها میدونن
بچه ها خواهش می کنم بگید عکسها مشاهده میشه یا نه اخه خیلی زحمت کشیدم واسشون
هاچو هاچو
بله،گفتم حتما شرکت نکردین،میشه آینده منم پیش بینی کنین
maryamlondon1
اره هوا کمی سرد بود وکمی باران امد تا رسیدیم به ماشین احسان خیس شد الان کمی تب داره دارو بهش دادم
levrone
آره مریم جان. دیده میشن.
راستی این خانوم که گوشه عکسه طرفدار کیه؟
نمايش يا پنهان متن
حورا
maryamlondon1
خدا بگم چکارت نکنه بهروز مردم از خنده چقدر چشم چرونی پسر
حورا,
ممنون عزیز دلم
چکاوک
levrone
باور کن قصدم از پرسیدن این سوال ارضای حس کنجکاوی بود! وگرنه منو چشم چرونی؟! اصلا بهم میاد؟
shaparak64
وگرنه همه میدون شاپلی و فوتبال
نمايش يا پنهان متن
arash52
gilas
خیلی عالی بود مریم گلم
کاری داشتی باهاش ؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→