₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » پخش بفرمایید شام در ایران
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » پخش بفرمایید شام در ایران
1 2

بدون عکس

پخش بفرمایید شام در ایران

2566 بازدید، 25 پست، نویسنده: mojde

• mojde

تصویر در دسترس نیست

تصویربرداری برنامه "بفرمائید شام ایرانی" به کارگردانی بیژن بیرنگ شروع شده است.

به گزارش مهر، این برنامه برای عرضه در شبکه نمایش خانگی ساخته می‌شود، خوانندگان موسیقی پاپ و سنتی، بازیگران سینما و ورزشکاران رشته‌های مختلف در این برنامه باهم رقابت می‌کنند، روابط عمومی این برنامه ضمن رد هر گونه تشابه محتوایی با برنامه‌ای که از شبکه‌های ماهواره‌ای پخش می‌شود اعلام کرده که برنامه "بفرمائید شام ایرانی" ضمن استفاده از ایده‌های جذاب و متفاوت مطابق با موازین شرعی و عرفی جامعه و با استفاده از آداب و فرهنگ غنی اسلامی ایرانی تولید می‌شود.

موسسه سینما 24 تهیه‌کنندگی این برنامه را برعهده دارد. بیژن بیرنگ کارگردانی مجموعه‌های "خانه سبز"، "همسران"، "محله بر و بیا"، "محله بهداشت" و "همچون سرو" را در کارنامه دارد.

نمايش يا پنهان متنویرایش عکس: علیرضا
    تصویر در دسترس نیست
    +
    تصویر در دسترس نیست

• MAJID ART

mojde,

فكر كردم واقعا به شام دعوتمون كردي ! 56

• gilas

نقل قول: mojde
    این برنامه ضمن رد هر گونه تشابه محتوایی با برنامه‌ای که از شبکه‌های ماهواره‌ای پخش می‌شود

هههههههه پس شبیه چیه 23 23

• بچه مثبت

رد هر گونه تشابه محتوایی با برنامه‌ای که از شبکه‌های ماهواره‌ای پخش می‌شود
    مگه مشابه خارجي هم داره؟ 83
    تازه قراره تيتراژش رو من بخونم : 259

بفرمایید شام.عزیزم بفرمایید شام.خانومم بفرمایید شام.بوف بوفي جیگرم بفرمایید شام.آرش جان بفرمایید آيس پك.مژي جان بفرمایید شام
    گيلاسي بفرمایید شام.جكول جان بفرمایید شام.گلم بفرمایید شام.بلبلم بفرمایید شام.آقاتون و آقاشون و آقاجون بفرمایید شام 23

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• pedraam

دستت درد نکنه خانوم چه تاپیکی 8

• sanam

مرسی مژی جونم 11
    من اصلا ازین بفرمایید شام خوشم نمیاد. یه جورایی با روح ایرانی سازگار نیست. یه برنامه تلویزیونی توی خود انگلیسه که اینام عینا ازون تقلید کردن... وگرنه ما ایرانیها هیچوقت عادت نداریم سفره همدیگه رو اینجور نقد بکنیم و ... ما همیشه به سفره به چشم برکت نگاه میکنیم و از صاحبش تشکرمیکنیم 286

• mojde

نقل قول: بچه مثبت
    بفرمایید شام.عزیزم بفرمایید شام.خانومم بفرمایید شام.بوف بوفي جیگرم بفرمایید شام.آرش جان بفرمایید آيس پك.مژي جان بفرمایید شام
    گيلاسي بفرمایید شام.جكول جان بفرمایید شام.گلم بفرمایید شام.بلبلم بفرمایید شام.آقاتون و آقاشون و آقاجون بفرمایید شام

خدایی چه صدایی هم داری d-_-b

• دلشاد

چه باحال اولش تا جا دارم میخوریم بعد که تموم شد هزارویک تا ایراد میگیریم

• ماهی

نقل قول: sanam
    من اصلا ازین بفرمایید شام خوشم نمیاد. یه جورایی با روح ایرانی سازگار نیست. یه برنامه تلویزیونی توی خود انگلیسه که اینام عینا ازون تقلید کردن... وگرنه ما ایرانیها هیچوقت عادت نداریم سفره همدیگه رو اینجور نقد بکنیم و ... ما همیشه به سفره به چشم برکت نگاه میکنیم و از صاحبش تشکرمیکنیم

موافقم. 72
    یه بار دیدم برنامشو خوشم نیومد.چون به شیوه ی بدی هم از هم انتقاد می کردن 32

• Kishe Mehr

تازه قراره تيتراژش رو من بخونم : 259

22 من می بینم یکی داشت تو حموم میخوند نگو این امین بچه مثبت بوده 37 از خواب بیدارم کردی 22

ضمن استفاده از ایده‌های جذاب و متفاوت مطابق با موازین شرعی و عرفی جامعه و با استفاده از آداب و فرهنگ غنی اسلامی ایرانی تولید می‌شود.

یعنی به جای هدیه ای که مثلا یک بطری چیز بود، به جاش گلاب می برن هدیه؟ 23

مرسی خاله مژی 311

• sib

پخشش شروع شده.من چند روز پیش توی مغازه دیدم میفروخت 4

• gilas

نقل قول: Kishe Mehr
    مرسی خاله مژی

فقط خاله خودمه 62

• mojde

من از اینش خیلی بدم میاد که مثلاًمیگن این زیتون پرورده نبود چون اونی که ما خوردیم این مزه ای نیست یا این خورشت کاری نبود چون خورشت کاری این مدلی پخت نمی شه من نمی دونم پس تکلیف خلاقیت این وسط چی میشه 66

• نخبه

خوانندگان موسیقی پاپ و سنتی، بازیگران سینما و ورزشکاران رشته‌های مختلف در این برنامه باهم رقابت می‌کنند،

پس کر کر خندس 23

گيلاسي بفرمایید شام.جكول جان بفرمایید شام.گلم بفرمایید شام.بلبلم بفرمایید شام.آقاتون و آقاشون و آقاجون بفرمایید شام

23 اون تیکه اخرش رو خیلی بلند تر بخون من میخام برقصم با اهنگ 80 80

نقل قول: sanam
    یه جورایی با روح ایرانی سازگار نیست. یه برنامه تلویزیونی توی خود انگلیسه که اینام عینا ازون تقلید کردن... وگرنه ما ایرانیها هیچوقت عادت نداریم سفره همدیگه رو اینجور نقد بکنیم و ... ما همیشه به سفره به چشم برکت نگاه میکنیم و از صاحبش تشکرمیکنیم

درسته به نظر منم همینه اصلا به هم و به اینکه با هم هم سفره شدن خیلیاشون احترام نمیزارن ..و لااقل به احترام اینکه خونه طرف مهمون بودن و طرف زحمت کشیده هم امتیاز نمیدن اگر واقعا مسابقه بود که منگلا میبردن توی استادیو چهار تا قابلمه میزاشتن میگفتن غذا بپزید.. اون وقت جا داشت که از هم نقد کنن و یک نفر که واقعا اشپزه نمره بده ولی بیشتر اونایی که توی این برنامه شرکت کردن عقلشون نرسیده که هدف این برنامه چیه و کلا با رفتارهای زشتشون برنامه رو هم بی محتوا کردن . خدا رو شکر که داره تموم میشه.. اخه یواش یواش داشت این مدل ایراد گیری توی خانواده های ایرانی هم مرسوم میشد.. حتی به شوخی 32

یعنی به جای هدیه ای که مثلا یک بطری چیز بود، به جاش گلاب می برن هدیه؟

اره دیگه یا به جای شکلات و کاکائو یه کله قند ببرن 23

• Kishe Mehr

نقل قول: gilas
    فقط خاله خودمه

13 باز دوباره گیلاسی اومد چوب لای چرخم گذاشت 43 خاله ی خودمه 848

نقل قول: نخبه
    اره دیگه یا به جای شکلات و کاکائو یه کله قند ببرن

دیگه یواش یواش به جای کل مهمونی و مسابقه بیان همه رو پاتختی ببرن 23

• نخبه

دیگه یواش یواش به جای کل مهمونی و مسابقه بیان همه رو پاتختی ببرن

یعنی چی پا تختی ببرن 83

• Kishe Mehr

یعنی چی پا تختی ببرن

چون گفته که هم تکراری درست نمیکنیم و هم طبق موازین شرعی هست گفتم بیان کسانی که پاتختی میگیرن رو وارد مسابقه بکنن 83 یعنی مراسم پاتختی رو با گلاب و کله قند و... بگیرن 74
    نمايش يا پنهان متناگه پاتختی بگیرن جوونا تشویق میشن برن ازدواج کنن بعد تو به ارزوت میرسی 23

• نخبه

چون گفته که هم تکراری درست نمیکنیم و هم طبق موازین شرعی هست گفتم بیان کسانی که پاتختی میگیرن رو وارد مسابقه بکنن یعنی مراسم پاتختی رو با گلاب و کله قند و... بگیرن

مگه مراسم پا تختی گلاب و کله قند توش داره؟ والا مراسم ما که نداشت فقط پر از کادو بود .. ههههههههههه جایزه دادن 9

اگه پاتختی بگیرن جوونا تشویق میشن برن ازدواج کنن بعد تو به ارزوت میرسی

اروزی من خوشبختی همتونه 48

چون گفته که هم تکراری درست نمیکنیم و هم طبق موازین شرعی هست گفتم بیان کسانی که پاتختی میگیرن رو وارد مسابقه بکنن یعنی مراسم پاتختی رو با گلاب و کله قند و... بگیرن

مگه مراسم پا تختی گلاب و کله قند توش داره؟ والا مراسم ما که نداشت فقط پر از کادو بود .. ههههههههههه جایزه دادن 9

اگه پاتختی بگیرن جوونا تشویق میشن برن ازدواج کنن بعد تو به ارزوت میرسی

اروزی من خوشبختی همتونه 48

• Kishe Mehr

مگه مراسم پا تختی گلاب و کله قند توش داره؟

خب با خلاقیت اینا جور در میاد 23 مگه نگفته میخوان خلاقیت به خرج بدن 4

والا مراسم ما که نداشت فقط پر از کادو بود .. ههههههههههه جایزه دادن 9

گولت زدن برو حقتو بگیر 74

اروزی من خوشبختی همتونه

وای راس میگی؟ 9 ارزوی ما هم ارزوی توئه
    نمايش يا پنهان متن+ خوشبختی تو 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: