دکتر محمد رضا مسجدی مصرف طولانی مدت دخانیات را عامل مرگ ناصر حجازی عنوان کرد. به گزارش مهر، رئیس جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات با ابراز تاثر و تاسف از مرگ زود هنگام حجازی گفت: ناصر حجازی به علت ابتلا به سرطان ریه که آن هم ناشی از مصرف طولانی مدت سیگار بود، جان خود را از دست داد. این فوق تخصص ریه تصریح کرد:
روزانه 200 نفر از جمعیت ایران به خاطر مصرف دخانیات جان خود را از دست می دهند که این تعداد به اندازه تلفات سرنشینان سقوط یک هواپیما است. اما مرگ خاموش این عده از مردم هیچ گاه بازتابی همچون سقوط هواپیما ندارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
بله من خودکشی کردهام اما برای دیدن آقا امام رضا(ع) نه چیز دیگری!
مهران غفوریان درباره شایعه خودکشی اش واکنش نشان داد. مهران غفوریان بازیگر و کارگردان طناز تلویزیون که این روزها فیلم فوتبالیها را روی پرده سینماها دارد گفتوگویی با زندگی ایده آل داشته و درباره شایعهای که برایش به وجود آمده بود، گفت: این را قبول دارم که جز آن دسته بازیگرانی هستم که حاشیه ها و شایعاتی زیادی برایم ساخته اند.
در کل هر چیزی که به شخصیتم ضربه بزند را شایعه و حاشیه می دانم. اصلا قضیه شایعه سازی برای من از زمانی آغاز شد که در مشهد به علت مسمومیت غذایی به بیمارستان امام خمینی انتقالم دادند.
زمانی که بیدار شدم دیدم که چند نفر بالای سرم دارند از من عکس می اندازند. فردای همان روز روزنامه قدس مشهد تیتر زد مهران غفوریان خودکشی کرده است.
بله من خودکشی کردهام اما برای دیدن آقا امام رضا(ع) نه چیز دیگری!(البته منظورم خودکشی غیرواقعی است).
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
دکتر محمد رضا مسجدی مصرف طولانی مدت دخانیات را عامل مرگ ناصر حجازی عنوان کرد.
به گزارش مهر، رئیس جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات با ابراز تاثر و تاسف از مرگ زود هنگام حجازی گفت: ناصر حجازی به علت ابتلا به سرطان ریه که آن هم ناشی از مصرف طولانی مدت سیگار بود، جان خود را از دست داد.
این فوق تخصص ریه تصریح کرد:
روزانه 200 نفر از جمعیت ایران به خاطر مصرف دخانیات جان خود را از دست می دهند که این تعداد به اندازه تلفات سرنشینان سقوط یک هواپیما است. اما مرگ خاموش این عده از مردم هیچ گاه بازتابی همچون سقوط هواپیما ندارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
بله من خودکشی کردهام اما برای دیدن آقا امام رضا(ع) نه چیز دیگری!
مهران غفوریان درباره شایعه خودکشی اش واکنش نشان داد. مهران غفوریان بازیگر و کارگردان طناز تلویزیون که این روزها فیلم فوتبالیها را روی پرده سینماها دارد گفتوگویی با زندگی ایده آل داشته و درباره شایعهای که برایش به وجود آمده بود، گفت: این را قبول دارم که جز آن دسته بازیگرانی هستم که حاشیه ها و شایعاتی زیادی برایم ساخته اند.
در کل هر چیزی که به شخصیتم ضربه بزند را شایعه و حاشیه می دانم. اصلا قضیه شایعه سازی برای من از زمانی آغاز شد که در مشهد به علت مسمومیت غذایی به بیمارستان امام خمینی انتقالم دادند.
زمانی که بیدار شدم دیدم که چند نفر بالای سرم دارند از من عکس می اندازند. فردای همان روز روزنامه قدس مشهد تیتر زد مهران غفوریان خودکشی کرده است.
بله من خودکشی کردهام اما برای دیدن آقا امام رضا(ع) نه چیز دیگری!(البته منظورم خودکشی غیرواقعی است).
shaparak64
حالا برم سراغ خبرک ها
نمايش يا پنهان متن
mati
Yalda Anwari
shaparak64
مهران غفوریان که واقعا همیشه داستان ساز بوده
حورا
هاچو هاچو
از دست این مشهدی ها،بابا اون اومده بود مشهد منو ببینه
حورا
shaparak64