ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
""آرایشهایی که خانمها دوست دارند اما آقایان نمی پسندند""
نخبه
1. کرم پودر و پنکک غلیظ: ضخیم شدن پوست بهخاطر مالیدن کرم پودر و پنکک زیاد روی آن اصلاً مورد علاقه آقایان نیست. هیچ مردی دوست ندارد گونه زنی را ببوسد و بعد ببیند که کل صورت خودش هم کرم پودری شده است. خوب است که با کرمپودر صورتتان را صاف کنید اما نباید زیاده روی کنید. یکدست بودن رنگ پوست بعد از مالیدن کرم پودر هم مسئله بسیار مهمی است که آقایان خیلی به آن توجه میکنند.
2. برجسته کردن سر: هیچ مردی از برجسته کردن سر با استفاده از چیزهای مختلف خوشش نمیآید. از هر وسیله آرایش مویی که باعث شود سرتان بیش از حد و به طور غیرطبیعی بزرگ شود دوری کنید.
3. رژلبهای شبرنگ: شاید این روزها رژلبهای شبرنگ مد شده باشد اما نظر بعضی از مردها بهکلی با آن متفاوت است. لبهای نارنجی کاملاً با آنچه که مردها به آن عادت داشتهاند فرق میکند و اصلاً مورد علاقه آنها نیست.
4. ابروهای خیلی نازک: نازک بودن بیش از حد ابروها چون اصلاً طبیعی به نظر نمی رسد نظر آقایان را جلب نمی کند.
5. سایه چشم توپُر: سایههای توپُر با رنگهای مخصوصا آبی با اینکه این روزها دوباره مُد شده است اما به نظر آقایان هنوز کهنه و از مُد افتاده است. از نظر اکثر آقایان، سایه چشم دودی اگر درست استفاده شود بسیار جذاب و عالی است اما اگر بد استفاده شود واقعاً وحشتانگیز است. قبل از اینکه بخواهید این سایه را امتحان کنید حتماً از یک متخصص کمک بگیرید.
6. گونههای سرخ: به نظر آقایون رنگ قرمز برای خانمهای سن بالا است. مردها معمولاً نوعی آرایش را دوست دارند که صورت را کاملاً طبیعی نشان دهد.
7. لبهای دورنگ: وقتی رنگ دورلبتان (خط لب) با رنگ رژ هماهنگ نباشد در نظر آقایون هیچ جلوه ای نخواهد داشت.
8. برق و اکلیل: استفاده از پن ککهای اکلیل دار برای کل صورت نه تنها هیچ جذابیتی به شما نمیدهد بلکه میتواند از جذابیت بقیه قسمتهای آرایشتان هم کم کند
mojde
gilas
مهم نیست
همین که خودمون دوست داشته باشیم کافیه اونا چکارن
چه معنی داره مرد نامحرم زنی رو ببوسه
خدای منم خوشم نمیاد مثل کوهان شتر میشه
خوبه که تو شب دیگه ماشین بهت نمیزنه
این دیگه سلیقه است
6. گونههای سرخ: به نظر آقایون رنگ قرمز برای خانمهای سن بالا است. مردها معمولاً نوعی آرایش را دوست دارند که صورت را کاملاً طبیعی نشان دهد.
دل درد نگیرن این آقایون
بعضیاش خوبه ها
مگه می خوایم بریم علوسی که برق برق کنیم
نخبه
بدو برو خود ارایی کن خاله مژده که الان دم در خونتون دوئل مرگبار میشه بازم
gilas
خاله جون من بدون خود آرایی هم دم خونشون دوئل میشه وای به حالی که بآرایشه خودشو
نخبه
بله بله خاله مژده و مامی مستون هر جفتشون عین من و تو خیلی خوشملن .. ماها چقدر خوشملیم ایشالله مبارکمون باد
تازه خلافی هم داره اخه چند طبقه بدون مجوز میسازن بالای سرشون
gilas
آره تازه محدودیت ارتفاع هم دارن از همه جا نمیتونن رد بشن
mojde
بدو برو خود ارایی کن خاله مژده که الان دم در خونتون دوئل مرگبار میشه بازم
خاله جون من بدون خود آرایی هم دم خونشون دوئل میشه وای به حالی که بآرایشه خودشو
mati
من از آرایش زیاد بدم میاد
arash52
خدا به خیر کنه
چکاوک
خدا به خیر کنه
مرسی گلبانوی نازم
hadi04
يادم به طوطي كوچولوي داداشم افتاد
sanam
نخبه
طوطی سایه ابی میزد
خانمهای سایت خیلی هم خوشملن دلت بسوزههههههههههههههههههههه
طوطی سایه ابی میزد
خانمهای سایت خیلی هم خوشملن دلت بسوزههههههههههههههههههههه
mz56mz
اينقدر از ارايش زياد و ......بيش از حد بدم ميااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
hadi04
نه مادر زادي داشت
soheyla
سلام و سپاس .
مطالبی که ذکر شد واقعیت داره . همسر من از این نوع آرایشها متنفره .
اگه بخوام کلی در نظر بگیرم به طور کامل از آرایش متنفره .
خودش و به آرایشهای ملایم راضی نشون میده ولی وقتی آرایش غلیظ داشته باشم وحشتناک میشه
البته خدمتتون عرض کنم که بیشتر این رفتارها بخاطر حسادتهای بیش از اندازه بروز میکنن .
وقتی من خیلی به خودم برسم چهره ی همسرم این شکلی میشه
دلشاد
Yalda Anwari
پری سا
حالاخوبه بعضی از اقایون ابروهاشون از ابروهای خانمها نازک تره
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→