₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » ""آرایشهایی که خانمها دوست دارند اما آقایان نمی پسندند""
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » ""آرایشهایی که خانمها دوست دارند اما آقایان نمی پسندند""

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

""آرایشهایی که خانمها دوست دارند اما آقایان نمی پسندند""

731 بازدید، 26 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

رژلب‌های شبرنگی، سایه چشم آبی، کرم‌ پودرهای براق‌ و برنزکننده‌های طلایی. باید بدانید که هر آرایشی که به چشمتان زیبا می ‌آید برای همه جذاب نیست، مخصوصاً برای آقایان. تجربه نشان داده است که بعضی از آرایش ‌های بسیار مورد علاقه خانم‌ها برای آقایان ناامید کننده است.
    1. کرم‌ پودر و پنکک غلیظ: ضخیم شدن پوست به‌خاطر مالیدن کرم پودر و پن‌کک زیاد روی آن اصلاً مورد علاقه آقایان نیست. هیچ مردی دوست ندارد گونه زنی را ببوسد و بعد ببیند که کل صورت خودش هم کرم ‌پودری شده است. خوب است که با کرم‌پودر صورتتان را صاف کنید اما نباید زیاده‌ روی کنید. یکدست بودن رنگ پوست بعد از مالیدن کرم پودر هم مسئله بسیار مهمی است که آقایان خیلی به آن توجه می‌کنند.
    2. برجسته کردن سر: هیچ مردی از برجسته کردن سر با استفاده از چیزهای مختلف خوشش نمی‌آید. از هر وسیله آرایش مویی که باعث شود سرتان بیش از حد و به طور غیرطبیعی بزرگ شود دوری کنید.
    3. رژلب‌های شبرنگ: شاید این روزها رژلب‌های شبرنگ مد شده باشد اما نظر بعضی از مردها به‌کلی با آن متفاوت است. لب‌های نارنجی کاملاً با آنچه که مردها به آن عادت داشته‌اند فرق می‌کند و اصلاً مورد علاقه‌ آنها نیست.
    4. ابروهای خیلی نازک: نازک بودن بیش از حد ابروها چون اصلاً طبیعی به نظر نمی ‌رسد نظر آقایان را جلب نمی‌ کند.
    5. سایه چشم توپُر: سایه‌های توپُر با رنگ‌های مخصوصا آبی با اینکه این روزها دوباره مُد شده است اما به نظر آقایان هنوز کهنه و از مُد افتاده است. از نظر اکثر آقایان، سایه چشم دودی اگر درست استفاده شود بسیار جذاب و عالی است اما اگر بد استفاده شود واقعاً وحشت‌انگیز است. قبل از اینکه بخواهید این سایه را امتحان کنید حتماً از یک متخصص کمک بگیرید.
    6. گونه‌های سرخ: به نظر آقایون رنگ قرمز برای خانم‌های سن بالا است. مردها معمولاً نوعی آرایش را دوست دارند که صورت را کاملاً طبیعی نشان دهد.
    7. لب‌های دورنگ: وقتی رنگ دورلبتان (خط لب) با رنگ رژ هماهنگ نباشد در نظر آقایون هیچ جلوه‌ ای نخواهد داشت.
    8. برق و اکلیل: استفاده از پن‌ کک‌های اکلیل‌ دار برای کل صورت نه‌ تنها هیچ جذابیتی به شما نمی‌دهد بلکه می‌تواند از جذابیت بقیه قسمت‌های آرایشتان هم کم کند

• mojde

ممنون از راهنماییت شیرین جونم من برم بآرایشونم خودمو 351

• gilas

نقل قول: نخبه
    آرایشهایی که خانمها دوست دارند اما آقایان نمی پسندند

مهم نیست 4
    همین که خودمون دوست داشته باشیم کافیه اونا چکارن 74

هیچ مردی دوست ندارد گونه زنی را ببوسد

چه معنی داره مرد نامحرم زنی رو ببوسه 22

هیچ مردی از برجسته کردن سر با استفاده از چیزهای مختلف خوشش نمی‌آید. از هر وسیله آرایش مویی که باعث شود سرتان بیش از حد و به طور غیرطبیعی بزرگ شود دوری کنید.

خدای منم خوشم نمیاد مثل کوهان شتر میشه 4

رژلب‌های شبرنگ

خوبه که تو شب دیگه ماشین بهت نمیزنه 4

ابروهای خیلی نازک: نازک بودن بیش از حد ابروها چون اصلاً طبیعی به نظر نمی ‌رسد نظر آقایان را جلب نمی‌ کند.

این دیگه سلیقه است 66

. سایه چشم توپُر: سایه‌های توپُر با رنگ‌های مخصوصا آبی با اینکه این روزها دوباره مُد شده است اما به نظر آقایان هنوز کهنه و از مُد افتاده است. از نظر اکثر آقایان، سایه چشم دودی اگر درست استفاده شود بسیار جذاب و عالی است اما اگر بد استفاده شود واقعاً وحشت‌انگیز است. قبل از اینکه بخواهید این سایه را امتحان کنید حتماً از یک متخصص کمک بگیرید.
    6. گونه‌های سرخ: به نظر آقایون رنگ قرمز برای خانم‌های سن بالا است. مردها معمولاً نوعی آرایش را دوست دارند که صورت را کاملاً طبیعی نشان دهد.

دل درد نگیرن این آقایون 4

لب‌های دورنگ: وقتی رنگ دورلبتان (خط لب) با رنگ رژ هماهنگ نباشد در نظر آقایون هیچ جلوه‌ ای نخواهد داشت.

بعضیاش خوبه ها 66

برق و اکلیل: استفاده از پن‌ کک‌های اکلیل‌ دار برای کل صورت نه‌ تنها هیچ جذابیتی به شما نمی‌دهد بلکه می‌تواند از جذابیت بقیه قسمت‌های آرایشتان هم کم کند

مگه می خوایم بریم علوسی که برق برق کنیم 4

• نخبه

نقل قول: mojde
    ممنون از راهنماییت شیرین جونم من برم بآرایشونم خودمو

بدو برو خود ارایی کن خاله مژده که الان دم در خونتون دوئل مرگبار میشه بازم 23

• gilas

بدو برو خود ارایی کن خاله مژده که الان دم در خونتون دوئل مرگبار میشه بازم

خاله جون من بدون خود آرایی هم دم خونشون دوئل میشه وای به حالی که بآرایشه خودشو 10

• نخبه

نقل قول: gilas
    خاله جون من بدون خود آرایی هم دم خونشون دوئل میشه وای به حالی که بآرایشه خودشو

بله بله خاله مژده و مامی مستون هر جفتشون عین من و تو خیلی خوشملن .. ماها چقدر خوشملیم ایشالله مبارکمون باد 23

خدای منم خوشم نمیاد مثل کوهان شتر میشه

تازه خلافی هم داره اخه چند طبقه بدون مجوز میسازن بالای سرشون 23

• gilas

تازه خلافی هم داره اخه چند طبقه بدون مجوز میسازن بالای سرشون

آره تازه محدودیت ارتفاع هم دارن از همه جا نمیتونن رد بشن 23

• mojde

بدو برو خود ارایی کن خاله مژده که الان دم در خونتون دوئل مرگبار میشه بازم

351 رفتم

خاله جون من بدون خود آرایی هم دم خونشون دوئل میشه وای به حالی که بآرایشه خودشو

9 قربونت برم ،چقد حالم خوب شدا 3 4

• mati

مرسی 46
    من از آرایش زیاد بدم میاد30

• arash52

باز دوباره سندروم خودکم اعتمادبه نفس بینی خانومای سایت عود کرد
    خدا به خیر کنه 56

• چکاوک

نقل قول: arash52
    خدا به خیر کنه

83
    مرسی گلبانوی نازم 8

• hadi04

رژلب‌های شبرنگی، سایه چشم آبی، کرم‌ پودرهای براق‌ و برنزکننده‌های طلایی.

يادم به طوطي كوچولوي داداشم افتاد 4 23

• sanam

مرسی شیرین بانو 8

• نخبه

نقل قول: hadi04
    يادم به طوطي كوچولوي داداشم افتاد

طوطی سایه ابی میزد 37

خانمهای سایت خیلی هم خوشملن دلت بسوزههههههههههههههههههههه 88

نقل قول: hadi04
    يادم به طوطي كوچولوي داداشم افتاد

طوطی سایه ابی میزد 37

خانمهای سایت خیلی هم خوشملن دلت بسوزههههههههههههههههههههه 88

• mz56mz

ممنون عروس خانم عمو جان 46
    اينقدر از ارايش زياد و ......بيش از حد بدم ميااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد 30 30

• hadi04

طوطی سایه ابی میزد

نه مادر زادي داشت 4

• soheyla

نخبه,

سلام و سپاس . 46
    مطالبی که ذکر شد واقعیت داره . همسر من از این نوع آرایشها متنفره . 14
    اگه بخوام کلی در نظر بگیرم به طور کامل از آرایش متنفره . 2
    خودش و به آرایشهای ملایم راضی نشون میده ولی وقتی آرایش غلیظ داشته باشم وحشتناک میشه1203 .
    البته خدمتتون عرض کنم که بیشتر این رفتارها بخاطر حسادتهای بیش از اندازه بروز میکنن . 286
    وقتی من خیلی به خودم برسم چهره ی همسرم این شکلی میشه 501 .

• دلشاد

مرسی شیرین جان

• Yalda Anwari

از همه اشون بدم میاد .. آدم باید طوری آرایش کنه که طبیعی به نظر بیاد.

• پری سا

مرسی شیرین جون 11
    4. ابروهای خیلی نازک: نازک بودن بیش از حد ابروها چون اصلاً طبیعی به نظر نمی ‌رسد نظر آقایان را جلب نمی‌ کند.

حالاخوبه بعضی از اقایون ابروهاشون از ابروهای خانمها نازک تره 56

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: