₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @شیر خر بخورید تا سالم بمانید@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @شیر خر بخورید تا سالم بمانید@

بدون عکس

@شیر خر بخورید تا سالم بمانید@

613 بازدید، 17 پست، نویسنده: arash52

• arash52

شیر خر به دلیل داشتن مقدار زیادی امگا 3 و کلسیوم که برای قلب انسان بسیار مفید هستند،در کاهش وزن انسان بسیار موثر است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

برنا: تولید بستنی هایی با شیرخردر ایتالیا تبدیل به مد جدیدی در صنایع غذایی این کشور شده است.

محققان ایتالیایی دریافتند که شیر خر در کاهش وزن اضافه و نیز برای قلب بسیار مفید است.

این تحقیقات که توسط گروهی ازدانشمندان دانشگاه ناپولی ایتالیا انجام شده است، نشان می دهد که شیر خر به دلیل داشتن مقدار زیادی امگا 3 و کلسیوم که برای قلب انسان بسیار مفید هستند،در کاهش وزن انسان بسیار موثر است.

این بررسی ها نشان می دهد که مصرف روزانه این شیر باعث حفظ انرژی و در نتیجه آن نشاط انسان می شود.

اتحادیه کشاورزان ایتالیا در این باره گفت: یکی از جدیدترین مواد غذایی در صنعت تولید بستنی این کشور بستنی هایی از شیر خر است که تولید، عرضه و مصرف آن در مزارع این کشور به طور مستقیم انجام می شود.

در ادامه این گزارش آمده است که پیش بینی می شود مردم این کشور در سال جاری حدود ۲میلیارد یورو برای خرید این نوع بستنی هزینه کنند.

تصویر در دسترس نیست

• gilas

خرم کجا بود حالا 23 23

• نخبه

نقل قول: arash52
    کلسیوم

کلسیم 56

محققان ایتالیایی دریافتند که شیر خر در کاهش وزن اضافه و نیز برای قلب بسیار مفید است.

اگه ممکنه یه بطری شیر خر بدین میخام برم وزن کم کنم 83

• ماهی

وا؟ 89
    حلاله؟ 7

• arash52

نقل قول: نخبه
    کلسیم

مال خر همون کلسیومه 4

• mojde

این بررسی ها نشان می دهد که مصرف روزانه این شیر باعث حفظ انرژی و در نتیجه آن نشاط انسان می شود.

ای بابا من انقدر بی حالم و کسل که خود خرم بخورم حالم جا نمیاد 44

• soheyla

arash52,

سلام و سپاس . 46
    خواهر من شیر این حیوون و مصرف کرده 84 . وقتی خیلی بچه بوده تو باغ از چشم مادرم دور شده و این حیوون و گیر آورده که دراز کشیده داره به بچه اش شیر میده . خواهرم هم سوءاستفاده کرده و کمی از شیر اون حیوون و تو یه لیوان دوشیده و مقداریشو هم مصرف کرده . 3
    این کار ننگی تو پرونده ی بچه گیاش بود و هر وقت از هوش و استعداد زیادش دم میزنه همه بهش میگن تو برو شیر اون حیوون و بدوش . 83
    ولی با اینحساب مثل اینکه خیلی نفع کرده 99 .

• چکاوک

من به اندازه کافی خنگ هستم شیر خرو بخورم دیگه واویلا 83

• mz56mz

ممنون حسين جان 84
    كلسيم خرى نمى خوام 30

• حورا

30

نمايش يا پنهان متنمن شیر خیلی دوست دارم مخصوصا کاکائو حالا هر وقت بخورم یاد همو که گوشاش درازه...میفتم 79

• hadi04

@شیر خر بخورید تا سالم بمانید@

مگه شير خر خوردم؟ 23 والا با اين نونتون 4

• نخبه

نقل قول: soheyla
    این کار ننگی تو پرونده ی بچه گیاش بود و هر وقت از هوش و استعداد زیادش دم میزنه همه بهش میگن تو برو شیر اون حیوون و بدوش .

23 راست میگه.. کی جرات داره نزدیک خر بشه و اینکارو بکنه و لگد نخوره 83

نقل قول: mz56mz
    كلسيم خرى نمى خوام

عمو خب مگه چیه خره دیگه مگه خرها دل ندارن 79

نقل قول: mojde
    ای بابا من انقدر بی حالم و کسل که خود خرم بخورم حالم جا نمیاد

چرا خاله مژده.. چرا کسلی چرا بی حالی خب تعطیلات برو سفر ماشینم که داری کلی خوش میگذره بهت
    نیازی هم نیست خر بخری بخوری 4

• Yalda Anwari

گرفتی ما رو؟؟؟ 43

نمايش يا پنهان متن23 23

• دلشاد

جالا خر از کجا پیدا کنیم 83

• levrone

مغز خرم باحاله! مخصا واسه ذهن.

• نانا موشي

خر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 451 اههههههههههه 1166
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: