شیر خر به دلیل داشتن مقدار زیادی امگا 3 و کلسیوم که برای قلب انسان بسیار مفید هستند،در کاهش وزن انسان بسیار موثر است.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
برنا: تولید بستنی هایی با شیرخردر ایتالیا تبدیل به مد جدیدی در صنایع غذایی این کشور شده است.
محققان ایتالیایی دریافتند که شیر خر در کاهش وزن اضافه و نیز برای قلب بسیار مفید است.
این تحقیقات که توسط گروهی ازدانشمندان دانشگاه ناپولی ایتالیا انجام شده است، نشان می دهد که شیر خر به دلیل داشتن مقدار زیادی امگا 3 و کلسیوم که برای قلب انسان بسیار مفید هستند،در کاهش وزن انسان بسیار موثر است.
این بررسی ها نشان می دهد که مصرف روزانه این شیر باعث حفظ انرژی و در نتیجه آن نشاط انسان می شود.
اتحادیه کشاورزان ایتالیا در این باره گفت: یکی از جدیدترین مواد غذایی در صنعت تولید بستنی این کشور بستنی هایی از شیر خر است که تولید، عرضه و مصرف آن در مزارع این کشور به طور مستقیم انجام می شود.
در ادامه این گزارش آمده است که پیش بینی می شود مردم این کشور در سال جاری حدود ۲میلیارد یورو برای خرید این نوع بستنی هزینه کنند.
سلام و سپاس . خواهر من شیر این حیوون و مصرف کرده . وقتی خیلی بچه بوده تو باغ از چشم مادرم دور شده و این حیوون و گیر آورده که دراز کشیده داره به بچه اش شیر میده . خواهرم هم سوءاستفاده کرده و کمی از شیر اون حیوون و تو یه لیوان دوشیده و مقداریشو هم مصرف کرده . این کار ننگی تو پرونده ی بچه گیاش بود و هر وقت از هوش و استعداد زیادش دم میزنه همه بهش میگن تو برو شیر اون حیوون و بدوش . ولی با اینحساب مثل اینکه خیلی نفع کرده .
arash52
برنا: تولید بستنی هایی با شیرخردر ایتالیا تبدیل به مد جدیدی در صنایع غذایی این کشور شده است.
محققان ایتالیایی دریافتند که شیر خر در کاهش وزن اضافه و نیز برای قلب بسیار مفید است.
این تحقیقات که توسط گروهی ازدانشمندان دانشگاه ناپولی ایتالیا انجام شده است، نشان می دهد که شیر خر به دلیل داشتن مقدار زیادی امگا 3 و کلسیوم که برای قلب انسان بسیار مفید هستند،در کاهش وزن انسان بسیار موثر است.
این بررسی ها نشان می دهد که مصرف روزانه این شیر باعث حفظ انرژی و در نتیجه آن نشاط انسان می شود.
اتحادیه کشاورزان ایتالیا در این باره گفت: یکی از جدیدترین مواد غذایی در صنعت تولید بستنی این کشور بستنی هایی از شیر خر است که تولید، عرضه و مصرف آن در مزارع این کشور به طور مستقیم انجام می شود.
در ادامه این گزارش آمده است که پیش بینی می شود مردم این کشور در سال جاری حدود ۲میلیارد یورو برای خرید این نوع بستنی هزینه کنند.
gilas
نخبه
کلسیم
اگه ممکنه یه بطری شیر خر بدین میخام برم وزن کم کنم
ماهی
حلاله؟
arash52
مال خر همون کلسیومه
mojde
ای بابا من انقدر بی حالم و کسل که خود خرم بخورم حالم جا نمیاد
soheyla
سلام و سپاس .
خواهر من شیر این حیوون و مصرف کرده
این کار ننگی تو پرونده ی بچه گیاش بود و هر وقت از هوش و استعداد زیادش دم میزنه همه بهش میگن تو برو شیر اون حیوون و بدوش .
ولی با اینحساب مثل اینکه خیلی نفع کرده
mati
چکاوک
mz56mz
كلسيم خرى نمى خوام
حورا
نمايش يا پنهان متن
من شیر خیلی دوست دارم مخصوصا کاکائو حالا هر وقت بخورم یاد همو که گوشاش درازه...میفتمhadi04
مگه شير خر خوردم؟
نخبه
عمو خب مگه چیه خره دیگه مگه خرها دل ندارن
چرا خاله مژده.. چرا کسلی چرا بی حالی خب تعطیلات برو سفر ماشینم که داری کلی خوش میگذره بهت
نیازی هم نیست خر بخری بخوری
Yalda Anwari
نمايش يا پنهان متن
دلشاد
levrone
نانا موشي
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→