من اگه بابای بچه ام رو خیلی دوست داشته باشم کلی هم ذوق می کنم فامیل بچه ام فامیل باباش باشه اما اگه ناراحتم کنه فامیلیش میشه فامیل خودم آخه جایی که من هستم میشه کلا بچه مال مادره و اختیار تامش رو داره
ولي پري جان به نظر من قوانين ما اصلا در كشور اجرا نميشه
اقا هادی حق با شماست
نقل قول: mati
منم تو این فکر بودم یه وقتی.
متی جان خیالمو راحت کردی فکر میکردم فقط من از این فکرها به سرم میزنه
نقل قول: Mahboob
ها چه سوال باحالی ... بذار فکر کنم
من اگه بابای بچه ام رو خیلی دوست داشته باشم کلی هم ذوق می کنم فامیل بچه ام فامیل باباش باشه اما اگه ناراحتم کنه فامیلیش میشه فامیل خودم آخه جایی که من هستم میشه کلا بچه مال مادره و اختیار تامش رو داره
محبوب جون ممنون نظرت گفتی من فکر میکنم تو کشور ما وقتی فامیل پدر باید رو بچه باشه یعنی پدر و خانواده پدری است که اختیار بچه را داره و مادر فقط پرستار بچه است البته از نظر قانونی. هر جا میری اسم پدر را میپرسن البته همه مامانهای گل تو قلب بچه هاشون جا دارن نه تو شناسنامه و کاغذ و...
Mahboob
من اگه بابای بچه ام رو خیلی دوست داشته باشم کلی هم ذوق می کنم فامیل بچه ام فامیل باباش باشه اما اگه ناراحتم کنه فامیلیش میشه فامیل خودم
آخه جایی که من هستم میشه
کلا بچه مال مادره و اختیار تامش رو داره
پری سا
اقا هادی حق با شماست
متی جان خیالمو راحت کردی فکر میکردم فقط من از این فکرها به سرم میزنه
من اگه بابای بچه ام رو خیلی دوست داشته باشم کلی هم ذوق می کنم فامیل بچه ام فامیل باباش باشه اما اگه ناراحتم کنه فامیلیش میشه فامیل خودم
آخه جایی که من هستم میشه
کلا بچه مال مادره و اختیار تامش رو داره
محبوب جون ممنون نظرت گفتی من فکر میکنم تو کشور ما وقتی فامیل پدر باید رو بچه باشه یعنی پدر و خانواده پدری است که اختیار بچه را داره و مادر فقط پرستار بچه است البته از نظر قانونی. هر جا میری اسم پدر را میپرسن
البته همه مامانهای گل تو قلب بچه هاشون جا دارن نه تو شناسنامه و کاغذ و...