تابناک اجتماعی:این روزها دکمه هم برای خودش خبرسازی و دنیایی دارد؛ دیشب در حاشیه گفتوگوی خبری برد تیم پرسپولیس، دکمه پیراهن علی دایی، خبرساز شد.
به گزارش برنا، وقتی خبرنگار برنامه 90 از دایی خواست تا دکمه پیراهن خود را ببندد، این موضوع با عصبانیت شدید سرمربی سرخپوشان همراه شد و دایی خطاب به خبرنگار مذکور گفت: مسایل شخصی من ارتباطی به شما ندارد.
گویا در میان هنرمندان و فوتبالیها مد است که هر چه معروفتر باشی، دکمههای کمتری را باید ببندی
مسخره ها پس مثل اسگلا تا خرخره شونو ببندن؟ یه قلاده هم بندازن دورش تا محکم شه اه اه به رنگ ش..ر..ت ملت هم کار دارن والاااااااااا به قول گیلاسی ------->
نقل قول: levrone
اتفاقا تمامی زیبایی بدن مرد به همون موهاشه! همینجوری فر بخوره از تو یقش بزنه بیرون
منم خوشم میاد اما نه دیگه طرف عین گوریل باشه چی چی رو فر بخوره از یقه ش بزنه بیرون
به گزارش برنا، وقتی خبرنگار برنامه 90 از دایی خواست تا دکمه پیراهن خود را ببندد، این موضوع با عصبانیت شدید سرمربی سرخپوشان همراه شد و دایی خطاب به خبرنگار مذکور گفت: مسایل شخصی من ارتباطی به شما ندارد
عجب
نقل قول: mojde
شما دکمتو ببند
من تاپ پوشیدم دگمه نداره
نقل قول: mojde
گویا در میان هنرمندان و فوتبالیها مد است که هر چه معروفتر باشی، دکمههای کمتری را باید ببندی
mojde
تابناک اجتماعی:این روزها دکمه هم برای خودش خبرسازی و دنیایی دارد؛ دیشب در حاشیه گفتوگوی خبری برد تیم پرسپولیس، دکمه پیراهن علی دایی، خبرساز شد.
به گزارش برنا، وقتی خبرنگار برنامه 90 از دایی خواست تا دکمه پیراهن خود را ببندد، این موضوع با عصبانیت شدید سرمربی سرخپوشان همراه شد و دایی خطاب به خبرنگار مذکور گفت: مسایل شخصی من ارتباطی به شما ندارد.
[center]▧ تصویر در دسترس نیست
شما دکمتو ببند
gilas
نمايش يا پنهان متن
levrone
اتفاقا تمامی زیبایی بدن مرد به همون موهاشه! همینجوری فر بخوره از تو یقش بزنه بیرون
یکی از رفیقام از بس از این هورمونای آنابولیک مصرف کرده بدنش پر مو شده! اصلا پوست بدنش دیده نمیشه! موهای درشت! انگار میگی بدنشو موکت سیاه کرده!
gilas
بی خیال بابا کجاش قشنگه
pedraam
shaparak64
پس مثل اسگلا تا خرخره شونو ببندن؟
اه اه
والاااااااااا
به قول گیلاسی ------->
منم خوشم میاد
gilas
میگم آشنایی نگو نه
Mahboob
شما یه کم نظر بده خب ؟
اینو بگو شاپلی
shaparak64
منم خواستم بگم روم نشد
ماهی
دلشاد
نخبه
حالا که پارتی بازیه بگید بهرام رادان هم نبنده
دگمه لباسش منظورم بود
نه مثل بعضیا که تیشرت میپوشن که یقش تا رو نافشون بازه
mojde
به قول یکی از آشنایان چه جلافتا
نقل قول: gilas
میگم آشنایی نگو نه
منم خواستم بگم روم نشد 23
ای آتیش پاره ها
maryamlondon1
به گزارش برنا، وقتی خبرنگار برنامه 90 از دایی خواست تا دکمه پیراهن خود را ببندد، این موضوع با عصبانیت شدید سرمربی سرخپوشان همراه شد و دایی خطاب به خبرنگار مذکور گفت: مسایل شخصی من ارتباطی به شما ندارد
عجب
من تاپ پوشیدم دگمه نداره
ای بابا بذار نفس بکشن بیچارها
ماهی
از اون لحاظ گفتم که سینش روم به دیوار
پس به زحمت نمی افتیم
pedraam
gilas
آخی طفلک مظلوم
Holtek
مخصوصا بدن سازا که آستین کوتاه تنگ میپوشن
Yalda Anwari