₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » نوکیا زمان مرگ سیستم عامل سیمبیان را اعلام کرد!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » نوکیا زمان مرگ سیستم عامل سیمبیان را اعلام کرد!

بدون عکس

نوکیا زمان مرگ سیستم عامل سیمبیان را اعلام کرد!

555 بازدید، 10 پست، نویسنده: نی نی

• نی نی

پیش از این، خیلی از کاربران حوزه موبایل به‌دنبال دریافت اطلاعاتی در مورد تاریخ و زمان عدم به‌روز رسانی سیستم‌عامل سیمبیان از طرف نوکیا بودند اما این شرکت تا آن زمان، هیچ سرنخی را در این مورد در اختیار کسی قرار نداد. اما دیروز Stephen Elop مدیر عامل شرکت نوکیا، در گفتگویی که با بخش وبلاگ سایت چینی این کمپانی انجام داد، نهایتا پاسخ این پرسش را مطرح نمود.
    تصویر در دسترس نیست

الوپ در این گفتگو (متن انگلیسی) بیان کرد که به‌روز رسانی نرم‌افزاری تلفن‌های سیمبیان حداقل تا سال ۲۰۱۶ ادامه خواهد یافت. در واقع با توجه به این خبر می‌توان انتظار داشت که تلفن‌های سیمبیان نهایتا تا ۳ سال دیگر بتوانند در بازار گوشی‌های هوشمند رقابت کنند و پس از آن، کم کم باید منتظر مرگ سیستم عامل کهنه‌کار موبایل‌های جهان باشیم.

هرچند، شاید این یک نوع شیوه تبلیغاتی زودهنگام برای سوق دادن کاربران نوکیا به سمت گوشی‌های ویندوزی این شرکت باشد؛ چرا که با توجه به این مطالب، کم‌تر کسی را می‌توان یافت که علاقه‌ای به خرید تلفنی داشته باشد که تاریخ مرگ سیستم‌عامل آن از قبل بیان شده است!

هنوز هم در مورد موفقیت نوکیا و امکان ایجاد بازار رقابتی در بخش سیستم‌عامل‌ها و نبرد با غول‌هایی نظیر اندروید و iOS شک و شبهه زیادی وجود دارد. نظر شما درباره این خبر چیست؟ آیا مرگ نوکیا را به‌موقع قلمداد می‌کنید یا دیدگاهی غیر از این دارید؟
    منبع وبلاگینا

نقل از خودم 4
    از این خبر خیلی ناراحت شدم چون واقعا بضرر مصرف کننده شد وقتی پلتفرم سیمبین حذف بشه یعنی رقابت محدود شده و این در هر صورت به ضرر مصرف کننده میشه.چه خاطرات خوبی داشتم با سیمبین 65
    اول 6600 بعد 6630 بعد که مدلهای سری n اومد با n90,n70 بعد که سری n95 , n82 اومد که واقعا تو نوع خودش بینظیر بود و حالا میخواد نوکیا حذفش کنه حیف حیف حیف 44

• gilas

نوکیا دوست نمیدارم 100

• بهونه

بیخود من خودم ان 82 دارم خیلی خیلی ازش خوشم میاد و باهاش حال میکنم تازه 2 سال هست که دارمش 79

• حورا

پدرم فقط نوکیا ........
    46

• hadi04

نقل قول: نی نی
    نوکیا زمان مرگ سیستم عامل سیمبیان را اعلام کرد!

خدا مرگش بده با اون سيستم عاملش 30

• sib

من فقط نوکیا دوست میدارم 65
    مرسی جوجوی خاله 10

• چکاوک

نی نی

6 آخه کجا بودی نی نی تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

مرسی نی نی جان

• Mahboob