گه لحظه خداحافظی رو داشته باشی آروم تری تا اینکه حتی فرصت خداحافظی رو هم نداشته باشی
چقدر قشنگ گفتی گیلاسی، اینو باید با تموم وجود حس کنی تا بدونی داشتن فرصت خداحافظی خیلی شیرینه، وقتی عزیزترین فرد زندگیم رفت من سرباز بودم و ما رو برده بودند مأموریت، وقتی برگشتم از اعلامیه روی در فهمیدم، قبل از اومدن من، اون رو طبق وصیت خودش قم برده بودند و دفن کرده بودند. بعد از چند سال هنوز فکر می کنم یه گمشده دارم، هیچوقت نتونستم با اون خاکی که مدفنشه ارتباط برقرار کنم، هنوز گیج می زنم. خیلی سخته از عزیزترینت جدا بشی و بعد از چند روز که برگشتی یه سنگ سیاه نشونت بدند و بگند اینجاست. مادر...
gilas
نمايش يا پنهان متن
ببشخید می دونم تصاویر تلخیه اما عشقی که تو تصاویر هست خیلی زیبا استحورا
نمايش يا پنهان متن
بهونه
Mahboob
sakhteh
چکاوک
الانم مثل ابر دارم گریه میکنم
gilas
الهی بمیرم نکن اینجوری
به خدا عشق تو عکسا خیلی قشنگه
دلشاد
چکاوک
خدا نکنه نازنین قلبم
eltiaam
Kishe Mehr
مرسی گیلاسی
نمايش يا پنهان متن
اینو میخواستم خودم بذارم که دیدم گذاشتیsib
mati
منم همینطور
Yalda Anwari
اشک چشمام جاری شد ... دست خدا سپردمت
لحــــظه های خداحافـــظی واسه من رنگ سیاهه
maryamlondon1
gilas
SaMaN TaJ
دیااکو
چقدر قشنگ گفتی گیلاسی، اینو باید با تموم وجود حس کنی تا بدونی داشتن فرصت خداحافظی خیلی شیرینه، وقتی عزیزترین فرد زندگیم رفت من سرباز بودم و ما رو برده بودند مأموریت، وقتی برگشتم از اعلامیه روی در فهمیدم، قبل از اومدن من، اون رو طبق وصیت خودش قم برده بودند و دفن کرده بودند. بعد از چند سال هنوز فکر می کنم یه گمشده دارم، هیچوقت نتونستم با اون خاکی که مدفنشه ارتباط برقرار کنم، هنوز گیج می زنم. خیلی سخته از عزیزترینت جدا بشی و بعد از چند روز که برگشتی یه سنگ سیاه نشونت بدند و بگند اینجاست. مادر...
Kishe Mehr
این جنبه ی مثبت نگرانه ی قضیه بود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→