دانشمندان دانشگاه فلوریدا، با انجام آزمایش دریافتند که حدود 20 درصد از انسانها خاصیت بالایی در جذب پشه به سمت خود دارند.
بر اساس گزارش ام اس ان بی سی، تحقیقات نشان میدهد که پشهها در وهله اول قربانیهای خود را از روی رنگشان انتخاب میکنند، افرادی که لباسهای مشکی، سورمهای، آبی و قرمز به تن دارند، زودتر از دیگران مورد هجوم این حشرات موذی قرار میگیرند.
▧ تصویر در دسترس نیست
یکی از عوامل دیگری که باعث میشود پشهها سراغتان بیایند دی اکسید کربن خارج شده از بازدم شماست. خانمهای باردار و افراد قد بلند که دی اکسید کربن بیشتری نسبت به بقیه تولید میکنند، پشههای بیشتری هم به سمت خود میکشانند. متخصصان عقیده دارند خوردن موز و همچنین ویتامین B12 ، باعث دفع پشهها میشود. نتایج آزمایشها نشان داده است که برخی از گونههای پشه، تنها پاها را نیش میزنند که به نظر میرسد باکتریهای موجود در پاها باعث جذب آنها میشود. گونههای دیگری وجود دارند که به علت آن که بازدم افراد سرشار از دی اکسید کربن است، صورت، سر و گردن و نواحی نزدیک دهان فرد را نیش میزنند.
پشهها بیشتر سراغ خانمهای باردار و افراد قد بلند میروند
پس بگو دو ماه پيش خونه ي ما مهموني پشه ها بود من قد بلنده من بودم بارداره هم خانومم حالا خدا رو شكر يه كم از تجمعشون كم شده فقط واسه من ميان خونه از بس پشه نوازم (همون مهمون نواز)
اتفاقا امروز صبح باغ بودم از این پشه کورها هی میریختن دورم
نقل قول: hadi04
پس بگو دو ماه پيش خونه ي ما مهموني پشه ها بود من قد بلنده من بودم بارداره هم خانومم حالا خدا رو شكر يه كم از تجمعشون كم شده فقط واسه من ميان خونه از بس پشه نوازم (همون مهمون نواز) 83
حالا چرا قد بلندها دی اکسید کربن بیشتری تولید میکنن؟!!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Mahboob
بر اساس گزارش ام اس ان بی سی، تحقیقات نشان میدهد که پشهها در وهله اول قربانیهای خود را از روی رنگشان انتخاب میکنند، افرادی که لباسهای مشکی، سورمهای، آبی و قرمز به تن دارند، زودتر از دیگران مورد هجوم این حشرات موذی قرار میگیرند.
یکی از عوامل دیگری که باعث میشود پشهها سراغتان بیایند دی اکسید کربن خارج شده از بازدم شماست. خانمهای باردار و افراد قد بلند که دی اکسید کربن بیشتری نسبت به بقیه تولید میکنند، پشههای بیشتری هم به سمت خود میکشانند.
متخصصان عقیده دارند خوردن موز و همچنین ویتامین
B12
، باعث دفع پشهها میشود. نتایج آزمایشها نشان داده است که برخی از گونههای پشه، تنها پاها را نیش میزنند که به نظر میرسد باکتریهای موجود در پاها باعث جذب آنها میشود.
گونههای دیگری وجود دارند که به علت آن که بازدم افراد سرشار از دی اکسید کربن است، صورت، سر و گردن و نواحی نزدیک دهان فرد را نیش میزنند.
بهونه
دلشاد
عجب پشه سمجی
حورا
hadi04
پس بگو دو ماه پيش خونه ي ما مهموني پشه ها بود من قد بلنده من بودم بارداره هم خانومم حالا خدا رو شكر يه كم از تجمعشون كم شده فقط واسه من ميان خونه از بس پشه نوازم (همون مهمون نواز)
gilas
فکر کنم منم جزء اون 20% هستم
Kishe Mehr
کاکو شانس اوردی که جریان برعکس نشد
مرسی محبوبی
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
Mahboob
منم همین واقعا چرا
بس که خوشمزه هستیم سیب جونم
بیچاره پشهها .. چیز یعنی آخی داش مجتبی حالا خوبی ؟
mati
Kishe Mehr
بیچاره پشهها .. چیز یعنی آخی داش مجتبی حالا خوبی ؟
میگم شما کی میای شیراز؟
کاریت ندارما
دیااکو
گیلاسی فکر کنم به خاطر دی اکسید کربیه که خارج شده و میشه.
Mahboob
کاریت ندارما
نوچ نمیام ... چی کارم داری ؟ ...
نمايش يا پنهان متن
آموو چرو با حالو احوال ما بازی میکنی وقتی دلوم گرفتهKishe Mehr
تیکه میندازی طلبکارم هستی؟
نمايش يا پنهان متن
ووی راس میگیا. عاموو غمت نباشه خودوم جوت میرم میگردم.. امروز میرم طرفوی عفیف اباد و اورا و معالی ابادو اونجوها رِ میگردم.. نمیوی؟
نمايش يا پنهان متن
آخی الان دقیقا میدونم چه حال و هوا و حسی داریMahboob
ها
Kishe Mehr
باشه پس اماده شو دارم میام دونبالت
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→