سلام صبح پنج شنبتون به خیر وشادی راستش الان داشتم برنامه های چند روز تعطیلیمو مرور میکردم به این فکر افتادم چقدر خوبه که ازتجربه ها و راهنمایی های همدیگه برای گذروندن اوقات فراغت کمک بگیریم. بعضی وقتا انقدر بی برنامه میشیم که آرزو میکنیم که ای کاش تعطیلات زودتر تموم بشه.به نظر من تعطیلات روزهایی هستن که نباید راحت و به خاطر بی برنامگی از دست بدیمشون. به نظر من لزوماً برای داشتن تعطیلات خوب نباید هزینه های گزاف کرد میشه بایک مهمانی گرم و دوستانه و پذیرایی ساده و یا رفتن به پارکها و مناطق خوش آب و هوای شهر محل سکونت و در کنار خانواده بودن و انجام کارهای عقب افتاده هم تعطیلات مفیدی داشت
شما دوست بوفی من چه پیشنهادی داری برای استفاده بهتر از تعطیلات
والا منكه هر سه روز رو شيفت هستم ولي اميدوارم تعطيلات خوبي براي همه دوستان باشه پيشنهاد ميكنم سه روز تعطيلات رو با دوستان و آشناها در بيرون از شهر و دامان طبيعت بگذرونيد
چند وقتیه تعطیلی معنی خودشو از دست داده. بعضی وقتها واقعأ به کارمندا حسرت می خورم چون وقتی از محل کارشون خارج می شند دیگه هیچ دغدغه کاری ندارند و تعطیلات براشون تعطیلاته. زندگیشون مسیر خودش رو داره. می دونند چی هستند و چی می شند. ولی شغل آزاد و مخصوصأ تولید اصلأ هیچ حساب و کتابی نداره. روزا باید جون بکنی و شبا فکر و خیال و دو دو تا چهار تا پدرت رو صلواتی می کنه. اگه امروز داری نمی تونی مطمئن باشی که فردا هم داری و بلعکس. یه روز تو عرشی یه روز دیگه با کله تو فرشی. وقتی تو عرشی... بگذریم ...
من خودم رو آماده کردم امروز 90 دقیقه ملوان رو تشویق کنم. امیدوارم شیرینی تعطیلات با برد امروز ملوان برام صدچندان بشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
با اجازه تون بنده هم می خوام برم سر مغازم و اونجا رو یه خورده مرتب کنم که همه چیزش به هم ریخته شده . البته قصد مسافرت داشتم به سمت شیراز که ظاهرا کنسل داره می شه . امیدوارم به همه تون هر جا هستین خوش بگذره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde
بعضی وقتا انقدر بی برنامه میشیم که آرزو میکنیم که ای کاش تعطیلات زودتر تموم بشه.به نظر من تعطیلات روزهایی هستن که نباید راحت و به خاطر بی برنامگی از دست بدیمشون.
به نظر من لزوماً برای داشتن تعطیلات خوب نباید هزینه های گزاف کرد میشه بایک مهمانی گرم و دوستانه و پذیرایی ساده و یا رفتن به پارکها و مناطق خوش آب و هوای شهر محل سکونت و در کنار خانواده بودن و انجام کارهای عقب افتاده هم تعطیلات مفیدی داشت
شما دوست بوفی من چه پیشنهادی داری برای استفاده بهتر از تعطیلات
gilas
فقط خواب
............................
levrone:
خواب ماب تعطیلیه! باید به دکتر جکولت برسی!
....................
gilas :
صبح که میشه تا 10 خوابید
............................
levrone:
.............................
gilas:
hadi04
پيشنهاد ميكنم سه روز تعطيلات رو با دوستان و آشناها در بيرون از شهر و دامان طبيعت بگذرونيد
levrone
بهونه
arash52
البته باید سرکار هم بروم ولی به هکذا
gilas
وای چه برنامه خوبی
نگفته بودی می خواستی سورپرایز بشم
دیااکو
بعضی وقتها واقعأ به کارمندا حسرت می خورم چون وقتی از محل کارشون خارج می شند دیگه هیچ دغدغه کاری ندارند و تعطیلات براشون تعطیلاته. زندگیشون مسیر خودش رو داره. می دونند چی هستند و چی می شند. ولی شغل آزاد و مخصوصأ تولید اصلأ هیچ حساب و کتابی نداره. روزا باید جون بکنی و شبا فکر و خیال و دو دو تا چهار تا پدرت رو صلواتی می کنه. اگه امروز داری نمی تونی مطمئن باشی که فردا هم داری و بلعکس. یه روز تو عرشی یه روز دیگه با کله تو فرشی. وقتی تو عرشی...
بگذریم ...
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
چکاوک
بهونه
آخه شما هم دوروز تو فته تعطیل هستید ما یه روز قصه نخور
چکاوک
من دلم واسه ایران و ....تنگ شده
دلشاد
بندری
carlos