خیلی جالب بود، مخصوصأ معصومیت. فقط من نگران اون خانومم که رنج می برد. بنده خدا خوابیده بود رو مزار شوهرش و تداعی خاطره می کرد و رنج می برد. نمی دونم چی کار باید بکنم تا به رنجش پایان بدم. کلأ من به رنج انسانها از نوع لطیفش حساسم. مخصوصأ این خانوم که خوابیده رنج می برد. حالا اگه ایستاده رنج می برد شاید اینقدر دردناک نبود.
کلأ من به رنج انسانها از نوع لطیفش حساسم. مخصوصأ این خانوم که خوابیده رنج می برد. حالا اگه ایستاده رنج می برد شاید اینقدر دردناک نبود.
كلا دو راه داره يكي اينكه بريم بهش بگيم پاشو ايستاده رنج ببر دومي هم اينكه بريم يه جورايي راضيش كنيم كه حاضر بشه كه تو رنجش رو كم كني و به گنج برسونيش چون از قديم گفتن نا برده رنج گنج مي سر نمي شود
نقل قول: دیااکو کلأ من به رنج انسانها از نوع لطیفش حساسم. مخصوصأ این خانوم که خوابیده رنج می برد. حالا اگه ایستاده رنج می برد شاید اینقدر دردناک نبود.
كلا دو راه داره يكي اينكه بريم بهش بگيم پاشو ايستاده رنج ببر دومي هم اينكه بريم يه جورايي راضيش كنيم كه حاضر بشه كه تو رنجش رو كم كني و به گنج برسونيش چون از قديم گفتن نا برده رنج گنج مي سر نمي شود 83
hadi04
▧ تصویر در دسترس نیست
سوگ
▧ تصویر در دسترس نیست
معصومیت
▧ تصویر در دسترس نیست
جدایی
▧ تصویر در دسترس نیست
رنج
▧ تصویر در دسترس نیست
شفقت
▧ تصویر در دسترس نیست
دوستی
▧ تصویر در دسترس نیست
شکیبایی
▧ تصویر در دسترس نیست
غربت
▧ تصویر در دسترس نیست
نجات
▧ تصویر در دسترس نیست
بهترین دوستها
▧ تصویر در دسترس نیست
وجود خدا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اخی راس میگی گلو
از همش تلخ تر جدایی بود و از همش زیباتر اخری
دیااکو
mati
hadi04
كلا دو راه داره يكي اينكه بريم بهش بگيم پاشو ايستاده رنج ببر دومي هم اينكه بريم يه جورايي راضيش كنيم كه حاضر بشه كه تو رنجش رو كم كني و به گنج برسونيش چون از قديم گفتن نا برده رنج گنج مي سر نمي شود
پری سا
بهترین دوستها
Kishe Mehr
کلأ من به رنج انسانها از نوع لطیفش حساسم. مخصوصأ این خانوم که خوابیده رنج می برد. حالا اگه ایستاده رنج می برد شاید اینقدر دردناک نبود.
كلا دو راه داره يكي اينكه بريم بهش بگيم پاشو ايستاده رنج ببر دومي هم اينكه بريم يه جورايي راضيش كنيم كه حاضر بشه كه تو رنجش رو كم كني و به گنج برسونيش چون از قديم گفتن نا برده رنج گنج مي سر نمي شود 83
منم موافقم بهش شمش طلا جایزه بدین
بهونه
چکاوک
gilas
دلشاد
mz56mz
sanam
hadi04
sanam
چقققققققققققققدر شکسته شدی بابا آرسام
hadi04
اکشال نداره عوضش بابا شدم