علیرضاجان عکس بعدی رو درخواست نکردی . ضمنا شما هم یک عکس خواسته بودی که من یکساله دنبالشم . قرار بود یه بوفی برنز هم بدی
عکس بعدی یک فنجان قهوه داغ که بزنیم به بدن و این تاپیک رو بیاوریم بالا به افتخار تمام بچه های قدیمی و با صفای سایت که این تاپیکشون جزء برترین تاپیکهای باقیمانده تاریخ بوفیلنده.
علیرضا, Life Dream, دیدید ادم رو به چه هوس های میندازیدد منی که شکلات و قهوه و اینا دوس ندارم چنان به هوش افتادم که یه چیزی مثل این فنجونه که عکسشو گذاشتید بخورم که ..... خلاصه آخرش یه لیوان نسکافه خوردم
Life Dream, این تصویر درخواستیتو بچه مثبت داره...البته فکر کنم منم رو کامی ذخیره کردم ولی متاسفانه نمیدونم کجاست؟ البته اینجا بود ها ولی نشون داده نمیشه تا برات بیارم و یه درخواست عکس دیگه بگم
zrnznn, شما كه هميشه شكمو هستيد levrone, ااااااااا اين عكس منقرض شده رو از كجا تونستي پيداش كني! jaj, نميشه انكار كرد خيلي خوشگله
نقل قول: علیرضا
یک عکس خاطره انگیز تکان دهنده نوستالژیک خیلی توپ از یکی از صحنه های بسیار مهم جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی
ديگه همينم به زور گير اوردم عجب درخواست سختي
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متناعتصاب بازيكنان فرانسه: جام جهانی 2010
پیش از آخرین بازی فرانسه در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی که با تیم میزبان بازی داشتند بازيكنان تیم ملی فرانسه حاضر نشدند زير نظر ريموند دومنک تمرين كنند. آنها در واكنش به اخراج نيكولاس آنلكا بازيكني كه به سرمربي تيم ملي توهين كرده بود و نیز در واكنش به تصميم فدراسيون فوتبال فرانسه مبني بر بازگرداندن آنلكا به فرانسه این تصمیم را گرفتند. خروس ها از 3 ديدار خود در گروه اول رقابتها تنها یک امتياز کسب کردند و با فضاحت حذف شدند!
نفر بعدي تصوير پنير مخصوص كه با شفيره هاي زنده مگس درست ميشه! قبلاً تاپيكش هم بوده
بزارید یه تصویر ازتون درخواست کنم که سمت و سوی عکساتون رو به جهت مخالف ببره
نقل قول: Holtek
عكسي از اديسون موقعي اي كه لامپ رو اختراع كرد
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا عکس درخواستی من:
یک تصویر واضح از چهره سربازان گمنام امام زمان (همان اعضای وزارتخانه ...) نمایش یا پنهان متناین درخواستم جدی بود هاااا همیشه کوچیک بودم میگفتن فلانی توسط سربازان گمنام امام زمان دستگر شد ...برام کلی علامت سوال میاومد؟؟؟ که امام زمان که هنو سربازاشو مشخص نکرده و .... حالا...تا بعد ها فهمیدم منظور اینا چیه....حالا تصویر یکیو بهم نشون بدید
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
منبع عكس :http://www.facebook.com/Rahim.Khaleghi?filter=2
عكس بعدى
مراد برقى
علیرضا
مراد برقى
پرویز کاردان (مراد برقی)
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
انقدر خوشحال شدم این عکسو گذاشتی که قلبم الان گرفته
علیرضا,
علیرضاجان عکس بعدی رو درخواست نکردی . ضمنا شما هم یک عکس خواسته بودی که من یکساله دنبالشم . قرار بود یه بوفی برنز هم بدی
علیرضا
عکس بعدی یک فنجان قهوه داغ که بزنیم به بدن و این تاپیک رو بیاوریم بالا به افتخار تمام بچه های قدیمی و با صفای سایت که این تاپیکشون جزء برترین تاپیکهای باقیمانده تاریخ بوفیلنده.
Life Dream
دستت طلا، اميدوارم دوستان همكاري كنن
اينم از يه فنجان قهوه داغ و تلخ، به نظرم اين يكي از بقيه تصاوير اشتهاآورتر بود
نفر بعدي عكس اون توپه كه از بوفي در يكي از روزنامه ها استفاده شده بود!
zrnznn
Life Dream,
دیدید ادم رو به چه هوس های میندازیدد
منی که شکلات و قهوه و اینا دوس ندارم چنان به هوش افتادم که یه چیزی مثل این فنجونه که عکسشو گذاشتید بخورم که .....
خلاصه آخرش یه لیوان نسکافه خوردم
Life Dream,
این تصویر درخواستیتو بچه مثبت داره...البته فکر کنم منم رو کامی ذخیره کردم ولی متاسفانه نمیدونم کجاست؟
levrone
نفر بعدی:
یه عکس فول ا اچ دی از بانو الکسیس تگ+زاس
jaj
یک عکس از شعبان جعفری معروف به شعبان بی مخ
علیرضا
شعبان جعفری درحال انجام ورزش زورخانهای
نفر بعد یک عکس خاطره انگیز تکان دهنده نوستالژیک خیلی توپ از یکی از صحنه های بسیار مهم جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی
Life Dream
شما كه هميشه شكمو هستيد
levrone,
ااااااااا اين عكس منقرض شده رو از كجا تونستي پيداش كني!
jaj,
نميشه انكار كرد خيلي خوشگله
ديگه همينم به زور گير اوردم عجب درخواست سختي
نمایش یا پنهان متن
اعتصاب بازيكنان فرانسه: جام جهانی 2010پیش از آخرین بازی فرانسه در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی که با تیم میزبان بازی داشتند بازيكنان تیم ملی فرانسه حاضر نشدند زير نظر ريموند دومنک تمرين كنند. آنها در واكنش به اخراج نيكولاس آنلكا بازيكني كه به سرمربي تيم ملي توهين كرده بود و نیز در واكنش به تصميم فدراسيون فوتبال فرانسه مبني بر بازگرداندن آنلكا به فرانسه این تصمیم را گرفتند. خروس ها از 3 ديدار خود در گروه اول رقابتها تنها یک امتياز کسب کردند و با فضاحت حذف شدند!
نفر بعدي تصوير پنير مخصوص كه با شفيره هاي زنده مگس درست ميشه!
علیرضا
برای اطلاعات بیشتر هم به اینجا تشریف ببرید:
Casu marzu - Wikipedia, the free encyclopedia
نفر بعدی یک عکس از آواتارهای قبلی دوست عزیزم بچه مثبت عنایت بفرمایید. متشکر.
pAshMak
ااااااااااااا خب یه چیزی میگفتین ما جدیدهاهم بتونیم بذاریم دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
نه دیگه دهه، دهۀ میثاق با دوستان قدیمیه البته جدیدها که همیشه رو سرمون جا دارن
jaj
این عکس مربوط به وقتیه که امین کارشناس بود هنوز این همه امتیاز جمع نکرده بود
عکسی از سرخ کردن سوسک در روغن
علیرضا
نفر بعدی عکسی از پشت صحنه پدر خوانده 1972 بگذارد
levrone
راسته کار خودمه!
نفر بعدی یه عکس از کارهای فرهنگی بانو الکس+یس تگ+زاس!
Holtek
ببين ادمو به چكارايي وادار مي كنن ، رفيق ناباب كه ميگن همينه
نمایش یا پنهان متن
عكسي از اديسون موقعي اي كه لامپ رو اختراع كرد
zrnznn
بزارید یه تصویر ازتون درخواست کنم که سمت و سوی عکساتون رو به جهت مخالف ببره
حالا عکس درخواستی من:
یک تصویر واضح از چهره سربازان گمنام امام زمان (همان اعضای وزارتخانه ...)
نمایش یا پنهان متن
این درخواستم جدی بود هااااlevrone
خیلی سخته! هر چی سرچ میکنم عکس سیاسی میاد!
این قبول بید؟!
نفر بعدی از مربی تیم سوئیس تو یورو 96
علیرضا
Ottmar Hitzfeld درسته بهروز خان؟
نفر بعد عکس سر سره که شکل فیل درست کرده بودند واقع در پارک نیاوران (حداقل تا سال 1370 بود)
اگه یافت نشد یه عکس فیل بامزه باشه هم قبوله که تاپیک متوقف نشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→