میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اين موقع شب؟ آهان منظورت همون موقعست ديگه؟!!! نميشناسي؟ ناقلاي خودمونه ديگه! قراره با دنيز ازدواج كنه. دنيز هم پسر آينده علوس خانومه! علوس خانوم هم زن ِ آقاجونه! شناختي؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نميشناسي؟ ناقلاي خودمونه ديگه! قراره با دنيز ازدواج كنه. دنيز هم پسر آينده علوس خانومه! علوس خانوم هم زن ِ آقاجونه! شناختي؟ 4
چرا بابا شناختم آقاجونم با آقاشون و آقامونو آقاتونو آقایون الان رفته مسافرت مگه دنیز اسم دختر نیست ؟؟؟ پس اینجور که معلومه ناقلای خودمون باید یه 20 سالی صبر کنه
اسم دختره! اما برنامه ها از قبل تنظیم شده نمیشه تغییرش داد! بزار داستانش رو برات تعریف کنم. قرار بود طرف دختر زا باشه اما نمیدونم کجای کار ایراد داشت که یهو پسرزا از آب در اومد و چون اسم رو از قبل تعیین کرده بودن همون اسمو رو پسرشون میذارن. فیلمش ماله 2012 هست نسخه کپیش تو بازار هست! بقیش رو تعریف نمیکنم برو نسخه اوریجینالش رو بخر
carlos
وقتی همکارام من و اونو توی اداره دیدن
اینجوری نگاه میکردن
اما روز ولنتاین
اون یه گل رز مثل این داد به یه نفر دیگه
ماهی
نمايش يا پنهان متن
برات یه عکس کوچمولو گذاشتمsanam
gilas
تو کادوت چی بود
carlos
خدا هیچ کس رو گرفتار نکنه
مــــــــــــــــــــرســـــــی
سرنوشت من نبودا
کادوئه من نبودا
اون یکی به این یکی داده بود
gilas
چرا دیگه تو کادو بهش دادی اونم یه گل به یکی دیگه داده
حالا تو کادوت چی بود
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
carlos
ما که به هر کی گل دادیم ,اون به یکی دیگه داده
من ندادم .
چرا خودشه
پس اسم دختره چی میتونه باشه این موقع شب ؟
بچه مثبت
نميشناسي؟ ناقلاي خودمونه ديگه! قراره با دنيز ازدواج كنه. دنيز هم پسر آينده علوس خانومه! علوس خانوم هم زن ِ آقاجونه! شناختي؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
مطمئنی
نه تو میدونی باور کن
تلاش خودتو بکن تو میدونی
levrone
پدر سوخته عجب آرسن لوپنی بوده واسه خودش!
carlos
چرا بابا شناختم
پس اینجور که معلومه ناقلای خودمون باید یه 20 سالی صبر کنه
اصغر مماق رو دست کم گرفتی ؟؟
دلشاد
چکاوک
ey gofti
حورا
Kishe Mehr
دوست دخملم مادر است و من هنوز پسرم
کارلوس
بچه مثبت