₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » این کارها را انجام دهید و رستگار شوید ! ( طنز )
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » این کارها را انجام دهید و رستگار شوید ! ( طنز )

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

این کارها را انجام دهید و رستگار شوید ! ( طنز )

687 بازدید، 30 پست، نویسنده: maryamlondon1

• Kishe Mehr

نقل قول: maryamlondon1
    ولک هلکتنی بچه جان

هلک هلکا هلکوا
    ضرب ضربا ضربوا
    کشیدم کشیدی ---> پوکید 23

اها 713 خلع لباس شدی

و انا لا وقت کافی لانجام مباحث الدینی و الحین انا تدرس العلم 4

اولیائک هم التائبون

و جناة النعیم و اعطاهم الحوری و شراب ناب شیرازی 93

نمايش يا پنهان متنزبان عربی رو خراب کردم رفت 23

• Galexy

این کارها را انجام دهید و رستگار شوید !

4 چشم 4

• maryamlondon1

نقل قول: Kishe Mehr
    هلک هلکا هلکوا
    ضرب ضربا ضربوا
    کشیدم کشیدی ---> پوکید

وای از دست 23
    و انا لا وقت کافی لانجام مباحث الدینی و الحین انا تدرس العلم

میدونی چه نوشتی عین نوشتهای من به زبان فارسی 23 یادش به خیر خطبه سیاسی عبادی نماز جمعه 23 انا لا وقت لی لاابحث فی الدین وانا ادرس دروسی الجامعیه 4 شما انجا نوشتی والحین انا تدرس العلم 23 تدرس مونث میگن 23 ادرس مذکر میگن ..عربی را ضایع کردی مج مجی 23 مادر بزرگم .مادر پدریم ایرانی الاصل بختیاری تشریف داشتن ..بیچاره با برادراش میاد عراق وانجا پدر بزرگم اون میبنه .وبا او ازداج میکنه .. یک کلمه عربی بلد نبود تا وقتی که ما دنیا امدیم مرد های فامیل تغیر جنسیت داد 23 مونث خطاب میکرد 23
    و جناة النعیم و اعطاهم الحوری و شراب ناب شیرازی

حورا العین میخواهم چکار شوهرم با خودم میبرم انجا 23 شراب نمیخورم اب انگور دوست دارم 380 4
    نمايش يا پنهان متن

.آمار و ارقام در پی کسب دو جایزه کشور استرالیا در رقابتهای بین المللی تولید شراب که در شهر لندن برگزار شد، ارائه شده است.همچنین میزان تولید شراب نیز نسبت به سال گذشته نه درصد افزایش داشته و به ۸۰۴ میلیون لیتر در سال رسیده است.کشور انگلستان با دریافت ٢۹۰ میلیون لیتر به ارزش ۹۷۷ میلیون دلار، همچنان عنوان بالاترین متقاضی شراب استرالیا را در اختیار دارد.پس از آن کشورهای آمریکا با ٢۱۷ میلیون لیتر و کانادا با ۵۲ میلیون لیتر به ترتیب در رده های بعدی قرار دارند. در این رقابتها، شرکت شراب سازی Clare Valley با تولید شراب Kilikanoon و شرکت شراب سازی Taylors با تولید شراب شیراز (Eighty Acres cabernet shiraz merlot ) به عنوان بهترین تولید کننده شراب قرمز برنده این رقابتها شدند.یکی از مهم ترین سوغات شهر زیبای شیراز شراب سرخ است ، شراب شیراز ساخته شده از بهترین انگور است که رنگ ها به نام این نوع از شراب ایرانی قرمز روشن و به دلیل رنگ تیره انگور است که در نزدیکی سیاه و سفید است, طعم و مزه آن ترش‌، گس‌، دبش‌ و خوش مزه است. شیراز واقعا شهر باغ و گل و به اصطلاح بهشت ایران است .طبق اسناد و مدارک تاریخی ایران و شیراز یکی از قدیمیترین سازندگان شراب در جهان بوده است

2 تصویر این بخش در دسترس نیست:

• Kishe Mehr

میدونی چه نوشتی عین نوشتهای من به زبان فارسی

23 نه مامی خودمم نفهمیدم چی نوشتم 4 نه بابا نوشته های شما کجا نوشته های من کجا. نوشته های شما در برابر من عین رویزرویز در برابر پیکان جوانان مدل 55 هست 23

شما انجا نوشتی والحین انا تدرس العلم 23 تدرس مونث میگن 23 ادرس مذکر میگن

شکرأ جزیلأ استاذ 4 وای آبروم رفت 68 از بس که قربونش برم ماشالله سیستم اموزشی تو ایران قوی هست ماشالله بعد کلی عربی خوندن و چندسال خارج از کشور بودن بالاخره این چیزا رو نفهمیدم 9

عربی را ضایع کردی مج مجی

انا من هذا التریبون اعتذر من کل اعراب و شیوخ و عسی ان عفو لی 9 و انا یتخشخشون ( = خوشم میاد 23 ) بالغت العربیه کثیرأ 286

مرد های فامیل تغیر جنسیت داد 23 مونث خطاب میکرد

23 وای مردم از خنده 11

حورا العین میخواهم چکار شوهرم با خودم میبرم انجا

نخیر من از این حوری قوری ها 86 میخوام 74

شراب نمیخورم اب انگور دوست دارم

یه بار تو یکی از کشورای عربی بودیم و مامان بزرگم اومده بود اونجا و رفته بودیم منزل یکی از ایرانیها که مقیم اونجا بود. میدونید که اونها به نوشیدنی میگفتن شراب. زنش به مامان بزرگم میخواست نوشیدنی تعارف کنه گفت بفرمایید شراب.. مامان بزرگم دست پاچه شده بود 13 گفت مجتبی مگه اینا مسلمون نیستن؟ 23

طبق اسناد و مدارک تاریخی ایران و شیراز یکی از قدیمیترین سازندگان شراب در جهان بوده است

مرکز اینها و بخصوص انگورهای خوشمزه دقیقا همینجاست که ما هستیم 9

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    ا من اینو ندیده بیدم مجی ساری

خواهش میشه هیفا مازندران 9
    نمايش يا پنهان متن23

نقل قول: The one
    یه چیز بگم تو عربی صرف فعل زرب زربو اینا معنی ری..د و الی آخره میده 23 بعد یه بار یکی از بچه های عرب جنوب ایران تعریف می کرد که یه معلم فارس برای عربی براشون فرستاده بودن اینا هم هی ازش صرف فعل ضرب رو می پرسیدن و می خندیدن 23

23 خفه نشی تو 23 یعنی تکرم کرده؟ 23

نقل قول: The one
    حوری دیگه کارش از سماورم گذشته از بس خوشبخته!! به درد هیشکی هم دیگه نمیخوره روزگار اکسپایرش کرد رفت!! 23 24

حوری تاج سره :9

نمايش يا پنهان متنرو یه ماشینی نوشته بود له شدیم رفت 23

• maryamlondon1

الا اینها اعمال شب جمعه هست یا شب یکشنبه؟

فدات خیلی با مزه بودن آبجی گلم

ای وای از دست برگشتی وسایت بهم ریختی 23 نمی دونم شاید شب شنبه باشه 4 11
    نوشته های شما در برابر من عین رویزرویز در برابر پیکان جوانان مدل 55 هست

نه شوخی می کنی 93
    چندسال خارج از کشور بودن بالاخره این چیزا رو نفهمیدم

کجا همون استرالیا 22 ..نراحت نشو میدونم کجا را گفتی 4
    انا من هذا التریبون اعتذر من کل اعراب و شیوخ و عسی ان عفو لی و انا یتخشخشون ( = خوشم میاد ) بالغت العربیه کثیرأ

ای بابا مگه چوخه اعدامه 23 من بخشیدمت 4
    مامان بزرگم دست پاچه شده بود گفت مجتبی مگه اینا مسلمون نیستن؟

ای خدا چه با مزه 23 23

ه چیز بگم تو عربی صرف فعل زرب زربو اینا معنی ری..د و الی آخره میده

وای خدا مردم از خنده چرا ننوشتی معنای اسهال میده 23 23

• Kishe Mehr

نه شوخی می کنی

جدی میگم 11

کجا همون استرالیا 22 ..نراحت نشو میدونم کجا را گفتی

منظورم کشورهای عربی بید مامی که اونجا عربی حرف میزدیم 74

• maryamlondon1