ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
این کارها را انجام دهید و رستگار شوید ! ( طنز )
Kishe Mehr
هلک هلکا هلکوا
ضرب ضربا ضربوا
کشیدم کشیدی ---> پوکید
و انا لا وقت کافی لانجام مباحث الدینی و الحین انا تدرس العلم
و جناة النعیم و اعطاهم الحوری و شراب ناب شیرازی
نمايش يا پنهان متن
زبان عربی رو خراب کردم رفتGalexy
maryamlondon1
ضرب ضربا ضربوا
کشیدم کشیدی ---> پوکید
وای از دست
میدونی چه نوشتی عین نوشتهای من به زبان فارسی
حورا العین میخواهم چکار شوهرم با خودم میبرم انجا
نمايش يا پنهان متن
.آمار و ارقام در پی کسب دو جایزه کشور استرالیا در رقابتهای بین المللی تولید شراب که در شهر لندن برگزار شد، ارائه شده است.همچنین میزان تولید شراب نیز نسبت به سال گذشته نه درصد افزایش داشته و به ۸۰۴ میلیون لیتر در سال رسیده است.کشور انگلستان با دریافت ٢۹۰ میلیون لیتر به ارزش ۹۷۷ میلیون دلار، همچنان عنوان بالاترین متقاضی شراب استرالیا را در اختیار دارد.پس از آن کشورهای آمریکا با ٢۱۷ میلیون لیتر و کانادا با ۵۲ میلیون لیتر به ترتیب در رده های بعدی قرار دارند. در این رقابتها، شرکت شراب سازی Clare Valley با تولید شراب Kilikanoon و شرکت شراب سازی Taylors با تولید شراب شیراز (Eighty Acres cabernet shiraz merlot ) به عنوان بهترین تولید کننده شراب قرمز برنده این رقابتها شدند.یکی از مهم ترین سوغات شهر زیبای شیراز شراب سرخ است ، شراب شیراز ساخته شده از بهترین انگور است که رنگ ها به نام این نوع از شراب ایرانی قرمز روشن و به دلیل رنگ تیره انگور است که در نزدیکی سیاه و سفید است, طعم و مزه آن ترش، گس، دبش و خوش مزه است. شیراز واقعا شهر باغ و گل و به اصطلاح بهشت ایران است .طبق اسناد و مدارک تاریخی ایران و شیراز یکی از قدیمیترین سازندگان شراب در جهان بوده است
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست:
The one
Kishe Mehr
شکرأ جزیلأ استاذ
انا من هذا التریبون اعتذر من کل اعراب و شیوخ و عسی ان عفو لی
نخیر من از این حوری قوری ها
یه بار تو یکی از کشورای عربی بودیم و مامان بزرگم اومده بود اونجا و رفته بودیم منزل یکی از ایرانیها که مقیم اونجا بود. میدونید که اونها به نوشیدنی میگفتن شراب. زنش به مامان بزرگم میخواست نوشیدنی تعارف کنه گفت بفرمایید شراب.. مامان بزرگم دست پاچه شده بود
مرکز اینها و بخصوص انگورهای خوشمزه دقیقا همینجاست که ما هستیم
The one
Kishe Mehr
خواهش میشه هیفا مازندران
نمايش يا پنهان متن
حوری تاج سره :9
نمايش يا پنهان متن
رو یه ماشینی نوشته بود له شدیم رفتmaryamlondon1
فدات خیلی با مزه بودن آبجی گلم
ای وای از دست برگشتی وسایت بهم ریختی
نه شوخی می کنی
کجا همون استرالیا