آقا جان ! من قاطعانه از این کار جمهوری اسلامی حمایت میکنم که نگذاشت هواپیمای خانم مرکل صدر اعظم آلمان از آسمان ایران عبور کند. به پنج دلیل این کارشان خوب بود:
اول اینکه اصولا صحیح نیست هواپیمای حامل خانم ها از بالای سر مردم همیشه در صحنه و امت مومن و متعهد ایران عبور کند. ناسلامتی مردم موقع دعا کردن دست هایشان را به سوی آسمان بلند میکنند و از خدا حاجت میخواهند و درست نیست که در همان لحظه یک خانم با لنگ و پاچه بیرون ریخته از بالای سرشان عبور کند و خدای ناکرده دعاهایشان به جای دیگری اصابت کند.
دوم اینکه این کار باعث میشود آلمان ها و دیگر کشورهای اروپایی مقابله به مثل کنند و مثلا هواپیماهای حامل مقامات جمهوری اسلامی را آنقدر در آسمان علاف کنند تا مجبور باشند بجای عبور از بالای اروپا مسیرشان را عوض کنند و از بالای قطب جنوب و سپس اقیانوس آرام و بعد اقیانوس منجمد شمالی دور بزنند و ممکن است توی این مسافت طولانی پاهای مسولین ایرانی باد کند و یا هواپیمایشان بنزین تمام کند و سقوط کند و ما از دستشان راحت شویم.
نمايش يا پنهان متندلیل سوم به علت مغایر بودن با قوانین سایت حذف شد (علیرضا)
چهارم -آخ که دلم خنک شد. این آلمان ها حق شان بود که علاف بشوند. یادتون هست برای یک ویزای توریستی به آلمان چقدر پسر خاله من را در جلوی سفارت شون در تهران علاف کردند؟
البته به نظر من علاوه بر دستها ، پاهایی هم برای ورزش کردن در هواست که این کار بی احترامی به صدراعظم خانم می باشد و بنده این کار را کاملا تقبیح می نمایم
مرسی اخوی کوروش کبیر
نمايش يا پنهان متنراستی اون جایزه ی قبلی رو هم بهمون ندادن
ل اینکه اصولا صحیح نیست هواپیمای حامل خانم ها از بالای سر مردم همیشه در صحنه و امت مومن و متعهد ایران عبور کند. ناسلامتی مردم موقع دعا کردن دست هایشان را به سوی آسمان بلند میکنند و از خدا حاجت میخواهند و درست نیست که در همان لحظه یک خانم با لنگ و پاچه بیرون ریخته از بالای سرشان عبور کند و خدای ناکرده دعاهایشان به جای دیگری اصابت کند.
خب دعای این بنده خداها هم همینه دیگه نکنه فکر کردی واسه چیز دیگه ای دعا میکنن
koorosh kabir
اول اینکه اصولا صحیح نیست هواپیمای حامل خانم ها از بالای سر مردم همیشه در صحنه و امت مومن و متعهد ایران عبور کند. ناسلامتی مردم موقع دعا کردن دست هایشان را به سوی آسمان بلند میکنند و از خدا حاجت میخواهند و درست نیست که در همان لحظه یک خانم با لنگ و پاچه بیرون ریخته از بالای سرشان عبور کند و خدای ناکرده دعاهایشان به جای دیگری اصابت کند.
دوم اینکه این کار باعث میشود آلمان ها و دیگر کشورهای اروپایی مقابله به مثل کنند و مثلا هواپیماهای حامل مقامات جمهوری اسلامی را آنقدر در آسمان علاف کنند تا مجبور باشند بجای عبور از بالای اروپا مسیرشان را عوض کنند و از بالای قطب جنوب و سپس اقیانوس آرام و بعد اقیانوس منجمد شمالی دور بزنند و ممکن است توی این مسافت طولانی پاهای مسولین ایرانی باد کند و یا هواپیمایشان بنزین تمام کند و سقوط کند و ما از دستشان راحت شویم.
نمايش يا پنهان متن
دلیل سوم به علت مغایر بودن با قوانین سایت حذف شد (علیرضا)چهارم -آخ که دلم خنک شد. این آلمان ها حق شان بود که علاف بشوند. یادتون هست برای یک ویزای توریستی به آلمان چقدر پسر خاله من را در جلوی سفارت شون در تهران علاف کردند؟
پنچم - دلیل پنجم هم یادم رفت.
ملا حسنی
gilas
Kishe Mehr
البته به نظر من علاوه بر دستها ، پاهایی هم برای ورزش کردن
مرسی اخوی کوروش کبیر
نمايش يا پنهان متن
راستی اون جایزه ی قبلی رو هم بهمون ندادنژنرال
دلم تنگ شده بود واسه تایپیکات آبای جان
دلشاد
کجا اصابت میکرد
نخبه