₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » چرا نباید بگذاریم هواپیمای حامل خانم مرکل از بالای سرمان عبور کند؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » چرا نباید بگذاریم هواپیمای حامل خانم مرکل از بالای سرمان عبور کند؟

بدون عکس

چرا نباید بگذاریم هواپیمای حامل خانم مرکل از بالای سرمان عبور کند؟

577 بازدید، 15 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

آقا جان ! من قاطعانه از این کار جمهوری اسلامی حمایت میکنم که نگذاشت هواپیمای خانم مرکل صدر اعظم آلمان از آسمان ایران عبور کند. به پنج دلیل این کارشان خوب بود:

اول اینکه اصولا صحیح نیست هواپیمای حامل خانم ها از بالای سر مردم همیشه در صحنه و امت مومن و متعهد ایران عبور کند. ناسلامتی مردم موقع دعا کردن دست هایشان را به سوی آسمان بلند میکنند و از خدا حاجت میخواهند و درست نیست که در همان لحظه یک خانم با لنگ و پاچه بیرون ریخته از بالای سرشان عبور کند و خدای ناکرده دعاهایشان به جای دیگری اصابت کند.

دوم اینکه این کار باعث میشود آلمان ها و دیگر کشورهای اروپایی مقابله به مثل کنند و مثلا هواپیماهای حامل مقامات جمهوری اسلامی را آنقدر در آسمان علاف کنند تا مجبور باشند بجای عبور از بالای اروپا مسیرشان را عوض کنند و از بالای قطب جنوب و سپس اقیانوس آرام و بعد اقیانوس منجمد شمالی دور بزنند و ممکن است توی این مسافت طولانی پاهای مسولین ایرانی باد کند و یا هواپیمایشان بنزین تمام کند و سقوط کند و ما از دستشان راحت شویم.

نمايش يا پنهان متندلیل سوم به علت مغایر بودن با قوانین سایت حذف شد (علیرضا)

چهارم -آخ که دلم خنک شد. این آلمان ها حق شان بود که علاف بشوند. یادتون هست برای یک ویزای توریستی به آلمان چقدر پسر خاله من را در جلوی سفارت شون در تهران علاف کردند؟

پنچم - دلیل پنجم هم یادم رفت.

ملا حسنی

• gilas

منم به همین دلایل قبول دارم مخصوصا دلیل پنجم 4

• Kishe Mehr

البته به نظر من علاوه بر دستها ، پاهایی هم برای ورزش کردن 50 در هواست که این کار بی احترامی به صدراعظم خانم 4 می باشد و بنده این کار را کاملا تقبیح می نمایم 4

مرسی اخوی کوروش کبیر 311

نمايش يا پنهان متنراستی اون جایزه ی قبلی رو هم بهمون ندادن 22

• ژنرال

83 39
    دلم تنگ شده بود واسه تایپیکات آبای جان 11

• دلشاد

نقل قول: koorosh kabir
    خدای ناکرده دعاهایشان به جای دیگری اصابت کند.

کجا اصابت میکرد 7

• نخبه

نقل قول: koorosh kabir
    ل اینکه اصولا صحیح نیست هواپیمای حامل خانم ها از بالای سر مردم همیشه در صحنه و امت مومن و متعهد ایران عبور کند. ناسلامتی مردم موقع دعا کردن دست هایشان را به سوی آسمان بلند میکنند و از خدا حاجت میخواهند و درست نیست که در همان لحظه یک خانم با لنگ و پاچه بیرون ریخته از بالای سرشان عبور کند و خدای ناکرده دعاهایشان به جای دیگری اصابت کند.

خب دعای این بنده خداها هم همینه دیگه نکنه فکر کردی واسه چیز دیگه ای دعا میکنن 23

• بهونه

پنچم - دلیل پنجم هم یادم رفت.

105

• SaMaN TaJ

دعاهایشان به جای دیگری اصابت کند.

23

کوروش خان کجایی؟بیا بازم بترکون..... 72 72 72

• Mahboob

باحال بودا 56 56 56 56
پاسخ سریع   پاسخ