₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ❤ گلاب گلاب کاشونه ، تولد گیلاس جونه ❤
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ❤ گلاب گلاب کاشونه ، تولد گیلاس جونه ❤
1 2 3 4

بدون عکس

❤ گلاب گلاب کاشونه ، تولد گیلاس جونه ❤

532 بازدید، 75 پست، نویسنده: gilas

• gilas

13 تصویر این بخش در دسترس نیست

2 تصویر این بخش در دسترس نیست
    5 تصویر این بخش در دسترس نیست

261 و من به دنیا آمدم 261

سال 63 بود . 1 درست یادم هست. 65 مربوط به خیلی وقت پیش نمی شود. بیست و چند سال و خورده ای. 10 هنوز صبح نشده بود. نه... شب نرسیده بود. 66 بله، یادم آمد. هوا هم خیلی گرم بود. تصویر در دسترس نیست کولر روشن بود ولی من از گرما قرمز شده بودم. 707 پاهایم توی شکم، خوابم برده بود. 890 نمی دانم کی از خواب بیدارم کرد. درست یادم نیست. داشتم خواب می دیدم. 1083 یک دفعه صدایم زد. هی! تو! بلند شو. 111 پاهایم درد گرفته بود از بس همه اش به یک حالت این چند ماه آخر آن جا خوابیده بودم 890 و خواب دیده بودم، 1083 ولی هنوز خوابم می آمد. تصویر در دسترس نیست نه، هنوز تمام نشده. چه کارم دارید؟ تصویر در دسترس نیست شاید من ازشان پرسیدم. نمی دانم، 66 شاید هم اول آن ها پرسیده بودند که چه قدر می خوابی و بعد من این را گفته بودم. 37 صدایم را نشنیدند. باز یک ور شدم. لم دادم. تصویر در دسترس نیست آن قدر زیرم نرم و راحت بود که انگار توی پر قو هستم. تصویر در دسترس نیست جای تاریک و آرام. مادرم نمی گذاشت آب توی دلم تکان بخورد. 227 یک کنج دنج. تو همچین جایی به غیر از خواب دیدن کار دیگری می خواستید بکنم؟ تصویر در دسترس نیست فقط گاهی که حوصله ام سر می رفت با مادرم صحبت می کردم، تصویر در دسترس نیست او هم با دقت عجیبی به حرف هایم گوش می داد. بهش گفتم نمی خواهم از اینجا بیرون بیایم. 501 خیلی غصه اش گرفت. 2 هی از لباس های قشنگ و خوراکی های خوشمزه ای که برایم آماده کرده بود تعریف می کرد. 1252 چقدر لباس برایم دوخته بود. تصویر در دسترس نیست از یک جایی هم تعریف می کرد که من می توانستم تویش بخوابم 473 و هی تاب بخورم. 312 آنقدر تعریف کرد که وسوسه شدم. 56 آخر می خواستم بدانم آغوشش چه مزه ای دارد. تصویر در دسترس نیست شکلات قهوه ای خوشمزه تر است یا غذایی که آن تو می خوردم؟ 921 اسباب بازی چیه؟ تصویر در دسترس نیست می خواستم ببینمش. خودش را. 8 اگر نمی آمدم مطمئنم خیلی ناراحت می شد. 79 نه! من نیامده نباید ناراحتش می کردم. 1015 این شد که آمدم. 261 اما یک شرط گذاشتم 86 که اگر از این جای جدید خوشم نیامد دوباره بگذاره برگردم همان جا، همان جایی که اول بودم. توی همان پر قو، تا بگیرم بخوابم. 65 او هم گفت باشه، باشه، عزیزم! 227 تو بیا اینجا رو ببین، من مطمئنم آنقدر بهت خوش می گذرده که دیگه هیچ وقت فکر برگشتن نکنی. 310 صبح زود بود فکر کنم. شبش تا دیر وقت با من حرف زد. 227 چقدر حس خوبی داشتم. 1061 کلی بوسش کردم.11 قلقلکش می آمد. 56 می گفت بازی گوشی نکن. تصویر در دسترس نیست الان بگیر بخواب تا صبح که می خوایی بیایی این جا سر حال باشی. تصویر در دسترس نیست اما من دیگه خوابم نمی برد. 65انگار اضطراب داشتم. 17 نه! بیشتر هیجان داشتم. 93 آخه من قبلش اصلا آن جا را ندیده بودم. تصویر در دسترس نیست دیگه می خواستم به یک جای واقعا جدید وارد بشم. 1044 یک جای عجیب. 866 از دوستام هر کی به اونجا رفته بود دیگه برنگشته بود. 854 حالا هم من... نمی دانستم باید چه کنم. 66 نمی دانستم جایی که باید واردش شوم چه جور جایی ست. 2 آنجا هم می توانم مثل اینجا دوست پیدا کنم؟ 65

مادرم خیلی سفارش کرد که درست و سر موقع بیام بیرون. تصویر در دسترس نیست می گفت اگه دوباره بخوای بازی در بیاری تصویر در دسترس نیست یا خوابت ببره هم من رو اذیت می کنی هم ممکن است بلایی سر خودت بیاد. 835 نه! 852 به حرفش گوش می کنم من. تصویر در دسترس نیست آخه هنوز نیامده نمی خوام اذیتش کنم.8 ما دوست های خوبی بودیم. 1 ما سه نفری. من و بابا و مامان. تصویر در دسترس نیست چشم گفتم و با هم خوابیدیم. 836 کولر روشن بود ولی مامان خیلی گرمش شده بود. تصویر در دسترس نیست یادم نیست آن موقع می دانستم کولر چیه یا نه، 7 ولی مامان می گفت اگه این هم نبود که من می مردم از گرما. 79 پس خوب شد کولر بود اون موقع که مامان طوریش نشد. 1

سپیده زده بود؟ نه هوا داشت تاریک می شد، به نظرم. 37 از آن تو درست نمی دیدم. 25 از خواب که بیدار شدم یک دفعه حس کردم چقدر دلم درد می کند. تصویر در دسترس نیست احساس تهوع هم داشتم به نظرم. 88 همه جا گرم بود و یک پارچه زبر دورم پیچیده شده بود. 17 آه... بله، این که کنارم خوابیده مامان است. تصویر در دسترس نیست آه، مامان چقدر تو قشنگی. 8 خوب شد بیرون آمدم. 10 کاش بیدار بود تا بغلم کند تصویر در دسترس نیست و بهش بگویم چقدر دوستش دارم... 8 خدای من! چقدر همه جا روشن است. مگر الان شب نیست؟ 403 پس حتما باید صبح شده باشد. آره، صبح شده بود. 286 من مامان را صدا زدم یا مامان من را صدا زد، تصویر در دسترس نیست یادم نیست درست، ولی یک دفعه من و اون یک وری شدیم رو بروی هم. 303 خوابیده بلغلم کرد. 1153 چقدر بدنش گرم و خوش بو بود. 65 پیشانیم را بوسید، 227 خیلی کم مو بودم... تصویر در دسترس نیست من بعد یادم می آید که غمگین شدم. 2 چرا زودتر نیامده بودم؟ 44 مادر چقدر خوب است 8 ... و من گریه کردم آن موقع. تصویر در دسترس نیست مادر باز بوسید پیشانی را.227 با همان صدای آشنا که قبلا با هم صحبت می کردیم رو به من گفت: عزیزم، گریه نکن. 631 تو دیگه به دنیا آمدی... تصویر در دسترس نیست

خوب این قصه بدنیا اومدم بود شایدم قصه همه نی نی ها 3

این دومین تولد من تو سایته خیلی خوشحالم 82 تولد پارسالمو ترگل جونم برام تاپیک زد 8

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

از خودتون پذیرایی کنید

کیک تصویر در دسترس نیست ، نوشیدنی 380 و شام 957

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

حالا وقت رقص و بزن و بکوبه 243 262 نانای رو هم قرار بهونه بیاره برام 10

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

از همتون بی نهایت سپاسگذارم که به تولدم اومدین 826

از یه هفته جلو تر پیغامای تبریکتون و هدیه هاتون رو دریافت کردم

baron jon ، دکتر جکولم ، آرسام که با نت روی دیوارش کاملا شگفت زدم کرد ، بهونه ، دلشاد ، صنم گلم ، بچه جون مهدی ، شیلین عسلم ، حورا ، ترگل مهربونم ، عمو محمود ، نی نی قشنگه 826 786

همتون و یه دنیا دوست دارم و برام عزیز هستین 8 786

• بهونه

تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296
    265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296 265 296

• levrone

سالروز تولدت را تسلیت میگم به فرشته های آسمون !
    چون 27 سال پیش ازشون جدا شدی
    اما تبریک میگم به دکتر جکول چون فرشته زمینیش شدی!

تولدت مبارک بلقیس جان 46

• بهونه

وای تازه خوراکی ها برام باز شد چه شام قشنگی کسی دست نزنه همش برا منه 322 322 322 322

• Galexy

46 46 84 78
    آخی، مبارکه گیلاسی جان عیدت مبارک 82

• بچه مثبت

buff گیلاس عزیز تولدت مبارک buff

تصویر در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

هورااااااااااااااااااااااااااااا گیلاسی به دنیا اومد..تولدت مبارک 78 چقدر ناز کردی تا دنیا اومدی 56 بچه پولو بودیا اون موقع توی شتم مامانت 4

نقل قول: gilas
    هم. خوابیده بلغلم کرد.

راستی کوشولو که بودی غلط دیکته هم داشتیا 23

یه چیز دیگه هم بگم این موج منفی چه ضایع میرقصه 23

یه چیز دیگه هم بگم
    نمايش يا پنهان متنتولدت مبارکککککککککککککککککککککککککککککک

243 786 786 786 786 786 282 282 282 282 1014 979 976

• carlos

تولدت مبارک گیلاس عزیز 46 46 46
    ایشالاه 120 سال عمر با عزت و با لذت خدا بهت بده

1 1

4646

• mojde

با تشکر از امین عزیز بابت گرم کردن مجلس

عشقم تولدت مبارک .

تولد گیلاسمه
    دوسش دارم یه عالمه
    بیا تو هم تبریک بگو
    بیا بیا بی همهمه
    با این که کوچیکتر ِ اون
    اما اینجا مدیرمه
    میکشه زحمت واسمون
    وای که چقد عزیزمه
    باشه و نه تو سایتمون
    زحمتا همــــــــــــــــش یادمه
    الهی خوشبخت بشه اون
    این :آرزوی قلبمه
    برقصین و دست بزنین
    تولد گیلاسمه

تصویر در دسترس نیست

بفرمایین کیک
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

نمايش يا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

• مستانه

gilas,

ضمن قدردانی از اجرای برنامه حرکات موزون امین جان 23 که به طرز فجیعی روحمونو سرصبحی شاد کرد 23

تولدت رو صمیمانه بهت تبریک میگم 11
    امیدوارم 100 ساله بشی عزیزم 48

296 296 296 296 296

80 81 82

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

• arash52

تولدت مبارک گیلاس خوشمزه بعضی ها

گیلاس در گذر تاریخ
    تقدیم برای عرض تبریک

تصویر در دسترس نیست

ارتباط صمیمانه گیلاس و سیب از اوان کودکی

تصویر در دسترس نیست

به چی فکر می کنی گیلاس جون ؟
    به حل مشتلات سایت دوف دوفی !

تصویر در دسترس نیست

اعتقاد به انرژی پاک و پیش بینی سهمیه بندی بنزین از بچگی

• علیرضا

تولدت مبارک گیلاس عزیز

• مستانه

نقل قول: arash52
    اعتقاد به انرژی پاک و پیش بینی سهمیه بندی بنزین از بچگی

ای روحت شاد با این عکسایی که گذاشتی 8 خیلی بامزه بود 4

• mojde

arash52,

خیلی جالب بود آرشیو جالبی داریا 89

• Life Dream

چقدر زيبا تعريف كردي گيلاس جان، خيلي زيبا بود تولدت مبارك گيلاسي، اميدوارم كه هميشه در همه مراحل زندگيت پيروز و موفق باشي و هميشه خدا پشت و پناهت باشه 48

• pedraam

خانوم گیلاس عزیز از ته قلب بهتون تبریک میگم و بهترین آرزوها رو براتون دارم امیدوارم همیشه موفق باشین و سالم و در کنار خانواده محترم سالها زندگی رو به خوشی بگذرونین 46

• ipek-n

گیگیلی تولدت مبارک عزیزم برم کادو بگیرم بیام 11 351 351

• Aramesh

gilas,
    تولدت مبارک گل نازم 6 11

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: