سلام به همه دوستان خوبم امشب اولين شب جمعه ماه رجب شب آرزوهاست . خيلي دوست داشتم براي اين شب يه تاپيكي بذارم فكر مي كنم قشنگ بشه كه هر كدوم از دوستان آرزوهاشون رو اگه دوست دارن بنويسن التماس دعا
▧ تصویر در دسترس نیست
کوچک که بودی برای داشتن بهترین اسباب بازی های دنیا دعا می کردی.برای خانه ای پر از خوراکی ،برای کمی بیشتر تاپ سواری ...یادت هست؟ بزرگ تر که شدی آرزو برایت قبول شدن امتحان و دانشگاه رفتن،کار و در آمد بود.به یاد داری؟ امروز هم... نمی دانم.نمی دانم دنیای آرزوهایت امروز تا کجا فکر می کند و دلداده کدام آیین است،نمی دانم حواس دلت امروز زمام دار چه کسانی است ..تا کجا تقوا دارد و چقدر مهربان است....اما لیلةالرغائب را مراقب آرزوهایت باش...
راه آسمان، خدا، اجابت، بخشش شاید در نظرت سخت بیاید.طولانی. دست نیافتنی. اما امشب که عاشق شوی پیاده هم می شود تمام آن مسیر طولانی را ساده به پایان رساند بی هیچ سخنی از رنج و کم طاقتی بندگان. می شود کوله بار دنیا را هر قدر هم سنگین از شانه هایت پایین بکشی تا دل کوچکت را به بی کران آسمان گره بزنی، برای ثانیه ای خدا...
امشب از هر کجای این دنیای بزرگ که در بزنی، صاحبخانه برای استقبال می آید.با طبقی از آرزوهایی که می خواهی...امشب ..لیلة الرغائب ...مراقب آرزوهایت باش...
▧ تصویر در دسترس نیست
امشب چه سیاه باشی و چه سپید،هر چه قدر که نا امید،هر چه که بخواهی از خدا ،امیدوار باش به اجابت...
امشب اعانت جستن به فضل و کرمش برای آنکه امید دارد،مباح است...
امشب تمام فرشته ها از ثلث شب که بگذرد در میان کعبه به خدا برای بخشش بندگان روزه دار رجب دعا می کنند...
لیلة الرغائب تو مختاری برای انتخاب آنچه می خواهی،برای داشتن گوشه ای از تقدیری که آرزویش داری، برای آنچه می خواهی باشی...
▧ تصویر در دسترس نیست
گریزی به اعمال این شب و نیم نگاهی به دعا ها و معانی درد دلت با خدا می ارزد به تجربه حس گوش دادن کسی به تمام آنچه می خواهی ،بیشتر از همیشه و هر روز...می ارزد به یک دل سیر دعا...به لذت گفتن یک طومار آرزو...
امشب می شود خیلی چیزها از خدا خواست. دنیا و آخرت را، ثروت و تملک را ،بندگی،قدرت،گذشت،آرامش و ... خودخودخود خدا را.... وقتى یک سوم از شب گذشت، هیچ فرشته اى نیست مگر اینکه در کنار کعبه مشرفه آید آنگاه خداوند نظر مرحمت به آنان کند و فرماید: فرشتگانم! هر چه خواهید از من بخواهید. فرشتگان گویند: بارالها حاجت و خواسته ما آن است که روزه داران ماه رجب را بیامرزى، خداوند متعال فرماید: آمرزیدم
مرسي دوستان خوبم آرزو مي كنم تو اين شب قشنگ همه به آرزو هاو خواسته هاشون برسند
مهربان من ! در اين شب نوراني که بارش باران لطفت کوير دلم را سبز و بهاري مي کند
آنقدر دعا می کنم و آنقدر منتظر می مانم که روزی به او برسم . شاید آن روز این ذوق و شوق را نداشته باشم ولی مطمئنم از این صبرم و نتیجه ای که خواهم گرفت خنده بر لبانم خواهد نشست ... اما ... خدای من آن روز را زود برسان که برای داشتنش زود بودن برای تو ، برای من دیر نباشد..!
والا آرزو که خیلی دارم ولی بزرگ هاشو میگم سلامتی همه دوستان و عزیزان و خویشان نابودی دشمنان پایداری زندگی مشترک همه جوانان ازدواج همه ی نو پا به بختان(جوونهای دم بخت) و سرافرازی میهنمان ایران من کوچک رو هم از دعای خودتون بی بهره نذارید دوستان
به جوجه تيغي ميگن آرزوت چيه؟ اشک توي چشماش جمع ميشه و ميگه : بغلم ميکني!؟!
امیدوارم همه دوستان به آرمانهایشان برسند!
کسری و سایر بوف بوفیها رو که کنکور دارند در دعاهاتون فراموش نکنید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
baron jon
سلام به همه دوستان خوبم
امشب اولين شب جمعه ماه رجب شب آرزوهاست . خيلي دوست داشتم براي اين شب يه تاپيكي بذارم
فكر مي كنم قشنگ بشه كه هر كدوم از دوستان آرزوهاشون رو اگه دوست دارن بنويسن
التماس دعا
کوچک که بودی برای داشتن بهترین اسباب بازی های دنیا دعا می کردی.برای خانه ای پر از خوراکی ،برای کمی بیشتر تاپ سواری ...یادت هست؟ بزرگ تر که شدی آرزو برایت قبول شدن امتحان و دانشگاه رفتن،کار و در آمد بود.به یاد داری؟ امروز هم... نمی دانم.نمی دانم دنیای آرزوهایت امروز تا کجا فکر می کند و دلداده کدام آیین است،نمی دانم حواس دلت امروز زمام دار چه کسانی است ..تا کجا تقوا دارد و چقدر مهربان است....اما لیلةالرغائب را مراقب آرزوهایت باش...
راه آسمان، خدا، اجابت، بخشش شاید در نظرت سخت بیاید.طولانی. دست نیافتنی. اما امشب که عاشق شوی پیاده هم می شود تمام آن مسیر طولانی را ساده به پایان رساند بی هیچ سخنی از رنج و کم طاقتی بندگان. می شود کوله بار دنیا را هر قدر هم سنگین از شانه هایت پایین بکشی تا دل کوچکت را به بی کران آسمان گره بزنی، برای ثانیه ای خدا...
امشب از هر کجای این دنیای بزرگ که در بزنی، صاحبخانه برای استقبال می آید.با طبقی از آرزوهایی که می خواهی...امشب ..لیلة الرغائب ...مراقب آرزوهایت باش...
امشب چه سیاه باشی و چه سپید،هر چه قدر که نا امید،هر چه که بخواهی از خدا ،امیدوار باش به اجابت...
امشب اعانت جستن به فضل و کرمش برای آنکه امید دارد،مباح است...
امشب تمام فرشته ها از ثلث شب که بگذرد در میان کعبه به خدا برای بخشش بندگان روزه دار رجب دعا می کنند...
لیلة الرغائب تو مختاری برای انتخاب آنچه می خواهی،برای داشتن گوشه ای از تقدیری که آرزویش داری، برای آنچه می خواهی باشی...
گریزی به اعمال این شب و نیم نگاهی به دعا ها و معانی درد دلت با خدا می ارزد به تجربه حس گوش دادن کسی به تمام آنچه می خواهی ،بیشتر از همیشه و هر روز...می ارزد به یک دل سیر دعا...به لذت گفتن یک طومار آرزو...
امشب می شود خیلی چیزها از خدا خواست. دنیا و آخرت را، ثروت و تملک را ،بندگی،قدرت،گذشت،آرامش و ... خودخودخود خدا را....
وقتى یک سوم از شب گذشت، هیچ فرشته اى نیست مگر اینکه در کنار کعبه مشرفه آید آنگاه خداوند نظر مرحمت به آنان کند و فرماید: فرشتگانم! هر چه خواهید از من بخواهید. فرشتگان گویند: بارالها حاجت و خواسته ما آن است که روزه داران ماه رجب را بیامرزى، خداوند متعال فرماید: آمرزیدم
بهونه
دلشاد
gilas
یه عالمه آرزو دارم برای همه آرزو دارم
برای همه دوستای خوبم آرزو دارم که به آرزوشون برسن
carlos
مرسی
The one
sib
محسن صائب
Holtek
Kishe Mehr
پیوسته می خواند به خود اهل دعا را
گر پهن کردی ساعتی سجاده ات را
یادآر یاران و بر گو نام ما را
mojde
baron jon
آرزو مي كنم تو اين شب قشنگ همه به آرزو هاو خواسته هاشون برسند
مهربان من ! در اين شب نوراني
که بارش باران لطفت کوير دلم را سبز و بهاري مي کند
آنقدر دعا می کنم و آنقدر منتظر می مانم
که روزی به او برسم .
شاید آن روز این ذوق و شوق را نداشته باشم
ولی مطمئنم از این صبرم و نتیجه ای که خواهم گرفت
خنده بر لبانم خواهد نشست ...
اما ...
خدای من آن روز را زود برسان
که برای داشتنش زود بودن برای تو ،
برای من دیر نباشد..!
hadi04
ولی بزرگ هاشو میگم
سلامتی همه دوستان و عزیزان و خویشان
من کوچک رو هم از دعای خودتون بی بهره نذارید دوستان
بچه مثبت
امیدوارم همه دوستان به آرمانهایشان برسند!
کسری و سایر بوف بوفیها رو که کنکور دارند در دعاهاتون فراموش نکنید
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نارنجی
نخبه
امیدوارم همتون به ارزوهای قشنگتون برسید
برای همتون ارزوی عاقبت به خیری میکنم
حورا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→