به مناسبت اولین تصادف موفقیت آمیز همسر گرامیم در شیراز این تاپیک رو زدم و با تموم وجودم تقدیمش میکنم به آیینه بغل ماشینش که الان دیگه وجود خارجی نداره (حالا کاپوت و رادیات و .. چیز مهمی نیست )
افرین به فاطمه خانم چه کار خوبی کرده ادم باید ماشین شوهرش رو داغون کنه .ماشین شوهر که قابل ما رو نداره هر چی داغونترش کنیم بیشتر ازمون حساب میبرن
نمايش يا پنهان متنخانمها رانندگان خوبی هستن و به قوانین احترام میزارن ولی اقایون بدون رعایت قوانین فکر میکنن اگر پاشون رو بزارن روی گاز و توی خیابونها خودنمایی کنن رانندگان حرفه ای هستن .. واسه همینه همیشه هم توی رانندگی مقصرن و جریمه میشن حالا هی اقایون به خودشون امیدواری بدن که چون از ماشین فقط یه پدال گازش رو میشناسن راننده های خوبی هستن حالا خوبه نهایت تصادف خانمها یه ایینه شکستن و چراغ شکستنه تازه اونم برای هر کسی ممکنه پیش بیاد خوبه عین اقایون نمیزنن ملت رو لت و پار کنن بعد هم برن اب خنک.. اقایون قربونشون برم یا ماشینشون چپ میکنه یا کل ماشین رو میزنن به جائی یا علاقه شدید به گارد ریل دارن با شکم میرم توش اینقدر کلاس نزارید پروها برای اینکه خودتون هم رانندهای خوبی نیستین .. هادی خان یادت رفته زانتیا رو کوبیدی به یه نیسان
مزدا 3 بود که نیسان نامرد زد نابودش کرد دوماه هم نداشتمش نامرد باز منو یاد اون روز انداختی
حقته .. خب اگر راننده بودی یه کاری میکردی له نشی ای نا راننده
نقل قول: hadi04
بی خیال بابا با ماشین من کاری نداشته باشید لطفا ماشین مورد نظر از برای خود فاطمه بود ماشین من اینجا صحیح و سالم پیش خودمه
نه دیگه فاطمه خانم اشتباه میکنه تا ماشین شما هست ماشین خودش رو سوار میشه .. اول باید ماشین شوهر را داغون کرد بعد با خیال راحت به ماشین خود سوار شد که دیگر هیچ اسیبی نبیند
توی اون تصادف من مقصر نبودم راننده نیسانه مقصر بود وگرنه خانومم منو زنده نمی ذاشت
نقل قول: نخبه
نه دیگه فاطمه خانم اشتباه میکنه تا ماشین شما هست ماشین خودش رو سوار میشه .. اول باید ماشین شوهر را داغون کرد بعد با خیال راحت به ماشین خود سوار شد که دیگر هیچ اسیبی نبیند
ماشین شوهرش هم فدای سرش اصلا بیاد از روی خودم هم رد شه زنمه دیگه دوستش میدارم (آخرش شیرازی بود )
خدا رو شکر آرسام جان که به خیر گذشته ولی به خدا آقایونا خیلی بدجنسی میکنن وقتی با یه خانوم راننده مواجه میشن نمی دونم چرا فکر می کنن اگه به یه خانوم راه بدن یعنی براشون افت داره. سبقتای عجیب غریب، بوق بیجا... در ضمن حتما باید یا دست فرمون بدن یا حداقل بگن : خانوم برو دیگه.این توی نهایت خوش رفتاری و مهربونیشونه
به مناسبت اولین تصادف موفقیت آمیز همسر گرامیم در شیراز این تاپیک رو زدم و با تموم وجودم تقدیمش میکنم به آیینه بغل ماشینش که الان دیگه وجود خارجی نداره (حالا کاپوت و رادیات و .. چیز مهمی نیست 4 )
فدای سرشو سرتو سرشون
یه آیینه است دیگه من تو کیفم آیینه دارم شکل قلب هم هست می خوای بدم بزاری به جاش
نقل قول: Dr.GSM
خوشبختانه یا بد بختانه خانمها مولتی تسکینگ نیستن
اتقافا خانما بد مولتی تسکینگ هستن
نقل قول: hadi04
راستی یاس بابایی هم شاهد تصادف بوده دخملم تو ماشین بوده قربونش برم
نمی دونم چرا فکر می کنن اگه به یه خانوم راه بدن یعنی براشون افت داره. سبقتای عجیب غریب، بوق بیجا...
البته همچین آدمایی نرمال نیستن آبجی من خودم شخصا یه خانوم رو که پشت فرمون میبینم یه دو کیلومتر باهاش فاصله رو رعایت میکنم که 1- اسلام به خطر نیفته2- هر کاری میخواد تو خیابون بکنه راحت باشه ویراژ و... شوخی میکنم خدایی بعضی خانومها از برخی آقایون بهتر رانندگی میکنن ولی گاهی هم برعکسه
نقل قول: gilas
آره خیلی دوست داره به زلم زیمبو توی ماشینش هم میاد
mati
hadi04
ممنون مامان مریم آره خدا رو هزار مرتبه شکر
سر شما درد نکنه
Galexy
نخبه
نمايش يا پنهان متن
خانمها رانندگان خوبی هستن و به قوانین احترام میزارن ولی اقایون بدون رعایت قوانین فکر میکنن اگر پاشون رو بزارن روی گاز و توی خیابونها خودنمایی کنن رانندگان حرفه ای هستن .. واسه همینه همیشه هم توی رانندگی مقصرن و جریمه میشنحالا خوبه نهایت تصادف خانمها یه ایینه شکستن و چراغ شکستنه تازه اونم برای هر کسی ممکنه پیش بیاد خوبه عین اقایون نمیزنن ملت رو لت و پار کنن بعد هم برن اب خنک.. اقایون قربونشون برم یا ماشینشون چپ میکنه یا کل ماشین رو میزنن به جائی یا علاقه شدید به گارد ریل دارن با شکم میرم توش
hadi04
بی خیال بابا با ماشین من کاری نداشته باشید لطفا
ماشین مورد نظر از برای خود فاطمه بود ماشین من اینجا صحیح و سالم پیش خودمه
حاج خانوم زانتیا سالم بود فروختمش، مزدا 3 بود که نیسان نامرد زد نابودش کرد
نخبه
حقته .. خب اگر راننده بودی یه کاری میکردی له نشی
ماشین مورد نظر از برای خود فاطمه بود ماشین من اینجا صحیح و سالم پیش خودمه
hadi04
توی اون تصادف من مقصر نبودم راننده نیسانه مقصر بود وگرنه خانومم منو زنده نمی ذاشت
ماشین شوهرش هم فدای سرش اصلا بیاد از روی خودم هم رد شه زنمه دیگه دوستش میدارم
ماهی
ولی به خدا آقایونا خیلی بدجنسی میکنن وقتی با یه خانوم راننده مواجه میشن
نمی دونم چرا فکر می کنن اگه به یه خانوم راه بدن یعنی براشون افت داره.
سبقتای عجیب غریب، بوق بیجا...
در ضمن حتما باید یا دست فرمون بدن یا حداقل بگن : خانوم برو دیگه.این توی نهایت خوش رفتاری و مهربونیشونه
gilas
فدای سرشو سرتو سرشون
اتقافا خانما بد مولتی تسکینگ هستن
ای عمه قربونش
وحید
بیا دم در کارت دارم
hadi04
سبقتای عجیب غریب، بوق بیجا...
البته همچین آدمایی نرمال نیستن آبجی من خودم شخصا یه خانوم رو که پشت فرمون میبینم یه دو کیلومتر باهاش فاصله رو رعایت میکنم که 1- اسلام به خطر نیفته2- هر کاری میخواد تو خیابون بکنه راحت باشه ویراژ و...
شوخی میکنم خدایی بعضی خانومها از برخی آقایون بهتر رانندگی میکنن ولی گاهی هم برعکسه
آره خیلی دوست داره به زلم زیمبو توی ماشینش هم میاد
آره قربونش برم
نخبه
خب معلومه دیگه هر دو راننده هم مرد تشریف داشتن رانندگی بلد نیستید
ماهی
به خدا منم همین کارو می کنم.حق داری.اعتراف می کنم
ولی ببین پیرمردام همینطوری رانندگی می کنن ولی ما صبوری می کنیم به خدا هیچ چی نمی گیم
با اینکه یکی از آرزوهام اینه که روزی یه راننده در خدمت داشته باشم ولی دست زمونه منو یه راننده ی حرفه ای کرده
چکاوک
بهونه
گیلاس
اومدم نبودی که
hadi04
اونا دلیل دیگه ای داره وقتی داری ازشون رد میشی اگه تو ماشینشون نگاه کنی میبینی پشت فرمون خوابیده
ممنون آبجی آره خدا رو شکر چیزی جای سلامتی عزیزای آدم رو نمیگیره
ولی خدایی اون یارو خیلی نامرد بود خیلی محکم زد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→