حتمآ فیلمای تخیلی مثل هوش مصنوعی اسپیلبرگ یا امثال اونو دیدید که در آینده سیستمهایی ساخته میشه که قادره مغز شما رو بخونه, امروز با یه سایتی برخورد کردم که واقعآ لقب کرک و پر ریزون شایسته ی این سایت بسیار هوشمند هست. شما یک کاراکتر و شخصیت (ترجیحآ خارجی) حتی ایرانی اعم از هنرمند ورزشکار سیاستمدار یا هر چیز دیگه ای رو در مغزتون انتخاب میکنید و این سیستم بسیار هوشمد با پرسیدن 10 الی بیست سئوال بسته به سختی مورد انتخاب شده و دقت شما در پاسخ به سئوالات در کمال شگفتی عکس طرفو تحویلتون میده, مطمئن باشید از عملکرد این سایت شگفت زده خواهید شد. هر چه در پاسخ به سئوالات دقیقتر عمل کنید زودتر نتیجه خواهید گرفت. پاسخها 5 گزینه ای است.. بلی - خیر -نمیدانم -احتمالآ و احتمالآ خیر.. اگر بار اول به جواب نرسیدید ادامه را بزنید تا سیستم بتواند با پرسیدن چند سئوال دیگر مورد را حدس بزند.... بنده به شخصه مواردی که به عقل جنم نمیرسید رو انتخاب کردم و در کمال شگفتی این سایت تشخیص داده.....!
ولی اولین نفری نبودم که این شخصیت رو انتخاب کرده : Awesome ! Found it again! I like playing with you. Character already played 1447 times.
شخصیت مورد نظرم آواتار بود. وقتی که پرسید آیا رنگش آبیه و آیا تو جنگل زندگی می کنه دیگه هر کی بود می تونست حدس بزنه کیه البته خوب روند سؤالات که به اونجا رسید بسیار جالب و هوشمندانه طراحی شده بود.
مرسی بهروز جان از لینکت
▧ تصویر در دسترس نیست
........................................................................ Nell رو بعد از 50 تا سؤال نتونست پیدا کنه.. آخی...
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متن▧ تصویر در دسترس نیست
....................................... این جالب بود! با اینکه درست حدس زد ولی عکسشو نداشت.. الان براش یه عکس توپ اضافه می کنم نمايش يا پنهان متن▧ تصویر در دسترس نیست
خدا بگم چيكارت نكنه بهروز! از كارو زندگي انداختي ما رو از وقتي كه گذاشتي همش دارم بازي ميكنم، اولين بار درست در نيومد ولي بقيشون تا حد اكثر 25 سوال درست در اومدن! خدا رو خيلي زود پيدا كرد و عشق رو هم تا 15 سوال پيدا كرد، حتي دوست هري پاتر (رون ويزلي) رو هم دادم اون رو هم پيدا كرد!! در كل خيلي عالي بود مرسي، هر چند ديگه چشام داره چپ ميشه! نمايش يا پنهان متن
levrone
MAJID ART
جالب بود ..ممنون
دلشاد
maryamlondon1
پری سا
levrone
اِ! من با این اینترنت دیزلی 15 کیلو بایت بر ثانیم راحت بازش کردم!
اگه از سایتی که دادم نمیتونی استفاده کنی از این سایتی که اینجا میذارم استفاده کن!
http://en.akinator.com
بهونه
levrone
معلومه انگلیسیت ضعیفه! متوجه سوالاش نشدی و خوب جواب ندادی ...
Galexy
چکاوک
هاچو هاچو
Life Dream
علیرضا
ولی اولین نفری نبودم که این شخصیت رو انتخاب کرده :
Awesome !
Found it again! I like playing with you.
Character already played 1447 times.
شخصیت مورد نظرم آواتار بود. وقتی که پرسید آیا رنگش آبیه و آیا تو جنگل زندگی می کنه دیگه هر کی بود می تونست حدس بزنه کیه
البته خوب روند سؤالات که به اونجا رسید بسیار جالب و هوشمندانه طراحی شده بود.
مرسی بهروز جان از لینکت
▧ تصویر در دسترس نیست
........................................................................
Nell رو بعد از 50 تا سؤال نتونست پیدا کنه.. آخی...
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست.......................................
این جالب بود! با اینکه درست حدس زد ولی عکسشو نداشت.. الان براش یه عکس توپ اضافه می کنم
نمايش يا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستaliiiiiii
mati
maryamlondon1
بهروز جان چه جالب
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
نمايش يا پنهان متن
bahar 88
Life Dream
levrone
چاکرتیم! فدات بشم مازیار جون