ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
&&& گرانترین تخت خواب جهان با 107کیلو طلا &&&
دلشاد
گرانترین تخت خواب جهان (Baldacchino Supreme) نام دارد که با همکاری یک طراح بریتانیایی از لیورپول به نام استوارت هیوز (Stuart Hughes) و هیبانون (Hebanon) توسط طراحان داخلی ایتالیایی (Fratelli Basile) از شهر (Nocera Superiore) ساخته شده است. این تخت خواب گرانقیمت یک تخت خواب دست ساز است که با ۱۰۷ کیلوگرم طلای ۲۴ عیار منبت کاری شده است. همچنین در این تخت از چوب شاه بلوط، چوب خاکستر و یک سایبان از چوب گیلاس استفاده شده است که با ۶٫۵ میلیون دلار گرانترین تخت خواب جهان است.
پری سا
ممنون اقا بهروز
بهونه
نمايش يا پنهان متن
پوکیدهmati
نخبه
این مدل تخت رو دوست دارم ..برای خودم که وقت نشد از این مدل تخت سفارش بدم..یه مدل دیگه خریدم ولی اگه نی نی دال بشم حتما یه تخت این شکلی براش میخرم ..بدون طلا
این مدل تخت رو دوست دارم ..برای خودم که وقت نشد از این مدل تخت سفارش بدم..یه مدل دیگه خریدم ولی اگه نی نی دال بشم حتما یه تخت این شکلی براش میخرم ..بدون طلا
Galexy
gilas
دلشاد
چکاوک
یه هو بگوکارتن خواب دیگه کلی خندیدم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→