₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @ملوان زبل دروغ نمی گفت@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @ملوان زبل دروغ نمی گفت@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@ملوان زبل دروغ نمی گفت@

1341 بازدید، 18 پست، نویسنده: arash52

• arash52

گروهی از دانشمندان آمریکایی در بررسیهای خود نشان دادند که خوردن سیب با پوست می تواند به تقویت عضلات کمک کند.

تصویر در دسترس نیست

مهر:چندی پیش دانشمندان موسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد نشان دادند همانطور که در کارتون "پاپای" (ملوان زبل) اتفاق می افتد، اسفناج یک ماده خوراکی غنی از نیترات است و حتی مصرف کم آن به مدت سه روز مداوم می تواند میزان اثربخشی میتوکندریها را بهبود ببخشد. میتوکندریها نیروگاههای انرژی حاضر در سلولهای ماهیچه ای و بافتها هستند و بنابراین مصرف اسفناج به تقویت ماهیچه ها کمک می کند.

اما اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه آیووا با انجام مطالعاتی بر روی مواد غذایی که قادرند فرایند "تحلیل عضلانی ژنتیکی" را به تاخیر بیندازند موفق شدند هزار و 300 ماده را شناسایی کنند.

در بین این مواد، "اسید اورسولیک" که به میزان بسیار بالایی در پوست سیب دیده می شود یکی از موادی است که بیشترین تاثیر را بر روی تقویت عضلات دارد.

این ماده در گوشت سیب وجود ندارد. اسید اورسولیک علاوه بر پوست سیب در آلو، زغال اخته، ریحان و پونه کوهی نیز یافت می شود.

تصویر در دسترس نیست

براساس گزارش نیوزفود، این دانشمندان با انجام آزمایشاتی بر روی مدلهای حیوانی دریافتند موشهایی که برای آنها این مولکول تجویز شده بود ریتم عضلانی بهتری داشتند و از فواید کلی این ماده از جمله کاهش چربیهای خون بهره مند می شدند.
    این دانشمندان در این خصوص توضیح دادند: "این مولکول، بسیار جالب است. علاوه بر پتانسیلهای دارویی، نتایج بررسیهای ما نشان می دهد که اسید اورسولیک در یک رژیم غذایی سالم نیز وجود دارد. این برای کسانی که از دیرباز عادت داشته اند سیب را با پوست بخورند خبر خوبی است."

• دلشاد

مرسی دکتر آرش موز هم با پوست بخوریم ؟ 7

• arash52

نقل قول: دلشاد
    مرسی دکتر آرش موز هم با پوست بخوریم ؟

نه لیز میخوری 4

• چکاوک

سیب همیشه مفیده مخصوصأ سیبی جونی خودمون 8 11
    مرسی داداشی دکتر آرش 5

• نخبه

4 ملوان زبل دروغ نمیگفت ولی پینوکیو خیلی دروغ میگفت 23

• gilas

سیب دوست دارم 85

• Kishe Mehr

نقل قول: arash52
    ملوان زبل دروغ نمی گفت

ملوان بندر انزلی چی؟ 37

نقل قول: نخبه
    ملوان زبل دروغ نمیگفت ولی پینوکیو خیلی دروغ میگفت

چشم بسته غیب گفتی؟ 23

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    چشم بسته غیب گفتی؟

پرو عنوان تاپیک رو ببین. ارش میخاست بگه گاهی ملوان زبل دروغ میگفت منم طرفداری ملوان زبل رو کردم 4

• ماهی

من اول سیبو پوست می کنم می خورم
    بعدشم پوستای کنده شده رو می خورم 4

• Holtek

نقل قول: ماهی
    من اول سیبو پوست می کنم می خورم
    بعدشم پوستای کنده شده رو می خورم

7

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    7

83
    خب تو هم امتحان کن.خوشت می آد 83
    ولی فقط وقتی هیچ کی نیست این کارو می کنم.چون آبروم میره 10

• KuRoSh

من اول سیبو پوست می کنم می خورمبعدشم پوستای کنده شده رو می خورم

خوب چه کاریه ماهی جان سیب رو با پوستش بخور هم انرژی کمتری مصرف می کنی همه ویتامین ها رو یکجا قورت میدی 56
    مرسی دکتر آرش کمان گیر از اطلاعات مفیدی که در اختیار ما قرار دادی 84

• ماهی

نقل قول: Kurosh
    خوب چه کاریه ماهی جان سیب رو با پوستش بخور هم انرژی کمتری مصرف می کنی همه ویتامین ها رو یکجا قورت میدی

نه دوست دارم مزه سیب بدون پوستش باشه 5
    ولی نمی دونم چرا بعدش پوستشم می خورم.البته سیب زرد فقط.سیب قرمز پوستش سفته 10

• arash52

ولی نمی دونم چرا بعدش پوستشم می خورم

به خاطر اینکه میخوای مزه پوست بدون سیب رو هم بچشی 4

• SaMaN TaJ

سیب سبز ترش آبدار............ 85

نقل قول: arash52
    ملوان زبل

خدا........آخر کارتون بود،چرا دیگه نمیدش؟؟؟؟ 2
    زنش خیلی خنده بود، با اون دست و پاش............ 23

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: