فکر کردم در مورد سه تار چیزی گذاشتی ولی با اینکه در مورد عشقم چیزی نذاشتی تاپیکت خیلی زیبا بود مجی جون راستی قراره من و تو و جلال بریم بهشت اگه میای زود برو وسایلت رو جمع کن منقل و ذغال و زیلو هم با تو هستا هندوونه مرغ و نوشابه هم با منه باقی چیزها هم با جلاله برو تو تاپیک جلال اونجا هم واست پیام گذاشتم
ولی با اینکه در مورد عشقم چیزی نذاشتی تاپیکت خیلی زیبا بود مجی جون
پس چی فکر کردی عامو
نقل قول: hadi04
راستی قراره من و تو و جلال بریم بهشت اگه میای زود برو وسایلت رو جمع کن منقل و ذغال و زیلو هم با تو هستا هندوونه مرغ و نوشابه هم با منه باقی چیزها هم با جلاله
ها گلو خوندمش جوابتم دادم باشه میام ولی میگم من اینایی که گفتی رو نمیارم فقط یه چیز خیلی مهمی میارم :
نمايش يا پنهان متن تشریـــــــــــــــــــــــــــــــف
Kishe Mehr
▧ تصویر در دسترس نیست
ستاره آی ستاره
آسمونت بی قراره
☆☆☆☆☆☆
بگو قلب مهربونت
برای سفره ها چه داره
☆☆☆☆☆☆
جانمازوصبح ایوون
رقص برگ وساز بارون
☆☆☆☆☆☆
این صدا چه مهربونه
صدای پای یه مهمون
☆☆☆☆☆☆
این شبا چه بی غبارن
عطر مولا رو میارن
☆☆☆☆☆☆
سفره دلت رو وا کن
که چشام میخوان ببارن
☆☆☆☆☆☆
اومده غمها پریدن
نسترن ها قدکشیدن
☆☆☆☆☆☆
توی اشکای شبونه
چه خوبه خدا رو دیدن
▧ تصویر در دسترس نیست
........................... ☆
............................................................................................. ................................... ☆
..................................................................................... ............................. ☆
............................... ☆
....................................................................................... ...................................................... ☆
....... ☆
.............................................................................................................. ................... ☆
............................................................................... ................... ☆
.................. ☆
................................................. ☆
..................................................................................................... ............................... ☆
................................................................. ☆
................ ☆
.......................................................................... ...................................... ☆
.................................................................... .................................. ☆
....................................................................................... ☆
......... ☆
................................................................ ☆
....................................................................................... ☆
.................................... ☆
............... ☆
..................................................................................................... ............................. ☆
............. ☆
.................................................................................. .............................................................. ☆
خواننده : غلامرضا صنعتگر
برای نمایش پلیر باید از ویرایش کامل یا پاسخ پیشرفته استفاده نمایید.
دلشاد
gilas
چکاوک
الهی فدات شم داداشی مجی مهربونم
hadi04
ولی با اینکه در مورد عشقم چیزی نذاشتی تاپیکت خیلی زیبا بود مجی جون
راستی قراره من و تو و جلال بریم بهشت اگه میای زود برو وسایلت رو جمع کن منقل و ذغال و زیلو هم با تو هستا هندوونه مرغ و نوشابه هم با منه باقی چیزها هم با جلاله
برو تو تاپیک جلال اونجا هم واست پیام گذاشتم
mz56mz
بهونه
Kishe Mehr
قابل گل تون رو نداشت آبجی ترگلی مهربون
خدا نکنه آبجی ترگلی عزیز
نمايش يا پنهان متن
hadi04
خودوم دارم قناری بجاش بیو کمکم تو تمبک بزن منم سه تار میزنم اگه شد یکیم میاریم برقصه
واللو هیچی عامو مگه من وقت دارم فکر بُکنم؟ واللو با ای نونتون
خسته نباشی ایکه خودومم میارم تازه جلالم میخواد بیاره
Kishe Mehr
به قول رنجان خانم همینو بگو والاااااااااااااااااا
mati
کجا میخواید برید وای
حورا
Kishe Mehr
خواهش ابجی متی
نمايش يا پنهان متن
ببخشید که جا نداریم شما رو ببریماجاتونو خالی میکنیم
مرسی که تشریف اوردین
sib
Yalda Anwari
یاد آهنگ افشین افتادم ...
ستاره آی ستاره .. بگو یاروم کجایه .. بازم آفتاب غروب کرد .. دو چشمونم به راهه
Kishe Mehr
sib,
خواهش
ماهی
hadi04
اسم دختر مردم رو درست بوگو رمجان درسته نه رنجان
خیالت تخت همه چی ردیفه الان زیلو هم پیهن کردن همه حوریا منتطر هستن تا ما سه تو بریم تریبون هم آمادن واسی سخنرانی
Kishe Mehr
خواهش ماهی گلی گل گلو
مجان؟
The one
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→