یه فایل پاور پوینت با حجم حدود 700 kb پیوست این تاپیک گذاشتم در مورد دزدی از دستگاه های خود پردازه پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید و ببینید خیلی جالب و البته مهمه
ولی باید جالب باشه نمايش يا پنهان متنکاش عکسش رو هم گذاشته بیدی گلو
حالا منم یک راهی نشونتون میدم ولی عواقبش گردن خودتون من هیچ مسئولیتی بر عهده نمی گیرم البته تا یه مدت قبل که جواب میداد الانش رو نمیدنم
روشی که میگم اینطوریه . این دستگاه ها به شیوه ای برنامه ریزی شده که وقتی پول بیرون میاد اگر شما تا چند ثانیه اون رو برندارید پول به داخل برگردونده میشه و پول شما یک یا دو روز بعدش برمیگرده به حسابتون. حالا روش تقلب بدین صورته که مثلا 30 تا اسکناس به شما پول داده شما از لای اونها چندتاش رو میکشید. مثلا نصفش یا بیستاش رو حالا اگر دوربین بانک شما رو ردگیری نکنه شما موفق به یک کار بسیار عالی و پر درامد و خوشمزه شده اید
hadi04
یه فایل پاور پوینت با حجم حدود 700 kb پیوست این تاپیک گذاشتم در مورد دزدی از دستگاه های خود پردازه پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید و ببینید خیلی جالب و البته مهمه
امیدوارم خوشتون بیاد و مفید باشه
نخبه
چکاوک
دلشاد
sanam
hadi04
والا تاپیکم کاربرد دوگانه داره میتونی یاد بگیری استفاده کنی و میتونی یاد بگیری که دیگران در برابرت استفاده نکنن
صنم امشب ساعت 12 یادت نره
mz56mz
hadi04
پس کلیه وسایل مربوطه رو بیار نوار ویدئو با من
بهونه
منم هستم
Kishe Mehr
ولی باید جالب باشه
نمايش يا پنهان متن
کاش عکسش رو هم گذاشته بیدی گلوحالا منم یک راهی نشونتون میدم ولی عواقبش گردن خودتون من هیچ مسئولیتی بر عهده نمی گیرم
البته تا یه مدت قبل که جواب میداد الانش رو نمیدنم
روشی که میگم اینطوریه . این دستگاه ها به شیوه ای برنامه ریزی شده که وقتی پول بیرون میاد اگر شما تا چند ثانیه اون رو برندارید پول به داخل برگردونده میشه و پول شما یک یا دو روز بعدش برمیگرده به حسابتون. حالا روش تقلب بدین صورته که مثلا 30 تا اسکناس به شما پول داده شما از لای اونها چندتاش رو میکشید. مثلا نصفش یا بیستاش رو
hadi04
وحید تو با عمو محمود برو بانک بغلی اینطوری شلوغ میشه
Kishe Mehr,
خدا وکیلی عامو تو دیگه کی هسی
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
البته تا حالا خودم از این روشا استفاده نکردماmati
بچه ها بیاید بریم امتحان کنیم
ژنرال
میخوام امنیت مسیر برگشت رو بعهده بگیرم
ماهی
hadi04
gilas
hadi04
روشت لو رفت؟
gilas
نخیلم
من از این کارا نمیکنم
روشهای من منحصر بفرده
hadi04
ببچخید میشه یکیشو تاپیک کنید ما هم یاد بگیلیم؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→