₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » ساعتهایی که بی‌دلیل 20 دقیقه جلو می‌روند!ا
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » ساعتهایی که بی‌دلیل 20 دقیقه جلو می‌روند!ا
1 2

بدون عکس

ساعتهایی که بی‌دلیل 20 دقیقه جلو می‌روند!ا

532 بازدید، 21 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

پدیده‌ای عجیب در یک جزیره: ساعتهایی که بی‌دلیل 20 دقیقه جلو می‌روند!ا

از یک هفته قبل تمام ساعتهای الکترونیکی کاتانیا و سایر شهرهای جزیره سیسیل به طور ناگهانی با سرعتی بیشتر از حد عادی شروع به حرکت می کنند و حدود 15 تا 20 دقیقه در روز جلو می روند.

این پدیده غیرقابل توضیح را دو کارشناس انفورماتیک شرکت چند ملیتی ميكروسونيك کشف و برای تائید کشف خود آن را در شبکه های اجتماعی مطرح کردند و از کاربران این شبکه های پرسیدند: "کدامیک از شما مشکلاتی با ساعتهای الکترونیکی شامل ساعتهای زنگدار، ساعت فر ماکرویوو و ... دارید؟"

در پاسخ به این سئوال جوابهایی از این قبیل دیده می شد: "من با فر ماکرویوو مشکل دارم. ساعت آن را تنظیم می کنم اما دوباره جلو می رود."

"فر ماکرویوو من حدود 7 دقیقه جلو رفته است."

"من هم با ساعت زنگدار مشکل دارم. بطوریکه دیروز فکر کردم خراب شده و بنابراین آن را عوض کردم."

"اول فکر کردم که خودم ساعت فر ماکرویوو را بد تنظیم کرده ام. آن را با ساعت رایانه ام دست کردم، اما فردای آن روز دیدم که ساعت 10 دقیقه جلو رفته است."

براساس گزارش کورییره دلا سرا، اکنون کارشناسان سیستمهای مهندسی علت این مشکل را کشف کرده اند. به گفته این کارشناسان، در حدود 20 روز، این جزیره از شبکه برق قاره اروپا جدا شده است و به صورت خودکفا انرژی الکتریکی خود را تامین می کند.

اما این جزیره بیش از نیاز مصرف، برق تولید می کند و این مسئله موجب شده است که در تعادل برق ارائه شده به مشترکان مشکلاتی ایجاد شود. به طوری که انرژی که وارد شبکه برق شهری می شود بین 50 تا 50.13 هرتز نوسان دارد و بنابراین زمان سنجها و ساعتهای لوازم خانگی الکترونیکی در لحظات نوسان برق، شتاب می گیرند.

این درحالی است که براساس ضوابط، نوسان برق باید بین 49 تا 50 هرتز باشد. به گفته این کارشناسان، این مشکل شناسایی شده و درحال رفع است.

منبع:aftabnews.ir

تصویر در دسترس نیست

• بهونه

1114
    ایول مگه میشه 89

• mz56mz

خيلى عجيبه عمو جان 66

• دلشاد

مرسی محبوبه عزیز

• sib

• ژنرال

امروز تو اخبار شنیدم که کارشناسها گفتن به احتمال زیاد اثرات میدانهای مغتاطیسیه... 66

• Kishe Mehr

نقل قول: Mahboob
    اما این جزیره بیش از نیاز مصرف، برق تولید می کند و این مسئله موجب شده است که در تعادل برق ارائه شده به مشترکان مشکلاتی ایجاد شود.

مومن چرا چرت و پرت میگی؟ 43 اخه مگه ساعت مچی و ساعت زنگدار با برق شهر کار می کنند؟ 452

• Yalda Anwari

نقل قول: Kishe Mehr
    مومن چرا چرت و پرت میگی؟ اخه مگه ساعت مچی و ساعت زنگدار با ساعت شهر کار می کنند؟

23

• هاچو هاچو

یعنی الان اونجا ساعت چنده؟ 37

• Life Dream

چه جالب، بسي در فكر فرو رفم 37 يعني علتش چي ميتونه باشه! 7

• حورا

وای وحشتناکه هر اتفاق دیگه هم میتونه رخ بده 48

ترسیدم 79

• maryamlondon1

من با فر ماکرویوو مشکل دارم. ساعت آن را تنظیم می کنم اما دوباره جلو می رود.\"

\"فر ماکرویوو من حدود 7 دقیقه جلو رفته است.\"

89 عجیبه

• SaMaN TaJ

یاد فیلم lost افتادم........شاید اونجا هم جزیره بازی باشه!!!! 50

• Mahboob

نقل قول: Kishe Mehr
    مومن چرا چرت و پرت میگی؟ اخه مگه ساعت مچی و ساعت زنگدار با برق شهر کار می کنند؟

شما یه ۲ یا ۳ بار بخونی‌ میگیری 43
    ( با این حرفت بعید میدونم) 32
    نمايش يا پنهان متن4

• چکاوک

میگم دندونای اون میمونه چه نازه تازه دراومده 8 4

• sanam

به خاطر فعالیت آتشفشانهای اون نواحیه که روی میدان مغناطیسی تاثیر میذاره 5

• ماهی

چقدر هیجان انگیزه 93

• gilas

چه خوب وقتی می خوای از خواب بلند بشی میدونی ساعت رفته جلو پس بازم میتونی بخوابی 890

نقل قول: Life Dream
    يعني علتش چي ميتونه باشه!

کار یوفو هستش مگه بهت نگفتن 10

• Kishe Mehr

شما یه ۲ یا ۳ بار بخونی‌ میگیری 43
    ( با این حرفت بعید میدونم) 32

22 کفته تمام ساعت های الکترونیکی نگفته که ساعتهایی که با برق شهر کار میکنن 4

• Aramesh

نقل قول: چکاوک
    میگم دندونای اون میمونه چه نازه تازه دراومده 8 4

23 23 23

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: