₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » لطفاً کلید نکنید

بدون عکس

لطفاً کلید نکنید

587 بازدید، 18 پست، نویسنده: pedraam

• pedraam

دوستان عزیز خیلی ممنون از تبریک هایی که به من و سایر آقایون میگید اما اگر میخواید طی این تبریکا چهار تا چیز دیگه هم بارمون کنین بابا بیخیال دستتون درد نکنه.

بی شوخی هر روز میتونه روز آدمو انسانیت باشه . هر روز ما میتونیم کاری کنیم که به مرد یا زن بودنمون نه بلکه به انسانیت و آدم بودنمون افتخار کنیمو ازش لذت ببریم .نمی خوام بحث رو معنوی کنم میشه تو زمینه های مختلف :اخلاقی و رفتاری و کاری و ... به خودمون افتخار کنیم حتی شرکت تو یه مسابقه فوتبال.
    شاید از نظر سنی به جایی رسیدیم که هدیه های مادی اونقدرها خوشحالمون نکنه .اون چیزیکه این روز رو با سایر روزا برای ما متفاوت میکنه اینه که احساس میکنیم تو این روز هر تبریکی که از طرف خانومی به ما گفته میشه یعنی اون خانوم رضایت نسبی از ما داره و این برای ما کافیه .
    حالا اگه میخواین اینجوری بهمون تبریک بگین من بقیه آقایونو نمی دونم اما چون بنده ازشما کاملاً رضایت دارم روز مرد رو با کمال میل و با رضایت تمام تقدیم میکنم به شما پس لطفاً
    تصویر در دسترس نیست

نکنید

خانومای عزیز روز مرد بر شما مبارک
    287 287 287 287 287 287

• mojde

اولاً اول دوماً برمیگردم

• ماهی

من متوجه منظورتون نشدم؟ 7
    برا تبرک گفتنمونم شرط و شروط می ذارید؟ 79
    شایدم من متوجه نشدم 7
    باشه.هر چی شما بگید.این هفته هفته ی شماست 8

• gilas

چی میگه این 453

اگه تبریک نمی خوای خوب نخوا 66 اصلانش کی به شما تبریک گفت 804
    به خالم میگم زدی تو ذوق بچه مردم 79

• pedraam

من که واضح گفتم بحث سر منت گذاشتن و تیکه و ....برای روز مرده که منم اونو بخشیدم به شما 3

• gilas

نقل قول: pedraam
    من که واضح گفتم بحث سر منت گذاشتن و تیکه و ....

جااااااااااااااااان 13

فکر کنم سر صبحی سرت به یه جای خورده 4
    کدوم منت و تیکه اگه اینطوره روز زن هم شما آقایون منت گذاشتین و کلی تیکه بارمون کردین 804

اشتباه به عرضتون رسوندم 3 این روز برای اینه که یه طور ویژه و خاص از مردا و پدرا تشکر و قدردانی بشه همین 1

حالا اگه شما نمی خواین اصراری نیست تبریک نمیگیم 3

خاله جونم کادوشو بیار برا من 93

• arash52

همینو بگو والا 32

• Kishe Mehr

والاااااااا با این نوناشون 4

• maryamlondon1

اون چیزیکه این روز رو با سایر روزا برای ما متفاوت میکنه اینه که احساس میکنیم تو این روز هر تبریکی که از طرف خانومی به ما گفته میشه یعنی اون خانوم رضایت نسبی از ما داره و این برای ما کافیه .

6 46 روز مرد پدر پسر مذکر مبارک کلی راضی هستیم 4

• mojde

پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدرام 43

• hadi04

pedraam,
    منظور پدرام جان اینه که راحت باشید و تبریک بگید البته اگر دوست دارید و ازمون راضی هستید وگرنه ... اصلا ولش کن 17
    نقل قول: Kishe Mehr
    والاااااااا با این نوناشون

والا 4

• gilas

نقل قول: hadi04
    منظور پدرام جان اینه که راحت باشید و تبریک بگید البته اگر دوست دارید و ازمون راضی هستید وگرنه ... اصلا ولش کن

نمی خوام به پدرام خان تبریک نمیگم قهلم 804

از صمیم قلب و مهربونی اومدیم تبریک بگیم زد تو پرمون نمیخوام دیگه 804

تو هم اون ماله رو بزار زمین ایشون حرفشو زد دیگه 4

• چکاوک

مرسی از این همه لطفت آقای پدرام 56

• ژنرال

لطفاً کلید نکنید

والا ما تا الانشم هیچ کاری با کلید نمیکردیم جز اینکه مینداختیم توی قفلو بازش میکردیم 99

• Life Dream

با اينكه منم زياد نفهميدم چي ميگي، ولي علا كل في حال با شما موافقم، با اين نوناشون!! 83
    روز پدر بر مادران مبارك باد، اينم نخواستيم باشه براي خودتون 83

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: