دوستان عزیز خیلی ممنون از تبریک هایی که به من و سایر آقایون میگید اما اگر میخواید طی این تبریکا چهار تا چیز دیگه هم بارمون کنین بابا بیخیال دستتون درد نکنه.
بی شوخی هر روز میتونه روز آدمو انسانیت باشه . هر روز ما میتونیم کاری کنیم که به مرد یا زن بودنمون نه بلکه به انسانیت و آدم بودنمون افتخار کنیمو ازش لذت ببریم .نمی خوام بحث رو معنوی کنم میشه تو زمینه های مختلف :اخلاقی و رفتاری و کاری و ... به خودمون افتخار کنیم حتی شرکت تو یه مسابقه فوتبال. شاید از نظر سنی به جایی رسیدیم که هدیه های مادی اونقدرها خوشحالمون نکنه .اون چیزیکه این روز رو با سایر روزا برای ما متفاوت میکنه اینه که احساس میکنیم تو این روز هر تبریکی که از طرف خانومی به ما گفته میشه یعنی اون خانوم رضایت نسبی از ما داره و این برای ما کافیه . حالا اگه میخواین اینجوری بهمون تبریک بگین من بقیه آقایونو نمی دونم اما چون بنده ازشما کاملاً رضایت دارم روز مرد رو با کمال میل و با رضایت تمام تقدیم میکنم به شما پس لطفاً
اون چیزیکه این روز رو با سایر روزا برای ما متفاوت میکنه اینه که احساس میکنیم تو این روز هر تبریکی که از طرف خانومی به ما گفته میشه یعنی اون خانوم رضایت نسبی از ما داره و این برای ما کافیه .
pedraam
بی شوخی هر روز میتونه روز آدمو انسانیت باشه . هر روز ما میتونیم کاری کنیم که به مرد یا زن بودنمون نه بلکه به انسانیت و آدم بودنمون افتخار کنیمو ازش لذت ببریم .نمی خوام بحث رو معنوی کنم میشه تو زمینه های مختلف :اخلاقی و رفتاری و کاری و ... به خودمون افتخار کنیم حتی شرکت تو یه مسابقه فوتبال.
شاید از نظر سنی به جایی رسیدیم که هدیه های مادی اونقدرها خوشحالمون نکنه .اون چیزیکه این روز رو با سایر روزا برای ما متفاوت میکنه اینه که احساس میکنیم تو این روز هر تبریکی که از طرف خانومی به ما گفته میشه یعنی اون خانوم رضایت نسبی از ما داره و این برای ما کافیه .
حالا اگه میخواین اینجوری بهمون تبریک بگین من بقیه آقایونو نمی دونم اما چون بنده ازشما کاملاً رضایت دارم روز مرد رو با کمال میل و با رضایت تمام تقدیم میکنم به شما پس لطفاً
نکنید
خانومای عزیز روز مرد بر شما مبارک
mojde
ماهی
برا تبرک گفتنمونم شرط و شروط می ذارید؟
شایدم من متوجه نشدم
باشه.هر چی شما بگید.این هفته هفته ی شماست
gilas
اگه تبریک نمی خوای خوب نخوا
به خالم میگم زدی تو ذوق بچه مردم
pedraam
gilas
جااااااااااااااااان
فکر کنم سر صبحی سرت به یه جای خورده
کدوم منت و تیکه اگه اینطوره روز زن هم شما آقایون منت گذاشتین و کلی تیکه بارمون کردین
اشتباه به عرضتون رسوندم
حالا اگه شما نمی خواین اصراری نیست تبریک نمیگیم
خاله جونم کادوشو بیار برا من
KuRoSh
arash52
Kishe Mehr
بهونه
maryamlondon1
mojde
hadi04
منظور پدرام جان اینه که راحت باشید و تبریک بگید البته اگر دوست دارید و ازمون راضی هستید وگرنه ... اصلا ولش کن
والا
gilas
نمی خوام به پدرام خان تبریک نمیگم قهلم
از صمیم قلب و مهربونی اومدیم تبریک بگیم زد تو پرمون نمیخوام دیگه
تو هم اون ماله رو بزار زمین ایشون حرفشو زد دیگه
چکاوک
ژنرال
والا ما تا الانشم هیچ کاری با کلید نمیکردیم جز اینکه مینداختیم توی قفلو بازش میکردیم
mati
Life Dream
روز پدر بر مادران مبارك باد، اينم نخواستيم باشه براي خودتون
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→