ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ذرت براي مبتلايان به كم خوني مفيد است
Mahboob
جام جم آنلاين: متخصصان تغذيه ميگويند ذرت به دليل اينكه غني از ريزمغذيهاست ميتواند يك ميان وعده بسيار مطلوب و مفيد باشد.
به گزارش ايسنا، ذرت يك منبع غني از ويتامين B1 است كه در سوخت و ساز كربوهيدراتها استفاده ميشود، سرشار از ويتامين B5 است كه به فعاليتهاي فيزيولوژيكي در بدن كمك ميكند، حاوي فوليت است كه در توليد سلول هاي جديد نقش قابل ملاحظهاي دارد و حاوي مقادير قابل توجهي ويتامين C است كه براي مقابله با بيماري ها مفيد است. به دليل اين مزاياي تغذيهاي، متخصصان تاكيد دارند كه ذرت را در رژيم غذايي روزانه خود بگنجانند.
ذرت علاوه بر اينها، سرشار از فيبر خوراكي است كه به شما كمك ميكند با مشكلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل يبوست مقابله كنيد.
فيبر خوراكي همچنين به پايين آوردن سطح كلسترول خون كمك ميكند، احتمال ابتلا به سرطان روده را كاهش ميدهد و در عين حال براي كمك به كاهش ميزان قند خون در افراد مبتلا به ديابت مفيد است.
بنا بر اين گزارش، اسيد فوليك موجود در ذرت نيز در پيشگيري از نارسايي مادرزادي لوله عصبي موثر است.
كارشناسان توصيه ميكنند افرادي كه به كم خوني مبتلا هستند ذرت بخورند. مخلوط ذرت با فلفل سبز و پياز تركيب بسيار خوشمزهاي است كه در عين حال خواص فوق العادهاي نيز دارد.
بروبکس بزنید تو کار ذرت خوردن ... ولی ...
من دلم واسه ذرت جادویی ایران که با سس مایونز و ادویه و اینا بود تنگ شده
یعنی الآن اساسی دارم دق می کنم
دلشاد
نمايش يا پنهان متن
بهتر نبود تو بخش سلامت میزاشتیmz56mz
من بلال (ذغالى)دوست دارم
چکاوک
نخبه
KuRoSh
یادش بخیر اون زمون که روزی نبود بلال نخورم
Mahboob
کاملا موافقم انجام شد
mz56mz,
عمو
جای منم مصرف کن
ها شیرین منم این روزا یه چیزایی دلم میکشه که گیر نمیاد جاش غصه می خورم
حالا واسه خاطر من برو بخور بفرست به روحم شاد بشم
mati
حورا
Kishe Mehr
فردا بعد از ذرت مکزیکی میرم خیابون ارم بلال هم میخورم
نمايش يا پنهان متن
راستی بلال اومده یعنی؟مرسی محبوبی
Mahboob
میخوای تا من فردا برم تو خیابون ملاصدرا بخرم جات بخورم
اییییش خوب برو بخور خیال کردی واسه من مهمه
نمايش يا پنهان متن
gilas
ماهی
شیرین به این زودی خبریه؟
نمايش يا پنهان متن
خیلی دوست دارم.به شرط اینکه نخ دندون همرام باشه.
Kishe Mehr
اییییش خوب برو بخور خیال کردی واسه من مهمه
نمايش يا پنهان متن
عرق شاطره و نسترن چی؟
ماهی
آخ جون.نی نی
تازه علوسمون نی نی داله
یعنی واقعا نی نی داله؟
Kishe Mehr
به احتمال زیاد پسره
نخبه
تازه علوسمون نی نی داله