از جنس كدام نور بودي ستاره من؟ كه جسارت با تو بودن در من جنبيد؟ و من چه عاشقانه به رويت لبخند زدم ...و تو چه مهربانانه لبخندم را پاسخ گفتي و اين شد "عاشقانه ي آرام "من و تو
▧ تصویر در دسترس نیست
شب که می شود نبودن هایت را زير بالشم مي گذارم و شجاعت خود را زير سوال ميبرم... دوام می آورم تا فردا؟
▧ تصویر در دسترس نیست
سكوت من فرياد بلند دوست داشتن توست.... دوست داشتن تو افسانه نيست... باورش كن
▧ تصویر در دسترس نیست
نميدانم چه بايد كرد بمانم يا كه بگريزم اگرخواهي بمانم: با تو ميبازم جواني را اگر خواهي كه بگريزم: چه سازم زندگاني را نميدانم چه بايد كرد؟؟صداي قلب من وتو ناهماهنگ است!! "
▧ تصویر در دسترس نیست
" ويليام شكسپير ميگويد: دوستي؛نعمت گرانبهايي است كه خوشي را دو برابر ميكند وبه بد بختي تخفيف ميدهد. "
▧ تصویر در دسترس نیست
" راز عشق ورزیدن به هر چیزی . درک این جمله است :روزی شاید ازدست برود "
▧ تصویر در دسترس نیست
" کاش مردم بدانند چقدر زود دیر می شود ..یایید تا وقتی احساسی هست همدیگر را متابل دوست داشته باشیم نه اینکه برویم و وقتی فهمیدیم اشتباه کردیم و برگردیم و بخواهیم جبران کنیم ..چون دیگر بی فایده اسن چون خیلی زود دیر میشود ...
" خنده هایم شکلاتی شده اند..!!!زیادی خالص....تلخ تلخ!! "
▧ تصویر در دسترس نیست
" وقتی فقط به خاطر پری قصه بخواهی قهرمان داستان شوی آخرش چیزی نخواهی شد جز همون کلاغی که به خونش نرسید "
▧ تصویر در دسترس نیست
" سكوت من فرياد بلند دوست داشتن توست.... دوست داشتن تو افسانه نيست... باورش كن... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" نميدانم چه بايد كرد بمانم يا كه بگريزم اگرخواهي بمانم: با تو ميبازم جواني را اگر خواهي كه بگريزم: چه سازم زندگاني را نميدانم چه بايد كرد؟؟صداي قلب من وتو ناهماهنگ است!! "
▧ تصویر در دسترس نیست
" ويليام شكسپير ميگويد: دوستي؛نعمت گرانبهايي است كه خوشي را دو برابر ميكند وبه بد بختي تخفيف ميدهد. "
▧ تصویر در دسترس نیست
" راز عشق ورزیدن به هر چیزی . درک این جمله است :روزی شاید ازدست برود "
▧ تصویر در دسترس نیست
" کاش مردم بدانند چقدر زود دیر می شود ..یایید تا وقتی احساسی هست همدیگر را متابل دوست داشته باشیم نه اینکه برویم و وقتی فهمیدیم اشتباه کردیم و برگردیم و بخواهیم جبران کنیم ..چون دیگر بی فایده اسن چون خیلی زود دیر میشود ... "
" پائيز ، بهانه اي ست براي گريستن درخت ، و گرنه بهار هم ، دلش خون است ! اين را شكوفه هاي سرخ مي گويند . "
▧ تصویر در دسترس نیست
" هر چیز را هم تقصیر من بیندازی....عاشق شدن من تقصیر توست! "
▧ تصویر در دسترس نیست
" وقتی فقط به خاطر پری قصه بخواهی قهرمان داستان شوی آخرش چیزی نخواهی شد جز همون کلاغی که به خونش نرسید "
▧ تصویر در دسترس نیست
" بیسوادان قرن 21:کسانی نیستند که نمی توانند بخوانند وبنویسند&بلکه کسانی هستند که نمی توانند اموختهای کهنه را دور بریزند ودوباره بیاموزند. "
▧ تصویر در دسترس نیست
" دستم\" را بگير و مرا ببر به دور \"دست\" هايی که در \"دست رس \" هيچ \"دستی\" نباشم "
▧ تصویر در دسترس نیست
" دیگر نمیتوانم متن های طولانی را تا آخرش بخوانم تقصیر خودت بود آمدی ...رفتی ... به هر چه کوتاه ... عادتم دادی .. "
▧ تصویر در دسترس نیست
" دنيا وقتي كوچكتر از هميشه به نظر رسد كه عكس آنهايي را كه تا ديروز كنارت بوده اند بر روي ديوار ببيني "
▧ تصویر در دسترس نیست
" كوتاه است، قواعد را بشكن، سريع فراموش كن، به آرامي ببوس، واقعاً عاشق باش، بدون محدوديت بخند، و هيچ چيزي كه باعث خنده ات ميگردد را رد نكن "
▧ تصویر در دسترس نیست
" به رود زمزمه گر گوش كن........كه مي خواند.......سرود رفتن و..... رفتن و.... دل سپردن را "
▧ تصویر در دسترس نیست
" خنده را معنایی از سرمستی نکن ، آنکه می خندد غمش بی انتهاست "
▧ تصویر در دسترس نیست
" صبر کن عشق زمین گیر شود بعد برو یا دل از دیدن تو سیر شود بعد برو تو اگر کوچ کنی قلب خدا می شکند صبر کن گریه به زنجیر شود بعد برو ... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" روزی گفتی شبی کنم دلشادت وز بند غمان خود کنم آزادت دیدی که از آن روز چه شبها بگذشت وز گفته ی خود هیچ نیامد یادت؟ "
▧ تصویر در دسترس نیست
" در ابعاد این عصر خاموش من از طعم تصنیف در متن ادراک یک کوچه تنهاترم بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است و تنهایی من شبیخون حجم ترا پیش بینی نمی کرد. و خاصیت عشق همین است کسی نیست بیا زندگی را بدزدیم و آنوقت میان دو دیدار تقسیم کنیم.... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" قـــلــبم را عــــــصب کـــــــــشــــــــی کرده ام دیگـر نه از ســـــــــردی نگـــــــــاهی می لرزد . . . ؛. . . و نـه از گرمــــــــی آغوشــــــــی مــــــــی تپد"
وای چه احساساتی شدم من ... چقدر جینگول شدم من ... همش حیرون شدم من ... پر از احساس شدم من ... ببین شاعر شدم من ... چقدر باحال شدم من ....... دیدی دیدی شعر گفتم
Yalda Anwari
كه جسارت با تو بودن در من جنبيد؟
و من چه عاشقانه به رويت لبخند زدم
...و تو چه مهربانانه لبخندم را پاسخ گفتي
و اين شد
"عاشقانه ي آرام "من و تو
نبودن هایت را
زير بالشم مي گذارم
و شجاعت خود را زير سوال ميبرم...
دوام می آورم تا فردا؟
" هر چیز را هم تقصیر من بیندازی....عاشق شدن من تقصیر توست! "
mati
مرسی
حورا
Kishe Mehr
very ghashang
merci
KuRoSh
این جا رو نتونستم بخونم یلدا جان
ممنون
mz56mz
چکاوک
SaMaN TaJ
خیلی قشنگ بود......
میترسم یه چیزی بگم بعد دیگه کچلم کنن، ش..... و م......
Yalda Anwari
ساحل ناقلا
sanam
Mahboob
پر از احساس شدم من ... ببین شاعر شدم من ... چقدر باحال شدم من .......
دیدی دیدی شعر گفتم
Yalda Anwari
به کی؟؟
فداتتتتت
پر از احساس شدم من ... ببین شاعر شدم من ... چقدر باحال شدم من .......
دیدی دیدی شعر گفتم
ای جانننننننننننننننن دلم
gilas
Yalda Anwari
مثل خودت
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→