"دلم پرواز می خواهد دلم با تو پریدن در هوای باز می خواهد دلم آواز می خواهد دلم از تو سرودن با صدای ساز می خواهد دلم بی رنگ و بی روح است دلم نقاشی یک قلب پر احساس می خواهد"
▧ تصویر در دسترس نیست
"مهربانیت از دور چه نزدیک است ، عجیب حس می کنم که جغرافیا دروغ تاریخ است. "
▧ تصویر در دسترس نیست
" من رشتۀ محبت تو پاره میکنم // شاید گره خورَد به تو نزدیکتر شوم "
▧ تصویر در دسترس نیست
" روزگاري جاده بودم جاده اي پر از تردد، جاده اي كز رفت و آمد لحظه اي خالي نميشد. من كه بسياري غريبان را به آبادي رساندم عاقبت من ماندم و ويرانه تنهايي خويش... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" وقتی تو نیستی دلم میگیره... دیگه برام این زندگی معنا نداره... می خوام نمونم تو بی خیالی... اخه زمونه هی برام دوری میاره... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" تنها گرگها نیستند که لباس میش می پوشند... گاهی پرستوها هم لباس مرغ عشق برتن می کنند... عاشق که شدی کوچ میکنند... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" تو مثل لاله ی پیش از طلوع دامنه ها _که سر به صخره گذارد, غریبی و پاکی ترا,ز وحشت توفان ,به سینه می فشرم عجب سعادت غمناکی ! "
▧ تصویر در دسترس نیست
" اگر از جنگ باز آیند... وطن به ایشان یک عصای گدایی می بخشد ... و اگر در جنگ بمیرند ... فراموشی بر گور آنها و نام آنها می ریزند ...شاندور پتوفی "
▧ تصویر در دسترس نیست
" آنجا هر روز... چوپانكي تنها... در ني ني نگاه تو ني ميزند... براي رمه ي آهوان بي شمارش... شاپور جورکش "
▧ تصویر در دسترس نیست
" این جهان کوه است و فعل ما ندا/ باز میگردد نداها را صدا ایمان داشته باش یه روزی تاوان دل شکستن هامون رو میدیدیم ایمان داشته باش دنیا رو مهندس کاینات طوری طراحی کرده که اعمالمون به خودمون بر می گرده/ خدا هست. "
▧ تصویر در دسترس نیست
" آخرین تماشایت را پلک نزدم که مبادا , تصویرت در چشمانم آواره گردد . "
▧ تصویر در دسترس نیست
" دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... اي غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکد يگــرنگــــاه کنيم "
\" دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... اي غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکد يگــرنگــــاه کنيم
Yalda Anwari
دلم با تو پریدن در هوای باز می خواهد
دلم آواز می خواهد
دلم از تو سرودن با صدای ساز می خواهد
دلم بی رنگ و بی روح است
دلم نقاشی یک قلب پر احساس می خواهد"
چقدر امشب حس می کنم نبود تو را ...
صدایت در گوشم می پیچد و من می گویم
- هان مرا صدا کرد ی ؟
دلم تنگ است ...
صدایم کن ...
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
.
.
.
.
Aramesh
آخـــی... خیلی با احساس بود یلدا جونم مرسی
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
maryamlondon1
\" دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... اي غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکد يگــرنگــــاه کنيم
دلشاد
بهونه
Yalda Anwari
پری سا
ساحل ناقلا
مخلوط کن
gilas
Yalda Anwari
ساحل ناقلا ,
Gormesabzi,
gilas,
آخرین ورود: