₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » سوالی دارم در حد تیم ملی‌ ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » سوالی دارم در حد تیم ملی‌ ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

سوالی دارم در حد تیم ملی‌ ...

816 بازدید، 26 پست، نویسنده: koorosh kabir

• gilas

koorosh kabir,

کوروش جان اینجا سفارشات رو نمی تونم قبول کنم یا تو فروشگاه بنویس یا پیغام کن برام 3

• Holtek

نقل قول: ماهی
    بشکه اش را با گریس و وازلین
    بر ته مستضعفین جا کرده اند

بی ادب 404
    نمايش يا پنهان متن23

• هاچو هاچو

نقل قول: koorosh kabir
    لطفا به (ساحل ناقلا ،هاچو هاچو،ماهی‌.شاپرک) یه فروند بوفی برنز هدیه داده شود

داداش اگه میخوای اینجوری هدیه بدی که ما بریم همون بشکه هارو بگیریم،حداقل یک 492 که گیرمون میومد 37

• hadi04

كوروش جون جيگر اونجا كه مي فرماييد خارجه هست
    من در مورد وطن ميگفتم آخه اينجا تنها جايي كه بطري ها رو پس ميگيرن كنار رودخونه ها و توي طبيعت و جنگلهاي شمال براي زيباتر سازي محوطه با آشغالهاي مختلف هست و جاي ديگه اي ازمون قبول نمي كنن 4

• maryamlondon1

نقل قول: koorosh kabir
    لطفا به (ساحل ناقلا ،هاچو هاچو،ماهی‌.شاپرک) یه فروند بوفی برنز هدیه داده شود . دوست داشتم به همه هدیه بدم ولی‌ چه کنم که ما فقیریییییییییم و پول نداریییییییییییم

کورش جان حالا که فقیری پول نداری .. برم پشکه های نفت با نفتش از همون نصر الله خرسه پس بگیرم 351

• بندری

وقتی ما تو وزارت نفت بودیم که نفتا رو تو کیسه فریزر می ریختیم می دادیم بهشون برا صرفه جویی تا کلی هم پول عاید مملکت می شد بابت صرفه جویی بشکه ولی اینا هم البته نفتشو بدون بشکه باهاشون حساب می کنن . منتها پول بشکه ها شو میدن لبننان و سوریه و ونزوئلا و ..... 4
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: