ما که هر چی داریم با همیم هیچ وقتم کادو برام مهم نبوده مهم دل خوش و اخلاق خوبه یه شاخه گل یه بغل یه جمله قشنگ از ته قلب از هزاران کادو برام بیشتر می ارزه روحیه میده عشق میده... 8
روز زن که میشه کلی کادو و شام و بیرون و فشفشه و شادی و...... زیر لب این شعر رو میخونم . صفا دارد شکست ساغرو پیمانه و توبه *** بیا در مجمع رندان که بشکن بشکن است امشب اما روز مرد وقتی شب میشه و هر چی انتظار که یک شاخه گل بیاد و خبری نمیشه بخاطر اینکه باز به خودم دلداری بدم این شعر رو می خونم بسی تیر و دیماه و اردیبهشت *** بیاید که ما خاک باشیم و خشت اینجوری یخورده اروم میشم
مرد میگه : خوب معلومه عزیزم ، اگه دوست نداشتم چطور می تونستم هر شب بیام خونه پیشت وقت و عمرم رو تلف کنم!!!
مرسي مستانه عزيز، اين از همشون باحالتر بود منم روز مرد رو به بانوان عزيز تبريك ميگم
نقل قول: Kishe Mehr
یکی از نویسندگان بزرگ ( قطعا مرد بوده، اخه مگه نویسنده ی بزرگ خانوم هم داریم؟ ) در ابتدای کتابش نوشته تقدیم به خانم مهربانم که در نبودش به من کمک کرد تا کتابم را بنویسم
البته روز زن که بود ماشالا کاسبیتون سکه شد که ولی خدایی همه که واسه زنشون طلا نمیگیرن چیزای دیگه هم میگیرن ولی واسه مردها نمی دونم چه حکمتیه فقط جوراب میخرن فکر کنم خانومها توی این روز قدرت انتخابشون رو از دست میدن
البته روز زن که بود ماشالا کاسبیتون سکه شد که ولی خدایی همه که واسه زنشون طلا نمیگیرن چیزای دیگه هم میگیرن ولی واسه مردها نمی دونم چه حکمتیه فقط جوراب میخرن
وقتی خداوند مرد را آفرید پشیمان شد پس زن را آفرید تا جون اونو بگیره!
ای وای از دست مستانه جان محشر کردی من تو خانه دارای 6 سبیلو هستم بنا براین کمی کوتاه میام واین روز به همه سبیلوا تبریک عرض می کنم واین گل نا قابل تقدیمشون می کنم
مستانه
خداروشکر عزیزم
ژنرال
mz56mz
دوم اينقدر پول اوردم كه دوستم داشته باشييييييييييييييييييييييييييييييد
خانمها تو صف لطفا
▧ تصویر در دسترس نیست
مستانه
من که خودتو همینطور خشکو خالی بدون پول دوست دارم
Holtek
محسن صائب
زیر لب این شعر رو میخونم
.
صفا دارد شکست ساغرو پیمانه و توبه *** بیا در مجمع رندان که بشکن بشکن است امشب
اما
روز مرد وقتی شب میشه و هر چی انتظار که یک شاخه گل بیاد و خبری نمیشه
بخاطر اینکه باز به خودم دلداری بدم
این شعر رو می خونم
بسی تیر و دیماه و اردیبهشت *** بیاید که ما خاک باشیم و خشت
اینجوری یخورده اروم میشم
hadi04
دوست داشتني
حساس
عاقل
مدير
مدبر
خلاق و فداكار مباركمون باشه
فقط خودمون ميدونيم كه چه جواهري هستيم والا
چکاوک
Life Dream
مرسي مستانه عزيز، اين از همشون باحالتر بود
منم روز مرد رو به بانوان عزيز تبريك ميگم
Galexy
حورا
-------------------------
عکس کوچک
▧ تصویر در دسترس نیست
carlos
اونم از ارزوناش
hadi04
carlos
آرسام بهش بگو سوناتا 2011 بگیره
اگه میزدیم تو کار جوراب تا حالا میلیاردر بودیم
hadi04
سوناتا yf
البته روز زن که بود ماشالا کاسبیتون سکه شد که ولی خدایی همه که واسه زنشون طلا نمیگیرن چیزای دیگه هم میگیرن ولی واسه مردها نمی دونم چه حکمتیه فقط جوراب میخرن فکر کنم خانومها توی این روز قدرت انتخابشون رو از دست میدن
carlos
فکر کن
هر دوتاش پولش از جیب آقایون میره
maryamlondon1
ای وای از دست مستانه جان محشر کردی
اخه گناه دارن بیچاره ها
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
hadi04
خوب جيب رو واسه همين اختراع كردن ديگه
ژنرال
hadi04
واسه اينكه تفاوت مرد و نامرد مشخص بشه