ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نظرتو راجع به شخصیت نفر قبلیت بگو
maryamlondon1
الهی فدات شم .صنم عزیزم بهترین دختر دنیا .مهربون دانا وبا کلاس وقتی با او حرف میزنم .احساس ارامش بهم دست میده اینگار سالهای سال اون میشناسم ..خیلی دلم میخواهد یک بار که شده ببینمش .ولی خانه اش از من کمی دوره.ارزوی موفقیت وسر بلندی براش دارم
Aramesh
آرامش فدات بشه مریم جونم من غلط میکنم اتفاقاً برای شما احترم خاصی قائلم و برام عزیز بودی و هستی
مامان مریم
مدیر و مدبر دلسوز غمخوار و مهربون و حساس رو کارهای بد ( اگه کار بدی بکنی با مامان مریم طرفی ) خلاصه که ماه و از نظر من همبشه دوست داشتنی
sanam,
اما صنم خودمون
ساحل ناقلا
خاله الامش خوب مهربونه همسادهی ماست پولدارن ولی مافقیلیم
داداسی من شبح هستم
Kishe Mehr
The one
Aramesh
از دست شیرین زبونیای تو
ساحل ناقلا,
شیرین زبون شیطون بامزه و دوست داشتی
The one,
چقد این آقا مجی ما طرفدار داره خوش به حالت مجی چیکا کردی اینقد محبوبیت کسب کردی
اما هیفا خودمون خوش صحبت یا بهتر بگم خوش قلم جذاب و دوست داشتنی و شوخ طبع خلاصه که یه تیکه مــــاه...
راستی ممنون از موزیک زیبایی که گذاشتی
ژنرال
مگه هیفا به معنی گل اندام نیس؟
الهام
یکی از کاربران آروم سایت 3
Kishe Mehr
وای هیفا تونی؟
قال آیت الله سعید مجی مجتبی کیش مهر دامت برکاته : هر کس هیفا را دوست داشته باشد مرا دوست داشته و هر که مرا دوست داشته باشد هیفا را دوست داشته
ابجی ارامش نیست همه خودشون خوبن فکر میکنن منم خوبم
مخلوط کن
نمیدونم چی بگم!هل شدم!
levrone
به نظر من شخصیتش خیلی بَرجَستَست!
نخبه
نگران نباش هر کی از یاد ببره من هنوز یادمه هم خودت هم تاپیکهات هم توی جعبه گفتگو بودنات و علاقه ای که به زبان انگلیسی داری
الهام هم اون موقع ها که توی سایت بود یکی از فعالترینها بود تاپیکهای جالب و علمی میزاشت و فکر کنم تا جائیکه یادمه همش در مورد اینکه چطور ویدئو بزاره تو سایت سوال میکرد
دخمل خوب مهربون و دوستای قدیمی هم از یادش نرفته
مخلوط کن
نخبه
نگران نباش هر کی از یاد ببره من هنوز یادمه هم خودت هم تاپیکهات هم توی جعبه گفتگو بودنات و علاقه ای که به زبان انگلیسی داری
الهام هم اون موقع ها که توی سایت بود یکی از فعالترینها بود تاپیکهای جالب و علمی میزاشت و فکر کنم تا جائیکه یادمه همش در مورد اینکه چطور ویدئو بزاره تو سایت سوال میکرد
دخمل خوب مهربون و دوستای قدیمی هم از یادش نرفته
لیلا جونم یه دوست خوب مهربون با معرفت
Kishe Mehr
نمیدونم چی بگم!هل شدم!
به نظر من شخصیتش خیلی بَرجَستَست!
بهروز جان هلش نکن دست و پاشو گم نکن
نخبه,
مخلوط کن
عروس خانم با انرژی،اهل زندگی ،
Kishe Mehr,
فالگیر،طالع بین
نمايش يا پنهان متن
یکم هلم برطرف شه میام راجع به بقیه هم نظر مثبتم رو ارائه مینمایمنخبه
وای اونقدر حال میده سر به سر دیگران گذاشتن
اره واقعا وای به حال اونی که بخاد اذیتم کنه
مجی هم خیلی فهمیده و با معلوماته هم خیلی بیان خوبی داره .. همیشه پستهاش رو دوست دارم بخونم و دوست خوبیه زیاد سر به سرش میزارم و اذیتش میکنم بنده خدا صداش هم در نمیاد
هنوز چهرش تو ذهنمه که توی دربند خیلی ناراحت بودبرای من که یکم فکرم مشغول بود
اخ که چقدر اذیتت میکردم و دلت رو اب میکردم
بهروززززززززززززززززززززززززز یک کلمه اخر معرفته این بهم ثابت شدس
Aramesh
نخبه به معنای واقعی یعنی مکتشف
شیرین گل سرسبد بوفیلند
اهل معاشرت دوست داشتنی با یه قلب مهربون
نخبه
وای خیلی وقته کشف نکردم
ارامش واقعا خودش هم عین نام کاربریش ارامش میده به ادم.. اینو جدی میگم عاشق نام کاربریتم و اسمت بهم ارامش میده..خیلی خانمه.. مادری نمونه و همسری مهربان اهل زندگی و پایبند به خانواده
با همه مهربونه توی سایت و چاپلوسی هم تو خونش نیست
Kishe Mehr
حالا خوبه این فالگیری که گفتید هل بودید گفتید اگه هل نبودید دیگه چی میگفتید
وای با مونی؟؟؟؟؟؟
نمايش يا پنهان متن
وای به حالت اگه سوءاستفاده کنینمايش يا پنهان متن
البته منظورم سو = آب نیست بلکه سوءاستفاده هستنمايش يا پنهان متن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→