₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » نظرتو راجع به شخصیت نفر قبلیت بگو
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » نظرتو راجع به شخصیت نفر قبلیت بگو

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

نظرتو راجع به شخصیت نفر قبلیت بگو

1138 بازدید، 73 پست، نویسنده: Aramesh

• maryamlondon1

نقل قول: sanam
    مامان مریم یه قلب صاف و پاک و مهربون داره. یه سنگ صبور به تمام معنا برای منه که وقتی باهاش حرف میزنم انگار مامانم پیشمه

الهی فدات شم .صنم عزیزم بهترین دختر دنیا .مهربون دانا وبا کلاس وقتی با او حرف میزنم .احساس ارامش بهم دست میده اینگار سالهای سال اون میشناسم ..خیلی دلم میخواهد یک بار که شده ببینمش .ولی خانه اش از من کمی دوره.ارزوی موفقیت وسر بلندی براش دارم 11 6 8

• Aramesh

نقل قول: maryamlondon1
    ارامش از وقتی رفت شوهر کرد دیگه محلمون نمیذاره

آرامش فدات بشه مریم جونم من غلط میکنم اتفاقاً برای شما احترم خاصی قائلم و برام عزیز بودی و هستی 6 8 11
    مامان مریم
    مدیر و مدبر دلسوز غمخوار و مهربون و حساس رو کارهای بد ( اگه کار بدی بکنی با مامان مریم طرفی ) خلاصه که ماه و از نظر من همبشه دوست داشتنی 8
    sanam,
    اما صنم خودمون 6 حساس و دل نازک ولی اصلاً به روی خودش نمیاره اهل کتاب و مطالعه مهربون و سربه زیر و خاکی در کل یه قلب باصفا داره 8

• ساحل ناقلا

Aramesh,
    خاله الامش خوب مهربونه همسادهی ماست پولدارن ولی مافقیلیم 79 خیلی خانوم خوبیه یه پسلم داله اسمش کوروس میاد باهم آمپول بازی میتنیم 9 همیشه من به کوروس آمپول میزنم 56 مامان شاپلیک گفته تو این چیزا زرنگ باشم 56 خانوم خوبیه از اونایی که آدم دلش میخواد همش کنارش باشه 6

نقل قول: Life Dream
    شبح وار مياد و ميره

داداسی من شبح هستم 37 حالا بریم یوفو به مامانم میگم شیلشو حلالت نتنه 79

• Kishe Mehr

9 وای چرا همه خجالتم میدن311

نقل قول: الهام
    واسه من مثل 84 ميموني

9 میسی الهام جان . لطف دارید 311

نقل قول: levrone
    از رفاقتمون خیلی نگذشته ولی همیشه به مجتبی به عنوان یک آدم، با گیرایی بالا نگاه کردم و میکنم.

9 وای راس میگی داداش بهروز گل؟ مرسی عزیز. نظر لطف شماست 6 منم به داشتن دوستان خوبی مثل شما افتخار میکنم

نقل قول: حورا
    رک... صادق...باطن خوب... اصلا اهل ریا نیستن

9 مرسی حورا بانو... شما هم نظر لطفتونه 311

• Aramesh

ساحل ناقلا ,
    از دست شیرین زبونیای تو 23 6 11
    ساحل ناقلا,
    شیرین زبون شیطون بامزه و دوست داشتی 8

The one,

چقد این آقا مجی ما طرفدار داره خوش به حالت مجی چیکا کردی اینقد محبوبیت کسب کردی 1225

اما هیفا خودمون خوش صحبت یا بهتر بگم خوش قلم جذاب و دوست داشتنی و شوخ طبع خلاصه که یه تیکه مــــاه...
    راستی ممنون از موزیک زیبایی که گذاشتی
    6 11

• ژنرال

نقل قول: The one
    مجی یعنی هیفا و هیفا هم یعنی مجی

مگه هیفا به معنی گل اندام نیس؟ 37
    99

• الهام

نقل قول: میرزا
    الهام,
    یکی از کاربران آروم سایت 3

4 همچين آرومم نيستما 4

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    در مورد نفر قبلی هم بگم که برای من غیر قابل وصفه. چیزهایی که حتی نمیتونم با خودم در میون بذارم رو مجی میدونه. در واقع میتونم بگم مجی یعنی هیفا و هیفا هم یعنی مجی 65 4

وای هیفا تونی؟ 9 وای با مونی؟ 9 خب اینا که گفتی مربوط میشه به خوبی های خودته ... که منو محرم رازت میدونی آبجی 6

قال آیت الله سعید مجی مجتبی کیش مهر دامت برکاته : هر کس هیفا را دوست داشته باشد مرا دوست داشته و هر که مرا دوست داشته باشد هیفا را دوست داشته

نقل قول: Aramesh
    چقد این آقا مجی ما طرفدار داره خوش به حالت مجی چیکا کردی اینقد محبوبیت کسب کردی

ابجی ارامش نیست همه خودشون خوبن فکر میکنن منم خوبم 56 یعنی خوبی های خودشونو به من ربط میدن 9 311

• مخلوط کن

Aramesh,
    نمیدونم چی بگم!هل شدم! 9

• levrone

نقل قول: Gormesabzi
    نمیدونم چی بگم!هل شدم!

به نظر من شخصیتش خیلی بَرجَستَست! 3

• نخبه

چقدر زود از يادها رفتم

نگران نباش هر کی از یاد ببره من هنوز یادمه هم خودت هم تاپیکهات هم توی جعبه گفتگو بودنات و علاقه ای که به زبان انگلیسی داری 72
    الهام هم اون موقع ها که توی سایت بود یکی از فعالترینها بود تاپیکهای جالب و علمی میزاشت و فکر کنم تا جائیکه یادمه همش در مورد اینکه چطور ویدئو بزاره تو سایت سوال میکرد 25
    دخمل خوب مهربون و دوستای قدیمی هم از یادش نرفته 8

• مخلوط کن

به نظر من شخصیتش خیلی بَرجَستَست!

23 یعنی چی؟؟؟!! 23

• نخبه

چقدر زود از يادها رفتم

نگران نباش هر کی از یاد ببره من هنوز یادمه هم خودت هم تاپیکهات هم توی جعبه گفتگو بودنات و علاقه ای که به زبان انگلیسی داری 72
    الهام هم اون موقع ها که توی سایت بود یکی از فعالترینها بود تاپیکهای جالب و علمی میزاشت و فکر کنم تا جائیکه یادمه همش در مورد اینکه چطور ویدئو بزاره تو سایت سوال میکرد 25
    دخمل خوب مهربون و دوستای قدیمی هم از یادش نرفته 8

لیلا جونم یه دوست خوب مهربون با معرفت 72 عشق من 8 مامان خوشگلترین دختر دنیا 11 خیلی هم با مزه هستش .. 8 خلاصه که خیلی خیلی زیاد دوستش دارم 90

• Kishe Mehr

نمیدونم چی بگم!هل شدم!

به نظر من شخصیتش خیلی بَرجَستَست!

بهروز جان هلش نکن دست و پاشو گم نکن 4

نخبه,
    37 راستش شیرین دختر خوفیه. شیطونم هست. دیگه عاشق اذیت کردنه.وای به حال کسی که شیرین باهاش چپ بیفته. بعدش. وایسا الان میگم. دیگه اگه 24 ساعته بخوره سیر نمیشه 23 ( اون کله پاچه هه هنوز یادم نرفته 56 ) .. ولی مهربونه. دوست داره به دیگران کمک کنه. دیگه فعلا همینا.

• مخلوط کن

نخبه,
    عروس خانم با انرژی،اهل زندگی ، 6
    Kishe Mehr,
    فالگیر،طالع بین 4 83
    نمايش يا پنهان متنیکم هلم برطرف شه میام راجع به بقیه هم نظر مثبتم رو ارائه مینمایم

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    دیگه عاشق اذیت کردنه

وای اونقدر حال میده سر به سر دیگران گذاشتن 4 مخصوصا اونایی که خیلی با جنبه هستن مثل توئه خنگولک سایت 74

.وای به حال کسی که شیرین باهاش چپ بیفته.

اره واقعا وای به حال اونی که بخاد اذیتم کنه 94

دیگه اگه 24 ساعته بخوره سیر نمیشه ( اون کله پاچه هه هنوز یادم نرفته ) .. ولی مهربونه. دوست داره به دیگران کمک کنه. دیگه فعلا همینا.

904 اخ گفتی گشنم شد957 1113

مجی هم خیلی فهمیده و با معلوماته هم خیلی بیان خوبی داره .. همیشه پستهاش رو دوست دارم بخونم و دوست خوبیه زیاد سر به سرش میزارم و اذیتش میکنم بنده خدا صداش هم در نمیاد 9
    هنوز چهرش تو ذهنمه که توی دربند خیلی ناراحت بودبرای من که یکم فکرم مشغول بود46 خیلی مهربونه :

اون کله پاچه هه هنوز یادم نرفته

اخ که چقدر اذیتت میکردم و دلت رو اب میکردم 23

بهروززززززززززززززززززززززززز یک کلمه اخر معرفته این بهم ثابت شدس 8

• Aramesh

نخبه,
    نخبه به معنای واقعی یعنی مکتشف 10
    شیرین گل سرسبد بوفیلند 8 پرانرژی و فلفلی و خوش سر و زبون و بلا ,
    اهل معاشرت دوست داشتنی با یه قلب مهربون 11

• نخبه

نقل قول: Aramesh
    نخبه به معنای واقعی یعنی مکتشف

وای خیلی وقته کشف نکردم23 گویا وقتشه برم دنبال کشفیات جدید896

ارامش واقعا خودش هم عین نام کاربریش ارامش میده به ادم.. اینو جدی میگم عاشق نام کاربریتم و اسمت بهم ارامش میده..خیلی خانمه.. مادری نمونه و همسری مهربان اهل زندگی و پایبند به خانواده
    با همه مهربونه توی سایت و چاپلوسی هم تو خونش نیست1026

• Kishe Mehr

فالگیر،طالع بین

23 باور کن وقتی داشتم پست قبلیمو مینوشتم گفتم الانه که لیلا خانم بگن فالگیر معروف 247

یکم هلم برطرف شه میام راجع به بقیه هم نظر مثبتم رو ارائه مینمایم

حالا خوبه این فالگیری که گفتید هل بودید گفتید اگه هل نبودید دیگه چی میگفتید 23

نقل قول: نخبه
    مجی هم خیلی فهمیده و با معلوماته هم خیلی بیان خوبی داره .. همیشه پستهاش رو دوست دارم بخونم و دوست خوبیه زیاد سر به سرش میزارم و اذیتش میکنم بنده خدا صداش هم در نمیاد

وای با مونی؟؟؟؟؟؟ 9 وای شیرین تونی؟؟؟؟؟؟ 9
    نمايش يا پنهان متنوای به حالت اگه سوءاستفاده کنی 45

نمايش يا پنهان متنالبته منظورم سو = آب نیست بلکه سوءاستفاده هست 56

خیلی مهربونه

9 وای کم خجالتم بده میسی مهربونی از خودته

اخ که چقدر اذیتت میکردم و دلت رو اب میکردم

23 چیزی که عوض داره گله نداره 74
    نمايش يا پنهان متن45ولی یادش بخیر خیلی بدجور دلمو اب انداختی 23

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: