₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » اظهارات احمقانه مرد آمریکایی : من با ماشینم ازدواج کردم ...خیلی جالبه
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » اظهارات احمقانه مرد آمریکایی : من با ماشینم ازدواج کردم ...خیلی جالبه

بدون عکس

اظهارات احمقانه مرد آمریکایی : من با ماشینم ازدواج کردم ...خیلی جالبه

517 بازدید، 9 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

اظهارات احمقانه مرد آمریکایی : من با ماشینم ازدواج کردم و با آن رابطه عاشقانه دارم! 56

این آمریکایی ۵۹ ساله گفته است: من با ماشینم ازدواج کردم و با آن رابطه عاشقانه دارم!

بی باک:بعد از ترویج و گسترده شدن روابط شوم و غیراخلاقی همجنسگرایی و ازدواج با حیوانات در کشورهای غربی و به ظاهر متمدن و تبدیل به قانون شدن آن در برخی کشورها، حال آمریکایی ها هوس ازدواج با جامدات را در سر می پرورانند.

پس از اینکه چندی پیش یک زن آمریکایی از ازدواج خود با برج ایفل در پاریس خبر داد، این بار نوبت به ازدواج یک مرد آمریکایی با خودروی شخصی اش شده است.

"ادوارد اسمیث" یک آمریکایی ۵۹ ساله در اقدامی عجیب عاشق خودروی شخصی اش شد و اعلام کرد: من با ماشینم ازدواج کردم و با آن رابطه جنسی دارم!

بنا بر گزارش رسانه های آمریکایی ، این مرد اعلام کرده است که ماشین خود را بیش از زنش دوست دارد.

گفتنی است همسر دوست داشتنی این آمریکایی عجیب یک "فولکس واگن" مدل ۱۹۷۴ می باشد که قرار است رابطه صمیمانه این دو که گفته می شود به دور از هر گونه زندگی انسانی است، در شبکه " نشنال جئوگرافی" پخش شود.

"هلین فیشر " کارشناس روان شناسی در این باره گفت: اخیرا مسئله روابط جنسی افراد با جامدات و از این قبیل وسائل در آمریکا بسیار رایج شده که یکی از نادرترین بیماریهای روانی و مشکلات جنسی می باشد.

لازم به ذکر است که اخیرا یک زن آمریکایی نیز اظهار داشته است که با دیوار برلین رابطه عاشقانه دارد و احساس می کند که این دیوار نیاز شدیدی به رفتارهای رومانتیک دارد!

امیدوارم تکراری نباشه 68

• دلشاد

عجب احمقهایی پیدا میشه 83

• levrone

نقل قول: دلشاد
    عجب احمقهایی پیدا میشه

اشتباه نکن!
    اتفاقا خیلیم عاقله. با گذشت 6 دهه از زندگیش تازه فهمیده درک اون آهن قراضه از خانومش بیشتره ...

• carlos

مبارکش باشه 10
    ایشالاه به پای هم پیر بشن و خدا بهشون یه عالمه بچه بده 34 99 34

• maryamlondon1

نقل قول: دلشاد
    عجب احمقهایی پیدا میشه

100
    نقل قول: levrone
    اتفاقا خیلیم عاقله. با گذشت 6 دهه از زندگیش تازه فهمیده درک اون آهن قراضه از خانومش بیشتره

ای بابا بهروز جان شاید عمرا زن نداشته 4
    نقل قول: carlos
    ایشالاه به پای هم پیر بشن و خدا بهشون یه عالمه بچه بده

انشالله 23 6

• gilas

این شب جمعه ای خدا همه رو شفــــــــــــــــــــا بده 48

نقل قول: levrone
    اتفاقا خیلیم عاقله. با گذشت 6 دهه از زندگیش تازه فهمیده درک اون آهن قراضه از خانومش بیشتره ...

دکتر جکولم 22

• ژنرال

نقل قول: carlos
    ایشالاه به پای هم پیر بشن و خدا بهشون یه عالمه بچه بده 34 99 34

کلی دوا درمون کردن ولی بچه دار نمیشن 2
    دکترا گفتن زنه باکش سوراخه... یعنی منظورم ماشینس... 51
    ظاهراً فابریکشم پیدا نمیشه 66

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: