من در این وسوسه ی شهر دنبال کسی میگردم که شبیه همه نیست مثل آب است دلش مثل پروانه ظریف مثل تو رویایی و نفس میکشد از عشق خدا من در این وسوسه ی شهر پی نیمه ی گمشده ی آینه ها میگردم
▧ تصویر در دسترس نیست
دنبال من می گردی و حاصل ندارد موجی كه عاشق می شود ساحل ندارد باید ببندم كوله بار رفتنم را مرغ مهاجر هیچ جا منزل ندارد من خام بودم ، داغ دوری پخته ام كرد یك عمر پایت سوختم ، قابل ندارد من عاشقی كردم تو اما سرد گفتی از برف اگر آدم بسازی دل ندارد باشد ولم كن با خودم تنها بمانم دیوانه با دیوانه ها مشكل ندارد شاید به سرگردانی ام دنیا بخندد موجی كه عاشق می شود ساحل ندارد
▧ تصویر در دسترس نیست
ای ظرافت تپش قلب چکاوک ، تو را بر رفیع ترین قله احساسم قرار داده و با تمام وجود فریاد میزنم روشن ترین فرداها از آن تو باد
▧ تصویر در دسترس نیست
"آهای !!! روی احساسم پا نگذاریــد .. لیز میخوریــد کــه حالا بــه جای دلبستن ، یخ بسته ام! "
▧ تصویر در دسترس نیست
" آری تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است اما سهراب تو قضاوت کن ...... بر دل سنگ زمین جای من است!!! من نمی دانم که چرا این مردم ، دانه های دلشان پیدا نیست. صبر کن ای سهراب...!!! قایقت جا دارد...!؟؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم "
▧ تصویر در دسترس نیست
" اشتباه نکن بیش از آنکه دلم برای تو تنگ باشد برای آن منی که تو را نمیشناخت تنگ است "
▧ تصویر در دسترس نیست
" چشمانم پر ز تو بستم که نگریزی دهانم پر عطر نفست حبس کردم که بمانی رفتی چو قطره اشکی ز چشمم افتادی لعنتی تو تمام احساسم را به تاراج بردی با همه جز تو سنگ دل بودم "
▧ تصویر در دسترس نیست
" خوشبختی زن زیبایی است که در کنار دانایی خانه دارد... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" زندگي دفتري از خاطره هاست ، يك نفر در دل شب ،يك نفر در دل خاك ،يك نفر همدم خوشبختي هاست ، چشم تا باز كنيم عمرمان ميگذرد ، ما همه هم سفرو همگذريم ، آنچه باقيست فقط خوبي هاست . "
▧ تصویر در دسترس نیست
" لمس كن كلماتي را كه برايت مي نويسم تا بخواني و بفهمي چقدر جايت خاليست تا بداني نبودنت آزارم ميدهد لمس كن نوشته هايي را كه لمس نشدني است و عريان كه از قلبم بر قلم و كاغذ مي چكد لمس كن گونه هايم را كه خيس اشك است و پرشيار لمس كن لحظه هايم را تويي كه ميداني من چگونه عاشقت هستم لمس كن اين با تو نبودن ها را لمس كن...."
▧ تصویر در دسترس نیست
" زيبا هواي حوصله ابريست چشمي از عشق ببخشايم تا رود آفتاب بشويد دلتنگي مرا................. "
▧ تصویر در دسترس نیست
" چه کرده ای تو با دلم که نبض من صدای توست؟ چه کرده ای تو با سرم که فکر من هوای توست "
▧ تصویر در دسترس نیست
" بیاموزیم اگر کسی یادمان نکرد یادش کنیم، شاید او تنهاتر از ما باشد "
▧ تصویر در دسترس نیست
" آدم به زمین آید،این حادثه رویا نیست،این فرصت بی تکرار،عشق است،معما نیست "
▧ تصویر در دسترس نیست
" رنج را آشفته در لبخند پنهان می کنم×××× تا دلش از ما نگیرد هر کسی با ما نشست"
▧ تصویر در دسترس نیست
" در این زمانه که هیچ کس را نیست یار کسی به که می توان گفت که انسانم با تو خوشبخت ترین".
▧ تصویر در دسترس نیست
"چرا هیچ کس منو نفهمید هر وقت امدم حرف بزنم گفتن بله؟ شما؟ هر وقت صبر کردم گفتن زرنگی هر وقت بخشیدم گفتن بدی عاشق شدم خیانت دیدم رفتم تا فراموش کنم زخمم زد خدایا به که می توان تکیه کرد خیلی تنهام خدایا آغوشتو باز کن به اندازه یه قرن بغض تو گلوم جمع کردم .... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" مگذار گذاشت در دلت گم بشود .... مجذوب طلسم سیب و گندم بشود ... مگذار که زندگی به این شیرینی... قربانی یک سوء تفاهم بشود... مجنون گر ز آتش لیلی سرخ است ... یا لاله اگر به هر دلیلی سرخ است ... شرح دل ما حیف است که پنهان باشد ... این صورت ما به ضرب سیلی سرخ است... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" کجايي اي رفيق نيمه راهم... که من در چاه شبهاي سياهم... نمي بخشد کسي جز غم پناهم... نه تنها از تو نالم کز خدا هم... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" عاقبت يک روز مغرب محو مشرق مي شود... عاقبت غربي ترين دل نيز عاشق مي شود ... شرط مي بندم زماني که نه زود است و نه دير... مهرباني حاکم کل مناطق مي شود... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.""
▧ تصویر در دسترس نیست
بدان كه قلبت كوچك است پس نميتواني تقسيمش كني، هرگاه خواستي آنرا ببخشي با تمام وجودت ببخش كه كوچكيش جبران شود. "
▧ تصویر در دسترس نیست
" بیا فقط یک شب جایمان را عوض کنیم من معشوقه می شوم و تو عاشق باش، من خیانت می کنم و تو فراموش کن "
▧ تصویر در دسترس نیست
" زندگی باور می خواهد آن هم از جنس امید ک اگر سختی راه ب تو یک سیلی زد یک امید قلبی ب تو گوید ک خدا هست هنوز... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" عشق دردانه است و من غواص و دريا ميكده سر فرو بردم در آنجا تا كجا سر بر كنم\"حافظ شيرازي\" "
▧ تصویر در دسترس نیست
" آرام میشوم روزی یا شبی.. چه تفاوت دارد؟ بگذار چندی به تاخت بگذرد چه... آرام که شدم، تا ابد آرام خواهم بود... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" می خواهم سینه ام را بشکافم و بریزم بیرون اناری که کودکی به دیوار میکوبدش تمام درد هایش آهسته بر دیوار سر میخورد تا روی زمین نگاهش به آسمان دلش خالی و دیوار... کبود... "
▧ تصویر در دسترس نیست
" یکی بود.. عشقی نبود روزی رنج آمد و ماندگار شد صبر به مدرسه رفت .. اکابر .. و شاگرد اول همه خرف ها شد حالا شبها هزار و یک قصه از جنس شهرزاد برای نون و الف کام می خواند "
Yalda Anwari
دنبال کسی میگردم
که شبیه همه نیست
مثل آب است دلش
مثل پروانه ظریف
مثل تو رویایی
و نفس میکشد از عشق خدا
من در این وسوسه ی شهر پی
نیمه ی گمشده ی آینه ها میگردم
موجی كه عاشق می شود ساحل ندارد
باید ببندم كوله بار رفتنم را
مرغ مهاجر هیچ جا منزل ندارد
من خام بودم ، داغ دوری پخته ام كرد
یك عمر پایت سوختم ، قابل ندارد
من عاشقی كردم تو اما سرد گفتی
از برف اگر آدم بسازی دل ندارد
باشد ولم كن با خودم تنها بمانم
دیوانه با دیوانه ها مشكل ندارد
شاید به سرگردانی ام دنیا بخندد
موجی كه عاشق می شود ساحل ندارد
تو را بر رفیع ترین قله احساسم قرار داده
و با تمام وجود فریاد میزنم
روشن ترین فرداها از آن تو باد
" یکی بود.. عشقی نبود روزی رنج آمد و ماندگار شد صبر به مدرسه رفت .. اکابر .. و شاگرد اول همه خرف ها شد حالا شبها هزار و یک قصه از جنس شهرزاد برای نون و الف کام می خواند "
پری سا
دلشاد
MAJID ART
Kishe Mehr
gilas
تو را بر رفیع ترین قله احساسم قرار داده
و با تمام وجود فریاد میزنم
روشن ترین فرداها از آن تو باد
اینو با ترگلم گفتن
حورا
Yalda Anwari
پرهام