من خوشگل نیستم. چشمهای فلان زاویهدار و ابروهای کمانیه از زیر گوش تا ناکجا هم ندارم
.خیلی هم قیافهام تخمی و مظلومُ خاک بر سری است. وقتی در خیابان راه میروم همش تو فکرم و استاتوسم بای دیفالت روی :| تنظیم است تا مقصد.
لوازم آرایشم یک ضد آفتاب است و یک رژ لب 100ساله و یک پن کیک و مداد چشم. فقط برای عروسی خاله خانباجیهای فامیل به آرایشگاه میروم و یکم چسان فیسان میکنم آنهم با دستورالعملهایی که مادر به خانوم آرایشگر میدهد.
هر از گاهی موهای جلویم را خودم خیس خیس قیچی میکنم هر مدلی که دلم بخواهد. برای همین هر دفعه که مرا ببینید شما را به یاد یک جانوری خواهم انداخت قطعا.
ابروهایم را خودم تمیز میکنم با همین دستای سبزهی رگ پیدا.
موهای صورتم را هم نمیکنم. اصلا تا حالا بند نینداختهام. نه اینکه مودار نباشمها. نه. اتفاقا گوریل از من کمتر مو دارد. اما زوایدش را با قیچی میلیمتر میلیمتر کوتاه میکنم ماهی یک بار دوبار سه بار. بستگی دارد که چقدر دلم بخواهد. چقدر عشقم بکشد. لباسهایم تنگ و چسبان و قرمز و نارنجی فسفری نیستند.
هر بار بخواهم مانتویی بخرم 5 دورباسنم را برانداز میکنم که خیلی خودش را نشان ندهد حتی. و بیشتر وقتها با مقنعه مشکی بیرون میروم. خب؟ پس چرا همیشه در تاکسی مرا میمالید. توی کوچه تعقیبم میکنید. چرا جلوی راهم را میگیرید. هولم میدهید و به دیوارم میکوبید. چرا چرت و پرت در گوشم میخوانید. چرا وشگون میگیرید. چرا نمیتوانید زنان را درست شناسایی کنید. چرا نمیفهمید گریه کردن وسط یک کوچه تاریک پشت تلفن برای کسی که تا حالا برایش گریه نکردهاید و خیلی از شما دور است و همین دوری برای آزار شما کافی است، چقدر دردناک است. چرا مرز ندارید. چرا یک گوریل مودار را تنها نمیگذارید در این خیابانهای درد. چرا؟
این مطلب مخاطب خاص داشت ...برای بعضی از مردان البته اینم بگم این گوریل بنده نبودم
موهای صورتم را هم نمیکنم. اصلا تا حالا بند نینداختهام. نه اینکه مودار نباشمها. نه. اتفاقا گوریل از من کمتر مو دارد.
نقل قول: matin.57
پس چرا همیشه در تاکسی مرا میمالید. توی کوچه تعقیبم میکنید. چرا جلوی راهم را میگیرید. هولم میدهید و به دیوارم میکوبید. چرا چرت و پرت در گوشم میخوانید. چرا وشگون میگیرید. چرا نمیتوانید زنان را درست شناسایی کنید.
مرسي متين جان، حالا من نميدونم درسته متين صداتون كنم يا نه! ولي خوب، خوب و بد در همه جا هست، حتي در بين خانمها!! نه آقايون فرشته هستند و نه خانمها!! خيلي از فتنه ها هم ميتونه زير سر خانمها باشه، نميشه گفت مرد يا زن بودن، بايد گفت انسان بودن، و انسان همه نوع قشري تووش هست، خوب بد زشت زيبا. به هر حال مطلب زيبايي بود مرسي متين جان
مطلب قابل تاملی بود یه بار یه خانوم که تقریبا بالای 55 سال سن داشت و با لباس محلی کنار یکی از خیابونها ایستاده بود و تقریبا 100 کیلویی هم وزن داشت نظرم رو جلب کرد.البته نه خودش .ماشینایی که براش بوق می زدن و جلوش ترمز می کشیدن و من مونده بودم این آقایون چرا این کارو می کنن؟
مطلب قابل تاملی بود یه بار یه خانوم که تقریبا بالای 55 سال سن داشت و با لباس محلی کنار یکی از خیابونها ایستاده بود و تقریبا 100 کیلویی هم وزن داشت نظرم رو جلب کرد.البته نه خودش .ماشینایی که براش بوق می زدن و جلوش ترمز می کشیدن 41 و من مونده بودم این آقایون چرا این کارو می کنن؟
خدا رو شکر که به تو بوق نمیزدن ، وگرنه الان وجود خارجی نداشتن
نقل قول: میرزا
لابد مدارکشو داره دیگه دوکی
خب محسن جان باید ارائه بده مدارکو تا کارشناسی بشه دیگه
matin.57
.خیلی هم قیافهام تخمی و مظلومُ خاک بر سری است. وقتی در خیابان راه میروم همش تو فکرم و استاتوسم بای دیفالت روی :| تنظیم است تا مقصد.
لوازم آرایشم یک ضد آفتاب است و یک رژ لب 100ساله و یک پن کیک و مداد چشم. فقط برای عروسی خاله خانباجیهای فامیل به آرایشگاه میروم و یکم چسان فیسان میکنم آنهم با دستورالعملهایی که مادر به خانوم آرایشگر میدهد.
هر از گاهی موهای جلویم را خودم خیس خیس قیچی میکنم هر مدلی که دلم بخواهد. برای همین هر دفعه که مرا ببینید شما را به یاد یک جانوری خواهم انداخت قطعا.
ابروهایم را خودم تمیز میکنم با همین دستای سبزهی رگ پیدا.
موهای صورتم را هم نمیکنم. اصلا تا حالا بند نینداختهام. نه اینکه مودار نباشمها. نه. اتفاقا گوریل از من کمتر مو دارد.
اما زوایدش را با قیچی میلیمتر میلیمتر کوتاه میکنم ماهی یک بار دوبار سه بار. بستگی دارد که چقدر دلم بخواهد. چقدر عشقم بکشد. لباسهایم تنگ و چسبان و قرمز و نارنجی فسفری نیستند.
هر بار بخواهم مانتویی بخرم 5 دورباسنم را برانداز میکنم که خیلی خودش را نشان ندهد حتی. و بیشتر وقتها با مقنعه مشکی بیرون میروم. خب؟
پس چرا همیشه در تاکسی مرا میمالید. توی کوچه تعقیبم میکنید. چرا جلوی راهم را میگیرید. هولم میدهید و به دیوارم میکوبید. چرا چرت و پرت در گوشم میخوانید. چرا وشگون میگیرید. چرا نمیتوانید زنان را درست شناسایی کنید.
چرا نمیفهمید گریه کردن وسط یک کوچه تاریک پشت تلفن برای کسی که تا حالا برایش گریه نکردهاید و خیلی از شما دور است و همین دوری برای آزار شما کافی است، چقدر دردناک است. چرا مرز ندارید. چرا یک گوریل مودار را تنها نمیگذارید در این خیابانهای درد. چرا؟
این مطلب مخاطب خاص داشت ...برای بعضی از مردان
دلشاد
soroosh
sib
بهونه
matin.57
گفتم مدیرا بیکار نباشن
Life Dream
ولي خوب، خوب و بد در همه جا هست، حتي در بين خانمها!! نه آقايون فرشته هستند و نه خانمها!! خيلي از فتنه ها هم ميتونه زير سر خانمها باشه، نميشه گفت مرد يا زن بودن، بايد گفت انسان بودن، و انسان همه نوع قشري تووش هست، خوب بد زشت زيبا.
به هر حال مطلب زيبايي بود مرسي متين جان
ژنرال
carlos
IQ
Kishe Mehr
Holtek
از کجا معلوم
ماهی
مطلب قابل تاملی بود
یه بار یه خانوم که تقریبا بالای 55 سال سن داشت و با لباس محلی کنار یکی از خیابونها ایستاده بود و تقریبا 100 کیلویی هم وزن داشت نظرم رو جلب کرد.البته نه خودش .ماشینایی که براش بوق می زدن و جلوش ترمز می کشیدن
و من مونده بودم این آقایون چرا این کارو می کنن؟
ژنرال
از کجا معلوم
لابد مدارکشو داره دیگه دوکی
Holtek
یه بار یه خانوم که تقریبا بالای 55 سال سن داشت و با لباس محلی کنار یکی از خیابونها ایستاده بود و تقریبا 100 کیلویی هم وزن داشت نظرم رو جلب کرد.البته نه خودش .ماشینایی که براش بوق می زدن و جلوش ترمز می کشیدن 41
و من مونده بودم این آقایون چرا این کارو می کنن؟
خدا رو شکر که به تو بوق نمیزدن ، وگرنه الان وجود خارجی نداشتن
خب محسن جان باید ارائه بده مدارکو تا کارشناسی بشه دیگه
toranj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→