₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » روی صحبتم با مردان است .
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » روی صحبتم با مردان است .

بدون عکس

روی صحبتم با مردان است .

632 بازدید، 16 پست، نویسنده: matin.57

• matin.57

من خوشگل نیستم. چشمهای فلان زاویه‏دار و ابروهای کمانیه از زیر گوش تا ناکجا هم ندارم

.خیلی هم قیافه‏ام تخمی و مظلومُ خاک بر سری است. وقتی در خیابان راه میروم همش تو فکرم و استاتوسم بای دیفالت روی :| تنظیم است تا مقصد.

لوازم آرایشم یک ضد آفتاب است و یک رژ لب 100ساله و یک پن کیک و مداد چشم. فقط برای عروسی خاله خانباجی‏های فامیل به آرایشگاه می‏روم و یکم چسان فیسان می‏کنم آنهم با دستورالعملهایی که مادر به خانوم آرایشگر می‏دهد.

هر از گاهی موهای جلویم را خودم خیس خیس قیچی میکنم هر مدلی که دلم بخواهد. برای همین هر دفعه که مرا ببینید شما را به یاد یک جانوری خواهم انداخت قطعا.

ابروهایم را خودم تمیز می‏کنم با همین دستای سبزه‏ی رگ پیدا.

موهای صورتم را هم نمی‏کنم. اصلا تا حالا بند نینداخته‏ام. نه اینکه مودار نباشم‏ها. نه. اتفاقا گوریل از من کمتر مو دارد.
    اما زوایدش را با قیچی میلیمتر میلیمتر کوتاه میکنم ماهی یک بار دوبار سه بار. بستگی دارد که چقدر دلم بخواهد. چقدر عشقم بکشد. لباسهایم تنگ و چسبان و قرمز و نارنجی فسفری نیستند.

هر بار بخواهم مانتویی بخرم 5 دورباسنم را برانداز میکنم که خیلی خودش را نشان ندهد حتی. و بیشتر وقتها با مقنعه مشکی بیرون میروم. خب؟
    پس چرا همیشه در تاکسی مرا میمالید. توی کوچه تعقیبم میکنید. چرا جلوی راهم را میگیرید. هولم میدهید و به دیوارم میکوبید. چرا چرت و پرت در گوشم میخوانید. چرا وشگون میگیرید. چرا نمی‏توانید زنان را درست شناسایی کنید.
    چرا نمی‏فهمید گریه کردن وسط یک کوچه تاریک پشت تلفن برای کسی که تا حالا برایش گریه نکرده‏اید و خیلی از شما دور است و همین دوری برای آزار شما کافی است، چقدر دردناک است. چرا مرز ندارید. چرا یک گوریل مودار را تنها نمیگذارید در این خیابانهای درد. چرا؟

این مطلب مخاطب خاص داشت ...برای بعضی از مردان 30 البته اینم بگم این گوریل بنده نبودم 74

• دلشاد

نقل قول: matin.57
    موهای صورتم را هم نمی‏کنم. اصلا تا حالا بند نینداخته‏ام. نه اینکه مودار نباشم‏ها. نه. اتفاقا گوریل از من کمتر مو دارد.

30 30 30

پس چرا همیشه در تاکسی مرا میمالید. توی کوچه تعقیبم میکنید. چرا جلوی راهم را میگیرید. هولم میدهید و به دیوارم میکوبید. چرا چرت و پرت در گوشم میخوانید. چرا وشگون میگیرید. چرا نمی‏توانید زنان را درست شناسایی کنید.

86 86 86

• soroosh

مطمئنی طرف انسانه؟ 386

• sib

این تاپیکو خودت قبلا یه بار گذاشته بودیاااا نه؟ 4

• بهونه

البته اینم بگم این گوریل بنده نبودم

23

• matin.57

نقل قول: sib
    این تاپیکو خودت قبلا یه بار گذاشته بودیاااا نه؟ 4

گفتم مدیرا بیکار نباشن 4

• Life Dream

مرسي متين جان، حالا من نميدونم درسته متين صداتون كنم يا نه! 99
    ولي خوب، خوب و بد در همه جا هست، حتي در بين خانمها!! نه آقايون فرشته هستند و نه خانمها!! خيلي از فتنه ها هم ميتونه زير سر خانمها باشه، نميشه گفت مرد يا زن بودن، بايد گفت انسان بودن، و انسان همه نوع قشري تووش هست، خوب بد زشت زيبا.
    به هر حال مطلب زيبايي بود مرسي متين جان 46

• carlos

پس عجب مانکنی بوده 65

• Kishe Mehr

حالا تقطه ی مقابل این شخصیت رو داشته باش حتما دیگه نه کسی نگات میکنه نه کسی مزاحمت میشه نه ویشگون میگیره و نه....... 23

• Holtek

از کجا معلوم 4

• ماهی

چرا یک گوریل مودار را تنها نمیگذارید

مطلب قابل تاملی بود
    یه بار یه خانوم که تقریبا بالای 55 سال سن داشت و با لباس محلی کنار یکی از خیابونها ایستاده بود و تقریبا 100 کیلویی هم وزن داشت نظرم رو جلب کرد.البته نه خودش .ماشینایی که براش بوق می زدن و جلوش ترمز می کشیدن 41
    و من مونده بودم این آقایون چرا این کارو می کنن؟ 66

• ژنرال

نقل قول: Dr.GSM

از کجا معلوم 4

لابد مدارکشو داره دیگه دوکی 99

• Holtek

نقل قول: ماهی
    مطلب قابل تاملی بود
    یه بار یه خانوم که تقریبا بالای 55 سال سن داشت و با لباس محلی کنار یکی از خیابونها ایستاده بود و تقریبا 100 کیلویی هم وزن داشت نظرم رو جلب کرد.البته نه خودش .ماشینایی که براش بوق می زدن و جلوش ترمز می کشیدن 41
    و من مونده بودم این آقایون چرا این کارو می کنن؟

خدا رو شکر که به تو بوق نمیزدن ، وگرنه الان وجود خارجی نداشتن 1

نقل قول: میرزا
    لابد مدارکشو داره دیگه دوکی

خب محسن جان باید ارائه بده مدارکو تا کارشناسی بشه دیگه 3

• toranj

هههه فکر نکنم الان دختر اینمدلی پیا بشه هااااا 261 280
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: