₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خدایا! ممنون که بدی های ما را با خوبی های خودت پاک می کنی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خدایا! ممنون که بدی های ما را با خوبی های خودت پاک می کنی

بدون عکس

خدایا! ممنون که بدی های ما را با خوبی های خودت پاک می کنی

457 بازدید، 8 پست، نویسنده: ashkanmb

• ashkanmb

همانا نیکی ها، بدی ها را پاک می کند.
    هود/ 114
    این دیگر قشنگ ترین تشویقی است که تا حالا شنیده ام. اینکه ستاره های ما، منفی های ما را پاک می کند. اینکه خوبی ها جای بدی ها را می گیرد. خدایا فکر نمی کنی این دیگر خیلی زیادی است.
    شاید ما آدم ها جنبه این همه مهربانی تو را نداشته باشیم. قبلاً همیشه فکر می کردم تو مثل معلم های مهربان

می مانی؛ اما حالا احساس می کنم مهربانی تو، یک جور مهربانی مادرانه است. شاید هم مهربانی تو با همه مهربانی های دنیا فرق دارد. تو همه نوع مهربانی را با هم داری.
    خدایا، چرا؟ چرا این قدر می بخشی چرا این قدر تشویقمان می کنی چرا این قدر جایزه می دهی
    شاید می خواهی به هر قیمتی که شده خوب باشیم.

تو از هر راهی وارد می شوی تا ما را راهنمایی کنی. گاهی ما را می ترسانی، گاهی دعوایمان می کنی و خیلی وقت ها هم تشویق مان می کنی.
    پشت همه این دعوت کردن ها چیزی هست. چیزی که من آن را نمی فهمم. اما تو می خواهی ما به آن برسیم.
    شاید خودت باشی. خودت هستی که پشت همه نیکی ها ایستاده ای. خوبی ها جاده ای است که ما را به تو می رساند.

برگرفته از کتاب: نامه های خط خطی
    نوشته: عرفان نظرآهاری

تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

مرسی اشکان جان

• حورا

مسخ شدم... 46 46

-------------
    عکس کوچک 46

• Aramesh

ashkanmb,
    منو بردی به...
    چه نامه هایی که واسش نوشتم و حرفای توو سینه مونده و تلنبار شدمو جلوش با بغض شکوندم چه لحظه هایی رو باهاش داشتم حسی که از سبکی و آرامش از رهایی پر بود دوستــش دارم به اندازه ی یه نوردبون تا آسمون اونقدر که هر چی بری بهش نرسی و از حسرتش آب شی و اون تو رو با روحش وسعت بده آنقدر که فقط مدهوش او شی و به اوج رهایی برسی...

• Kishe Mehr

خدا میگه اگه انسان میدونست خدا چقدر دوسش دارم 82 از ذوق 93 جانش رو از دست می داد 48 خدایا دوستت می دارم 11

• gilas

نقل قول: ashkanmb

48 8 11

• پرسپولیس

دلم برای تاپیک های فوق العاده شما تنگ شده بود :1:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: