سلام مطلبی که در ذیل بهش اشاره شده ایمیلیه که دیروز به دستم رسیده. ممکنه بعضیها دیده باشن ولی مطمئنا خیلی از دوستان هنوز این کلیپو ندیدن. من خودم با دیدن این کلیپ خیلی منقلب شدم و البته مطمئنم اون تاثیری رو که روی من گذاشته روی شما هم میگذاره. امیدوارم مقبول دوستان واقع بشه. بهروز
▧ تصویر در دسترس نیست
زمانی که تیم ملی اسپانیا به قهرمانی جام جهانی رسید و اتوبوس رو باز تیم ملی در مادرید از میان مردم میگذشت، آلکا، دختری ٤ ساله که به شدت ژاوی را دوست داشت در گوشهای از حجم عظیم مردم، مدام نام او را فریاد زد و وقتی اتوبوس از مقابل چشمان او گذشت، با گریه از پدرش میپرسید پس ژاوی کجاست؟ پخش این تصویر از شبکه سوم کاتالونیا که یکی از ایالتهای خودمختار اسپانیا محسوب میشود، کافی بود تا ژاوی از مدیران آن شبکه بخواهد دختر را بیابند و او را با آن دختر روبرو کنند این برنامه ترتیب داده شد تا دختر همراه با پدرش به استودیو بروند. ژاوی در آن برنامه، پشت پیراهن شماره ٦ بارسلونا را که نام آلکا روی آن نقش بسته بود امضا کرد و چیزی برای آلکا نوشت و آن را به دختر داد، او را بوسید، از او خواست صورتش را ببوسد و آواز بارسلونا را برای او خواند تا دلش را به دست آورده باشد او در آن روز شلوغ، دختر را ندید؛ اما بابت آن روز در یک برنامه زنده تلویزیونی از او عذرخواهی کرد تا نشان بدهد وظیفه بازیکنان فوتبال و دیگر افرادی که محبوب هستند، بجز فوتبال بازی کردن و ..، درس دادن به جامعهای است که آنها را الگوی خود قرار داده .
levrone
مطلبی که در ذیل بهش اشاره شده ایمیلیه که دیروز به دستم رسیده. ممکنه بعضیها دیده باشن ولی مطمئنا خیلی از دوستان هنوز این کلیپو ندیدن.
من خودم با دیدن این کلیپ خیلی منقلب شدم و البته مطمئنم اون تاثیری رو که روی من گذاشته روی شما هم میگذاره.
امیدوارم مقبول دوستان واقع بشه.
بهروز
زمانی که تیم ملی اسپانیا به قهرمانی جام جهانی رسید و اتوبوس رو باز تیم ملی در مادرید از میان مردم میگذشت، آلکا، دختری ٤ ساله که به شدت ژاوی را دوست داشت در گوشهای از حجم عظیم مردم، مدام نام او را فریاد زد و وقتی اتوبوس از مقابل چشمان او گذشت، با گریه از پدرش میپرسید پس ژاوی کجاست؟
پخش این تصویر از شبکه سوم کاتالونیا که یکی از ایالتهای خودمختار اسپانیا محسوب میشود، کافی بود تا ژاوی از مدیران آن شبکه بخواهد دختر را بیابند و او را با آن دختر روبرو کنند
این برنامه ترتیب داده شد تا دختر همراه با پدرش به استودیو بروند. ژاوی در آن برنامه، پشت پیراهن شماره ٦ بارسلونا را که نام آلکا روی آن نقش بسته بود امضا کرد و چیزی برای آلکا نوشت و آن را به دختر داد، او را بوسید، از او خواست صورتش را ببوسد و آواز بارسلونا را برای او خواند تا دلش را به دست آورده باشد
او در آن روز شلوغ، دختر را ندید؛ اما بابت آن روز در یک برنامه زنده تلویزیونی از او عذرخواهی کرد تا نشان بدهد وظیفه بازیکنان فوتبال و دیگر افرادی که محبوب هستند، بجز فوتبال بازی کردن و ..، درس دادن به جامعهای است که آنها را الگوی خود قرار داده .
دانلود ویدئو ⇓
sanam
دویست سال پیش تقریبا اتفاق افتاده این قضیه
مرسی بهروز جان
ممنون بابت هدیه ات
بهونه
دلشاد
بهونه
Aramesh
آخی چه بغضی هم کرده بود دختر کوچولو..
ممنون بهروز جان
ژنرال