₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » ياقوت و زمرد تقديم به Gormesabzi عزيز
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » ياقوت و زمرد تقديم به Gormesabzi عزيز

بدون عکس

ياقوت و زمرد تقديم به Gormesabzi عزيز

1142 بازدید، 17 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

ياقوت

تصویر در دسترس نیست

یاقوت یکی از کانی های سنگ های اذرین، است که بعد از الماس سخت ترین کانی ها محسوب می شود. ترکیبات شیمیایی یاقوت الومین خالص است که ممکن است به مقدار کم با مواد دیگر از قبیل کروک و اهن اغشته شود. در لایه های اتشفشانی قدیمی هند و تبت یافت می شود و دارای اقسام مختلف می باشد که مرغوب ترین و قیمتی تر از همه یاقوت اتشی است. یاقوت عربی شده واژه پارسی یاکَند می‌باشد. یاقوت یکی از سنگ‌های قیمتی می‌باشد که در صنعت و زیورها کاربرد دارد.

معدن‌های یاقوت در آفریقا، آسیا، استرالیا و گرینلند یافت می‌شوند. بیشتر یاقوت جهان در کشورهای میانمار، سری‌لانکا، کنیا، ماداگاسکار و تایلند قرار دارد. بهترین گونه یاقوت جهان در دره موگوک در میانمار (برمه پیشین) یافت می‌شود.

یاقوت در رنگهای سرخ و آبی و زرد در دسترس می‌باشد. نشانه قدرت است.
    درباره یاقوت می‌گوید:

«طبع وی گرم و خشک است، به درجه رابع. هر که با خود دارد از طاعون ایمن بُوَد. یاقوت از زر و سرب سنگی‌تر بُوَد. معدن وی کوه رُهون است به سَرَندیب(سریلانکا) که آدم به آن فروآمد، و در میان دریاست. هر که یاقوت با خود دارد، خون در تن وی صافی کند و از خُمود و سکته و صرع ایمن بود.»

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

زمرد

تصویر در دسترس نیست

زُمُرُّد گونه‌ای بریل و از سنگ گران‌بها است. این سنگ که از سیلیکات آلومینیوم و بریلیوم تشکیل شده در سنگهای پگماتیت یافت می‌شود
    واژهٔ زمرد عربی‌شدهٔ «اسماراگدوس» یونانی است.که خود گویا از واژه‌ای سانسکریت به معنی سبز گرفته شده. نام اصلی فارسی آن دوال یا دوبال است.
    در باور قدیمی، زمرد را دفع‌کننده بیماری صرع و کورکنندهٔ مار می‌پنداشتند.
    زمرد در قدیم در مصر باستان و اتریش و سوات در شمال پاکستان استخراج می‌شد. امروزه بهترین زمردها از معدن موزو در کشور کلمبیا استخراج می‌شود.
    زمرد؛ طبعی سرد و خشک دارد. رنگ این کانی در مقابل هیچ گونه نوری حتی خورشید و حرارت تغییر نمی کند. اکثر بلورهای زمرد همانند یاقوت، ناخالصی ها و محتویات متعدد از قبیل کانی های مهمان، مایعات، حباب های گاز و ترک های داخلی دارد که در صورت کثرت این محتویات مات می گردد. این محتویات و ناخالصی ها عیوب زمرد به شمار نمی روند، بلکه همانند یاقوت برای تشخیص زمرد طبیعی از مصنوعی بسیار مفید است

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• نخبه

اول.. 75

چقده خوشملننننننننننننننن من یاقوت و زمرد میخام عموووووووووووووووووووووو 20

• دلشاد

مرسی داداش محمود زیبا و جالب بود
    مبارک آبجی لیلای عزیز

• بهونه

نقل قول: mz56mz
    ياقوت و زمرد تقديم به Gormesabzi عزيز

به قرمه سبزی 37

• مخلوط کن

نمايش يا پنهان متناین تاپیک بسیار گرانبها میباشد لطفاً یکی از مدیران قفلی،دزدگیری چیزی نصب کنه! 49

محمود جان خیلی لطف کردید 46
    علاقه عجیبی به زمرد ویاقوت کبود دارم

• IQ

زیبا و جالب بود.سپاس 46

• sib

یاقوووووووووت 85

• carlos

نقل قول: Gormesabzi
    علاقه عجیبی به زمرد ویاقوت کبود دارم

منم یاقوت کبود رو خیلی بیشتر از یاقوت قرمز دوست دارم 65

مرسی عمو جان 49 49 49

• مخلوط کن

نمايش يا پنهان متناومدم یه سر به تاپیک بزنم ببینم همه چی سر جاشه! 22

[

• sanam

لیلا جون نگران نباش کلیدشو بده خودم مواظبم 4

• Mahboob

چه تاپیک خوشملی مبارک لیلا جون ... 1

یاقوت دوستی‌ میدارم 9

• ماهی

من خیلی از این سنگا دوست دارم 20
    خیلی خوشگل بودن.مبارک قرمه سبزی باشه عمو جان 65

• levrone

خوش به حال لیلا!
    مبارکش باشه 46

• gilas

من یاقوت و زمرد می خوام 391

عمو جونم 5

• ژنرال

برید کنار اومدم قفل تایپیکو عوض کنم 432 431
    تایپیک هم باید صورتجلسه بشه، یک نسخه نزد کاکو محمود 15 یک نسخه هم نزد قورمه جون 266

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: