وقتی با چنین سوالی مواجه می شویم قبل از هر چیز گزینه های ثروتمند را بین از پاسخ های احتمالی حذف می کنیم .
به باورعمومی ثروتمندان هیچ مشکلی از بابت خرید لباسهای مارک دارو گران قیمت ندارند و این بیشترافراد طبقه متوسط هستند که برای خرید البسه مورد نظرشان با مشکلات مالی مواجه می شوند.
اما مجله جی کیو در تازه ترین شماره اش یکی از ثروتمندترین مردان جهان را برای این عنوان برگزیده است . مارک زاکربرگ موسس 27 ساله سایت اجتماعی فیس بوک به انتخاب این مجله در حالی بد لباس ترین مرد جهان شناخته شده که مجله تایم در سال قبل اورا به عنوان شخصیت برگزیده سال انتخاب کرد.
این مجله درباره انتخاب زاکربرگ برای این عنوان نوشت:«شاید برخی از افرادی که در دنیای مجازی به ثروتهای هنگفتی رسیده اند ، گردانندگان واقعی دنیا باشند اما تست آی کیو آنها در دنیای مد اصلا نمره بالایی ندارد و لباسهایی که می پوشند برای کل بشریت خجالت آور است !»
یکی از مشهورترین کج سلیقگی های زاکربرگ که ثروت او حداقل 18 میلیارد دلار تخمین زده می شود، زمانی بود که برای مصاحبه ای در شبکه ای بی سی با شلوار جین پاچه تا زده و دمپایی آدیداس مقابل دوربین ظاهر
▧ تصویر در دسترس نیست
از دیگر بد لباسهای مشهور جهان با مشخصاتی مشابه باید به هاوارد استرینگر مدیرشرکت سونی و بیل گیتس موسس شرکت مایکروسافت اشاره کرد.
شون فنسی سردبیر مجله جی کیو درباره جزییات این انتخاب گفت :«انتخاب ما بر این اساس ساده پوشی واولویت داشتن لباسهای ارزان قیمت شان نبود، بلکه عدم تناسب لباسها و ناهمخوانی شان در این رده بندی مد نظر قرار گرفت ؛وگرنه زاکربرگ قطعا مشکل خیاط ندارد و اگر اراده کند می تواند شرکت Savile Row را یکجا با تمام خیاطهایش بخرد !»
ای بابا این جماعت دوست داشتنی چیشون خوبه که این یکیشون خوب باشه بذار این دوروز عمرشونو هم راحت باشن یاد آقا گرگه، آقا دزده، آقا لولوئه و................. افتادم ییهو
با شلوار جین پاچه تا زده و دمپایی آدیداس مقابل دوربین ظاهر
احتمالا کلی پول از آدیداس گرفته تا با دمپایش اومده جلوی دوربین
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
گاهی اینجوری میشه دیگه ... خیلی ادم های بزرگ در تاریخ وجود داشتن که خوشتیپ نبودن.... هر چند باید دید بد لباسی تو هر جامعه یعنی چی. از نظر ما ایرانی ها که همه زشت و بد لباس و بی فرهنگن
گاهی اینجوری میشه دیگه ... خیلی ادم های بزرگ در تاریخ وجود داشتن که خوشتیپ نبودن.... هر چند باید دید بد لباسی تو هر جامعه یعنی چی. از نظر ما ایرانی ها که همه زشت و بد لباس و بی فرهنگن
من همیشه کت وشلوار میپوشم یعنی امکان نداره از خونه بخوام بیرون برم مدل لباسم عوض بشه شب جمعه ساعت 2 دیدم اژیر ماشین داره صدا میده با عجله از خواب پریدم و به هوای اینکه باز داره الکی سر و صدا میکنه برای اینکه همسایه ها بیدار نشن زودی کنترل رو زدم که بی صدا بشه ولی باز به صدا امد با عجله و با زیر شلواری و زیر پوش رفتم بیرون به ماشین نرسیده دیدم یک خانمی میگه اقا ماشین شماست برگشتم دیدم یک پراید و دوتا خانم توش نشستند گفتم اره گفتند دیدیم شیشه ماشینتون پایین هست گفتیم بهتره بیدار بشین تا اینکه دزد به ماشین..... بعد یکیشون گفت ببخشید من به دوستم گفتم بیدارشون نکنیم گفت نه بابا شب جمعه که مردم نمیخوابند این حرفها رو با پوزخند میزدند بعد یکیشون گفت دیدی گفتم این اقا خواب بوده نگاهی به لباسشون بکن خلاصه اینا هم نصفه شبی ما رو سرکار گذاشته بودند وقتی امدم خونه و جلوی اینه به خودم نگاه کردم کلی خندیدم دیدم با چه موها و سر وضعی بیرون رفتم منظورم از این حرفها این بود که شاید این بیچاره ها هم مثل من گیر بعضی ها افتادند
mojde
به باورعمومی ثروتمندان هیچ مشکلی از بابت خرید لباسهای مارک دارو گران قیمت ندارند و این بیشترافراد طبقه متوسط هستند که برای خرید البسه مورد نظرشان با مشکلات مالی مواجه می شوند.
اما مجله جی کیو در تازه ترین شماره اش یکی از ثروتمندترین مردان جهان را برای این عنوان برگزیده است . مارک زاکربرگ موسس 27 ساله سایت اجتماعی فیس بوک به انتخاب این مجله در حالی بد لباس ترین مرد جهان شناخته شده که مجله تایم در سال قبل اورا به عنوان شخصیت برگزیده سال انتخاب کرد.
این مجله درباره انتخاب زاکربرگ برای این عنوان نوشت:«شاید برخی از افرادی که در دنیای مجازی به ثروتهای هنگفتی رسیده اند ، گردانندگان واقعی دنیا باشند اما تست آی کیو آنها در دنیای مد اصلا نمره بالایی ندارد و لباسهایی که می پوشند برای کل بشریت خجالت آور است !»
یکی از مشهورترین کج سلیقگی های زاکربرگ که ثروت او حداقل 18 میلیارد دلار تخمین زده می شود، زمانی بود که برای مصاحبه ای در شبکه ای بی سی با شلوار جین پاچه تا زده و دمپایی آدیداس مقابل دوربین ظاهر
از دیگر بد لباسهای مشهور جهان با مشخصاتی مشابه باید به هاوارد استرینگر مدیرشرکت سونی و بیل گیتس موسس شرکت مایکروسافت اشاره کرد.
شون فنسی سردبیر مجله جی کیو درباره جزییات این انتخاب گفت :«انتخاب ما بر این اساس ساده پوشی واولویت داشتن لباسهای ارزان قیمت شان نبود، بلکه عدم تناسب لباسها و ناهمخوانی شان در این رده بندی مد نظر قرار گرفت ؛وگرنه زاکربرگ قطعا مشکل خیاط ندارد و اگر اراده کند می تواند شرکت Savile Row را یکجا با تمام خیاطهایش بخرد !»
مستانه
ای بابا این جماعت دوست داشتنی
یاد آقا گرگه، آقا دزده، آقا لولوئه و................. افتادم ییهو
ژنرال
به نظر من که بدلباس نیس.
نمایش یا پنهان متن
ای تو روحت جی کیوبچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
aac198000
دقیقا
فکر نمیکنی اینها دارن یک مد جدید را نمایش میدن و بد لباس نیستند
gilas
Galexy
arash52
دلشاد
EVANESCENCE
پرسپولیس
mojde
اینو راست میگی والا
محسن صائب
من همیشه کت وشلوار میپوشم یعنی امکان نداره از خونه بخوام بیرون برم مدل لباسم عوض بشه
شب جمعه ساعت 2 دیدم اژیر ماشین داره صدا میده با عجله از خواب پریدم و به هوای اینکه باز داره الکی سر و صدا میکنه
گفتند دیدیم شیشه ماشینتون پایین هست گفتیم بهتره بیدار بشین تا اینکه دزد به ماشین.....
بعد یکیشون گفت ببخشید من به دوستم گفتم بیدارشون نکنیم گفت نه بابا شب جمعه که مردم نمیخوابند
بعد یکیشون گفت دیدی گفتم این اقا خواب بوده نگاهی به لباسشون بکن
خلاصه اینا هم نصفه شبی ما رو سرکار گذاشته بودند
وقتی امدم خونه و جلوی اینه به خودم نگاه کردم کلی خندیدم دیدم با چه موها و سر وضعی بیرون رفتم
منظورم از این حرفها این بود که شاید این بیچاره ها هم مثل من گیر بعضی ها افتادند
shaparak64
نکبت مثلا خواسته بگه من خیلی خاکیم
The one
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→